17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този от сега се вижда че изгаря , мн тъпо копеле

То не може само да е.....ш без отговорности повечето млади са така сега life is life и се научват късно жалко за момичето този го е раздавал гьзар като нашия Кубрат

Пуерто Рико е част от САЩ.

Ако бе в Америката можеше да мине тънко като обвини полицията в расизъм..но в П. Рико ще го отнесе

Този е пасивен гей и е убил момичето за да не му развали джендърския статус.

Гей фиксация, явно си пориш анала редовно.

тука би спечелил изборите поне за президент

Според мен боксьора е харесал друго момиче, може би по-влиятелно и по-богато. И затова е унищожил бременното момиче защото се явява пречка и заплаха за другата.

Сигурно не му е пуснала анално и я прибил

Ти нормален ли си ве, рунгел??

И такива работи стават бе, мърльо

Е не всички са дашни кат майка ти.

Твоята с безбройните тираджии дето я ебаха няма стигане. Ти си титаджйиско копеле мой човек.

Едни други се избиват, и то с нечовешка жестокост, но все белите ги избиват, дискриминират, пречат, унижават и т.н.

След впечатляваща боксова кариера, ако си късметлия, ще се отървеш само с Паркинсон малко спед петдесетте. Добрите си нанасят такива жестоки удари, че пораженията са необратими. Обикновено се показват в по-стара възраст. Само е необходимо да погледнете хора като Мохамед Али, за да ви стане ясно за какво иде реч. Постоянни мачове, спаринги ... а понякога дори и по-рано може да превъртиш. Явно това му се е случило и на това момче. Това, което е извършил не се побира в нормалното човешко съзнание. Тъжно ми е за такива хора. Кратка слава и после - на боклука. И да изгние до живот, няма да може да върне жената, нали? Но явно не го разбира. Такова нещо не е простимо. Дано Господ му прости, защото аз като човек, не смятам, че някой може.

Все голям разбирач по всички теми, всички боксьори имали били Паркинсон. Има професионални боксьори с много успешна кариера и след бокса, има даже учени, зависи. Да - не е от най-щадящите спортове, ама има и други опасни за главата - американски футбол, даже скоро четох за колко души има пострадали и в обикновен футбол от травми на тиквата. Абе най-добре е човек да прави като тебе - лежачка на дивана и дървено философстване по безсмислени форуми - тогава ще си в цветущо здраве !

Е да не се изказваш!

Що бе муньо, засегнах ли те нещо

Тука ще му дадат 20 г. и след 10 (макс) е вън да си продължи кариерата момчето.

Пуерто Рико ми се издигнаха в очите. Тук умишлено осакатената ни корумпирана съдебна система ще го пуснат.

Когато прост човек получи уважение и почит лесно се самозабравя. Българският писател Алеко Константинов добре е описал такова душевно състояние в ,,Пази боже сляпо да прогледа''. По- тъжното е, че умишлено по света се стимулират именно прости хора , шампиони и/или звезди в определено нищоправене. И се и посочват като примери за подражание.

У нас като почнат да пишат за ММА бойци, мед им капе от сърцето. И те са същите малоумни 6оклуци.

Да отиде в затвора до живот,и там всяка седмица по някое наказание от времето на инквизицията.Това заслувава този изрод.Постепенно да изгние в затвора и да се мъчи както е мъчил момичето.

За такива трябва да има графа "Изрод" и да ги наказват с нещо много по-ужасно от просто смърт!

Приятелчето олигофренче отишъл с боксьорчето да сплашват жена. Идиоти.

Стероидите и анаболите не прощават. Освен импотентност и инфаркт на 30 години, също така водят до шизофрения. Ама боцкайте се, младежи. Животът е кратък, изживейте го на макс.

Кой го каза - пръдлив пенсионер в миризлива панелка

Всичко боксьори имат тежки психични проблеми. Кофтито е, че ги правят звезди ги толерират. Това е един от спортовете, който трябва да отиде в миналото, като бикоборството.

Май ти си този с тежките психични проблеми ...да не си фен на мъжката художествена гимнастика ?

Ако само я беше заплашил с нож, щяха да го направят икона. Все пак Пуерто Рико е част от САЩ, важат доста от тамошните правила.

Ако това е вярно, тогава този индивид трябва незабавно да бъде ликвидиран за назидание на останалите боклуци.

Долна отрепка!

Черни ценности.

Той е латино бе мой, в Пуерто Рико няма много черни.

"малцинствата" не понасят мултикулти ....