17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая реве за пари. Американска им работа. Много е модерно някой са съди някого за нещо направено или измислено отпреди 10 години. Реднеци тъпи. Жалко за испанеца . Ще му вгорчи живота ощипаната.

Добре че Киряков не е богат, защото Балъков можеше да го съди за 94-та

Yann

Това е станало през 2018г., а не през 1988, когато женските движения не са били развити и мощтни. Тая защо е мъл§ала до сега??? И защо е седяла поне няколко седмици на работа, след като е била опипвана??? Защо не е напуснала веднага и да извика адвокати? Това е скалъпено с бели конци! Баста на тия превзети кучки, дето все искат да са равни, а в същото време искат да ги смятат по подразбиране за жертви, щото били по-слаби!?!

Абе жени намерете си работа, не гледайте само да издойте някой богаташ, само защото ви е погледнал. А той да ви е гледал явно е имало защо, провокативно отношение и облекло. После жените искат равни права. Ама като излезете някаде ( бар,ресторант и т.н), те гледат в ръцете дали ще платиш, а като платиш се правят на ощипани, имал си сексуални намеци, че кви да има шахови.

Теб едва ли някоя те е поглеждала

Възникват въпроси, защо не обвинява другите двама мераклии, защо не напуска ада в който е попаднала, защо повдига въпроса с толкова години закъснение . Питам се дали не насърчавала мъжките мераци за да се добере до леглото на Давид.

Този ще лежи в затвора, даже без да е евал! Егати балъка!

Същото беше и с Пулю Смокчето, същото беше и с Педалдо и още сумати спортисти и актьори. Фатката е к0врите да изкарат някой лев!

Защо не е напуснала при първия такъв случай, ако й е било неприятно.

От къв зор? Що не са уволнили Вия и отворените тренерчета?

За нея е било Ад3, не за останалите! Като е Ад , напускаш!

Абе то и за тоя, ето насилва майка ти също не е Ад...

Защото това е било последната част от университетската ѝ програма...стаж по специалността.

Защо все жената трябва да бяга? Винаги начина на мислене е жената да си покрие косата, лицето, глезени, да се скрие, да не говори, да ни диша и т.н., щото мъжете не знаят как да се контролират.

ей опасни пачаври, овцата как иска да я свалят с писма ли?

Явно не я е огряло, затова се жалва, че само са я барали по гъза и нищо ! Ама тя, щото е била много скромна и невинна си е затраяла и нищо не е казала даже на приятеля си. Ако беше се онодила с тоя, сега щеше да може да изкара много повече кинти, тогва щеше да е не "сексуален", макар да не се говори за никакъв секс, ами направо е-бален тормоз.

Получава се лъжливото овчарче - Заради такива псевдотормозени (защото на хартия точно така звучи случаят) страдат наистина тормозените жени , на които никой не им вярва.

Ми нек да ходи при най-известната американка, играчка по сокър. Една Лезбо. Пък и ако и там я насилят, да си знае, повече край с тоя Сокър.

Моментът с това дали жена е напълно незаинтересована или те проверява дали си достатъчно настоятелен е тънък и изисква нюх, както и съобразителност, която липсват при по-простите мъже. Осъзнавайки, че жените харесват вниманието, то има мъже, които прекаляват с намеци и коментари в неподходящи ситуации. Особено жалки са такива, които изпозват висшестоящо положение, за да изнудват. Това по-скоро издава слабост и неспособност за получаване на секс по нормален начин.

Ето я бе ! Серина в съседната статия. Омъжена с дете иска гащите на монакото! Като и откаже, имал черно сърце!

Ей сега! Ще взема и да мисля! Искала внимание! Искала да си поиграе малко! Искала да се бъзика, че на другия ден, да се смее с приятелките си!

До къде са я докарали тия американци. Ами като те опипа отзад пред свидетели се обърни и му отпери един звучен шамар и толкоз. Ако това е сексуален тормоз, аз съм трамвай номер пет. Тази се е набутала в една клетка с мега източници на тестостерон и после защо са я закачали. Това е все едно агнето да влезе в кошара с вълци и да се жалва, че единия я ухапал по плешката! Има си начин да излезе от такова положение, но очевидно не е за професията. А че всичко, което прави е за пари, то е ясно на всички!

Основната ми идея е, че крайно време е да се извърши разделение между мъже и жени! Жените да си имат техни фирми и да си работят само жени, а мъжете мъжки фирми, само мъже! Отделно барове и ресторанти за мъже и жени!

