Обвинителката на Неймар припадна след 6-часов разпит

Искате да покриете всичко, крещяла Нажия да Соуза към следователите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И що ще тая пеперудка в хотелската му стая през нощта? Отишла там за чашка кафе и да ѝ рецитира стихове на Дамян Дамянов и Шекспир? Айде, нема нужда!

това което се видя е, че той си признава изнасилването. Защо за ВАС (хора ли сте или не) жените биват курви и седящи си у тях домакини, не е ясно. С това отношение, не се чудете, че сигурно 10-20% от българките са веднага готови да се изтрещят с европеец и да офейкат оттук!

Евтина проститутка! Видя се на записа с Неймар как тя се целува с него и изведнъж започва да крещи и да го удря, а той абсолютно нищо не правеше! Смешна и тъпа златотърсачка!

Знам испански. Трудно разбирам португалски ако не говорят бавно като за чужденци, а бразилците имат по-мърляв акцент от португалците. Мой преразказ каквото разбрах: Облечена като проститука ляга върху него. Пита го за презерватив. Неймар: "No, no". Тя въпросително "No? Тогава няма да се търкалям". Неймар не чувам добре какво измърморва. И тая полудява - удря го 2 пъти, замеря го с нещо стъклено и се разкрещява. Смятайте за каква истерична идиотка става дума. Или е била надрусана/пияна, затова й се губят спомени.

Някои плюят по Божинката, ама кой си го може може,ако беше попаднала на него, щеше и да му благодари........ ;-)

TIA JENU E IZNASILENA PO JELANIE!

Курвулякът получи твърде много "права" които им дадоха соросоидите от ЕС и започнаха масово да изнудват! Скоро време ще поискат и направление от личен лекар за да им кажеш здрасти и съдебно решение за едно чукане(да не кажа ебане)! Това е страшна простотия! От как се натикаха и в управленските етажи светът стана отвратителен!

Е, то без Бойко Борисов где ли бива!

Реплика към Коментар 1 на чичо Пей

Не всичко е пари, приятелю! Което не е пари е много пари!

А ЗАЩО НЕЙМАР НЕ Я СЪДИ? КАТО Я ГЛЕДАМ, СПОКОЙНО МОЖЕ ТЯ ДА МУ ТЕГЛИ ЕДНА ШУТКА?:))))))) ИЗНАСИЛВАНЕ В ХОТЕЛ??????? САМО ВЕДНЪЖ ДА ВИКНЕШ "ПОМОЩ" И ИДВАТ ПОНЕ 5 ЧОВЕКА..........ТАЗИ ТРЯБВА ДА ПОЛУЧИ ПОНЕ10 ГОДИНИ ПАНДИЗ ЗА КЛЕВЕТА, ЛЪЖА И ОПИТ ЗА УБИСТВО НА НЕЙМАР!!!!!!..........ПОРЯДЪЧНИТЕ ЖЕНИ СИ СЕДЯТ В КЪЩИ И БРОДИРАТ!:))))))))

Тази и други като нея дават мило и драго , за да изкарат нещо/ и то не съвсем малко / Но --- мъжете нямат права, имат само задължения / да плащат за едни 10---15х минути ! /

"Златотърсачките" са мотивирани да следват "жертвите" си до "ДУПКА" !! Значи, пътува си тя така "случайно" до Париж, съвсем "случайно" се озовава в близост до него и т.н. А снимките, които му е пращала с разни "подсещащи" го послания за...и т.н. ?! Изпаднала е в истерия "кобрата", защото не е осъществен плана й !!

Особено бойко борисов

А още не са я почнали адвокатите

И що си крие лицето?

Е, ти не виждаш ли какви банкенбарди е отпрала? То си е за криене...

Стигна се до там, че жена която е влязла вечер в хотелската ти стая не идвала за секс?!? Може да се целувате в същата хотелска стая, ама не искала секс. Може да ти врътне един биг бен, ама не искала секс. И всичко това за 15мин. слава и най-вече за пари. Това не е демокрация. Това е изродщина.

Бре, тоя разпит много изтощителен, да не е демонстрирала на всички присъстващи как е била "изнасилена"?

PEYTSCH

Що се пъха в хотелската му стая ?

И аз мисля да обвина Карл