че белите деца ще намалеят

Я да попита Муриньо колко се изръси!

Да лежи в затвора и да плаща глупакът! Не се научиха и поучиха от другите! Жена в екипа? Шут в гъза и да си търси работа при жените! Чакам сега Меси да го грабне някоя!

Меската никогаш нема да отиде оттам океана. Да не е луд. Нали виде какво стана с Кристиано, когато бил на некакво парти в щатите. Преди много години, некаква се сети, че е малтретирана.

интересно как ги избират тези мъже? С конкурс за насилници ... и после се оплакват от тях. Като видиш откачалка бягай с 200, тъпа путко...

го е избрала за да изкара пари , не ги мисли за толкова глупави

Жените обичат мъжкарите, но не го осъзнават. Искат си пердах иначе не те барат за салам.

Аз съм мъж но се поставям на мястото на жените и считам че не им е лесно ако искат да са равнопоставени и да не са само сексуален обект.Ето примерът-младо момиче предлагат и мечтаната за нея работа.Само че футболистът звезда я възприема като сексуален обект и започва да я тормози.Тя казва на отговорникът дали е треньор или мениджър но той не предприема нищо дали защото за него също тя е само чифт ходещи цици или защото не иска да ядосва звездата а друго момиче може да намерят още на другия ден.Тя е пред избора или губиш работата си или те опипват.И със сигурност има много жени които имат подобни проблеми.Не изключвам вариант и тя просто да иска да изкара пари и да е била провокативна но това не променя фактът че съществува проблем за много жени в работата и обществото като цяло със сексуален тормоз да има и обратният пример с жени напредващи в кариерата със секс но това е пак следствие на мъжкото отношение към жените.

А защо все такива златотърсачки има в Щатите? Само там ли се случва така? Има ли го по цял свят? Той Е*ал ли я е? Аз нали съм си по-готин и ми повхърлят разни лелки разни намеци,. Сега какво ? Трябва да ги съдя ли ?

Защо има в САЩ една от причините може би е че там хората са действително по безкомпромисни и повече готови на всичко за пари ако приемем че един голям процент са златотърсачки.Но другата причина е че там жертвите имат шанс да получат правосъдие и да не бъдат заклеймени.Ако това се случи в България всъщност имаше подобен случай преди с Н.С жертвата ще бъде заклеймена като лека жена ще излязат много приятели на извършителя в негова подкрепа да кажат колко добър човек е ще я изкарат най-черната и после трудно ще си намери и работа.Всъщност ако оставим сексуалният тормоз като крйна форма на насилие жените са обект на много голяма дискриминация.Колко често чуваме изразът тъпа ----, колко често в една фирма се смята че жените са тъпи за да изпълняват висока позиция даже до скоро нямаше жени президенти и министър председатели.

ИВанов, без съмнение има такива случаи. Без съмнение има и обратните случаи. Без съмнение има и (много повече от предните 2 вида) съвсем нормални служебни отношения. Мъжете е много по-лесно да бъдат провокирани, а жените са много по-провокативни. Ами той бил насилник. Ами тя що не му наби шамарите? Което е най-нормалното нещо да нарпави една жена? А, щото са в либерсатичния обор. Еми ето, сега ще се съдят и плюят и 2мата.

хубав мъж толкоз да го е закъсал шибана работа

всички жертви на metoo са така, невероятно изглежда, но било факт

Досега се сещаха как преди 20 години някой известен ги оправил, ама те не са искали. Сега ново 20 сега - Започнаха да се сещат се как преди години някой известен ги бил хванал за гъзо, ама те не искали. След някоя и друга година ще се сещати как преди години някой известен ги ухажвал с думи, ама те не искали.

На такива обвинения, трябва да се съди, заради принципа и защитата, ако има нещо, но потърпевшият да не получава нито един цент. От цялото изказване тук, обвиняемо е пипането по дупето. Получи ли пари тази, то сериозно ще се съмнявам. Не случайно и е казал, да се опитва да изкара пари.

Американците побъркаха света. Курвите станаха жертви и няма давност за това. Белият мъж се превръща в слуга на всички изчоплеци, на всички е длъжен - на черни, педерасти вече и на курвите, а те са повече и от китайците.

Жената ако беше курва, щеше да спи с него. Ти изобщо на курва ходил ли си, та плюеш курвите така убедено? Щото аз съм ходил, и то не веднъж, и трябва да ти кажа, че с курва съм прекарвал едни от най-интимните и нежни моменти в живота си, а с "нормална" ми е идвало да скоча през прозореца.

Тая не е курва, просто змия, което за мен е много по-лошо.

пипааа ми гъзо, бараа ми сисите... всеки ден ходих и все същото. ама, не ми ашлдисаа мушмулата. е, как да не ги съдя!?

Изкарала напред едни цици. Сигурно и гола е ходела! Флиртувала е .... И накрая магарето било виновно, че скъсало синджира.

Още една, която до сега е била с амнезия... А после жените се жалват "няма вече истински мъже, дори не ме поглеждат, срам ги е да ме докоснат..."! Стойте си сами, умопобъркани!

шизофрения. неслучайно арабите ги държат под синджир, дадеш ли права на безмозъчно нещата се усложняват

Всеки ден в продължение на няколко седмици е опипвана, Ад голям, ама нито снима, нито напуска! Нито подава писмена жалба! И след години, събужда се и иска пари!

За всичко са ВИНОВНИ Телевизиите, които показват арабско- негърска ПРОПАГАНДА. Арабите имат Харем от 20 жени..В арабските страни, жените са като Роби. А негите спят с всякакви животни и маймуни... Обаче, държавите от Европа успяха да ги победят тия АЛЧНИ маймуни и до 1945 г, бяха завзели почти цялото земно кълбо.. Англичани, Французи, испанци португалци, белгийци управляваха в Азия и Африка.. Сега арабите и негрите искат с Подкупи и Секс да завземат Европа и САЩ. Трябва ЗАБРАНА за порно-филми и ЗАБРАНА за филми с изнасилвания... Само в болниците може да показват на някакви бавно-развиващи се как се правят деца.. А по телевизията да показват ДОКУМЕНТАЛНИ филми как някакви араби, неги са нападнали някоя жена да я изнасилят, но са ги хванали и са ги убили.

или пък не е така

Поредната история от движението #metoo, в която всичко се свежда до нейната дума срещу неговата... Недоказуеми неща, още повече с лед като са минали няколко години

Време е за законодателни промени: 1. Разделят се момичета от момчета още в детската градина до университета, после и на работа. 2. Никакъв секс, докато не се оженят. 3. При развод никакъв секс , докато не се оженят пак. 4. Всички жени с бурки!

вероятно си във възраст, когато вече си приключил със секса защо хората да се лишават от нещо хубаво ако го искат и двамата какво ще се постигне не искам да гледам нещастни хора

Ако ти изнася е флирт, ако не ти изнася е сексуален тормоз. Границата е тънка. Всяка жена се е сблъсквала с досадници на работното място. Аз лично съм ги поставяла на място. Въобще не ми е минавало пред акъла да ги съдя.

Поставила си ги на място щото са били културни и са приели отказа. А ако не се бяха отказали? Е тогава щеше да видиш вече разликата между флирт и тормоз.

А е трябвало!

а как ще докаже обвиненията пиклата? В ъгъла някой я хванал за гъза - а свидетели???

Четете - има свидетели.

Я попитай Пласидо Доминго?

Сега да обясни, как е имала сексуални отношения с приятеля си, без да има брак?

американки големи златотърсачки бе! Как все тях ги тормозят сексуално? ОПрял тоя мултимилионер до тая смръдла, с тия кинти може да има всяка жена!

Ако беше златотърсачка, щеше да спи с него и да го охарчи.

Такива лекенца се мислят за голямата работа и че всяка жена си умира спи с тях. Дано получи заслужена присъда и следващия път да разбере, че не, значи не.

И защо се е насочила към тази кариера, не знае ли че там повечето са с диагноза 'интелектуална недостатъчност'...

За да повдига обвинение, значи се е посъветвала с адвокат и има някакви докателства - едва ли просто му е смигнала на четири очи в асансьора - както се опасяват някои от форумците. Като мъж, много често някоя жена ме привлича силно физически, но си давам сметка, че не мога просто да ида до нея и да я хвана за задника. Ако искам нещо да се случи, трябва да говоря с нея и в прав текст да я попитам дали има желание. В противен случай, какво пречи на останалите мъже да опипват моята приятелка, сестра, майка, когато те не желаят? При звездите е още по-тежко, те не свикнали да им се казва "не". После някоя като се оплаче, почват фалшиви обяснения - ама аз не знаех, аз не исках, просто на шега го извадих и тем подобни врели некипели.

20 годишна сексапилна треньорка на стаж като кондиционнен треньор в професионален мъжки футболен отбор .. това дори за сценарий за порнофилм е твърде тривиално ...

За тази работа си наемаш проститутки мой човек, и за всички от отбора има, и всеки ден различни. За тази работа не си наемаш треньорка с договор и осигуровки. Но ако в длъжностната ѝ характеристика пише, че трябва да се чука с отбора ще призная, че си прав.

Абе моме, едно време в голямото междучасие на входа опипвахме всяко едно дупе. Те уж пищяха ама после на другия ден даже вече се и кефеха от резонанса и не се дърпаха. И честно казано нищо лошо не се случи, всички ние израснахме и станахме майки и бащи, и сега само си спомняме с усмивка. Ами хубава си и брадатия се е надъхвал. Що не се оплака на момента ами едва сега?

Ще се учудиш ако срещнеш някои от опипваните днес, да ти споделят колко са били щастливи и какви травми им е нанесло твоето порастване. Надявам се като казваш, че имаш семейство, да имаш 1-2 дъщери и кварталните боклуци да минат и тях през такава проверка, каквато ти си извършвал навремето.

Ох майко, ох леле. Сега ако пипат щерка ти за гъзо е най-доброто , което става. Ти изобщо не си наясно какво е подрастващото поколение.

Не е вярно! Никоя не се е "кефила". Гадно беше, много гадно!

Па тресни му един шамар!

Като е било така, чий ...... търсиш там, като виждаш че е напечено !

Чий търсила, не четеш ли бе дръвник.

Ами да ти кажа и аз не разбрах чий го търси там. 20 годишно момиче завършило спортна подготовка отива да тренира човек който е милион пъти по наясно от нея. Какво точно е работила там?

таа не е бита като ората за тва реве

Може да е права, а може и да не е. Ама се питам, като всеки ден била в ада, що не рИва тогИва, ами чак сега, поне 5 години по-късно?

Ще ти го опиша така - ако довечера дойда с един черен джип пред вас с 3-4 мутри и ти се изредим - едва ли първата ти реакция ще е да идеш в полицията. Най-вероятно ще се опиташ да премълчиш, за да не разберат хората за големия ти срам. След 4-5 години кошмари и евентуално опит за самоубийство, може да ти дойде смелостта да признаеш и да искаш наказания.

Да бе! Точно първата работа при доктор и те се обаждат в полицията. Задвижва се колелото! И щатската полиция не се купува, иначе отиде пенсия и социални придобивки!

5, а 2 г. по-късно (а може и да няма две)> Твърди, че е говорила още тогава с треньорите (шефовете си) и те са я "отсвирили". Твърди също така, че има и свидетели за действията му. Както пише някой по-долу - тънка е тази материя.

Разбира се всеки сигнал за сексуален тормоз трябва да се вземе предвид сериозно. И също така всеки подобен сигнал може да е лъжлив с цел очерняне на даден индивид. Тънка е материята. Утре може да дойде съседката и да каже на жена ми "Вашия съпруг ми смигна онзи ден и като ми отвори вратата ме хвана за задника". Примерно. И после аз как мога да докажа, че не е така?

Има показания на свидетели, които потвърждават думите й.

Чудесно, но защо тогава тия неща става публично достояние? Не е ли целта на съда да реши кой крив и кой прав? А сега на Давид Вия цял живот ще му лежи това на досието - виновен или не.

ние биеме курвите и нещеме истамбулската конвенция,точно заради такива невиини курви

Теб майка ти те е изпуснала като бебе на кратуната ти!

като я гледам бая ще да се е дърпала при опипването

Те и изнасилвачите мислят така „Така като я гледам само ще се прави, че не иска“. Абе нали знаете, че у нас огромен брой мъже смята, че е невъзможно да изнасилиш жена си защото тя ти е длъжна? Понеже имала „съпружески задължения“ нямала право да отказва, това им е аргументът.

Има симпатична физиономия и сочни едри цом.баци. Става за тормоз!!

за пари всичко правят,даже и задно салто

Каквото и да си приказвате, има много жени подложени на всякакъв тормоз. По-известните имат някакъв шанс, но обикновените не са за завиждане.

жените са готови на всичко и после ревът пак за пари,затова само бой и стриганье

Съгласен. Дай насам майка ти, сестра ти и жена ти (ако имаш такава), за да ги бия и да ги стрижа.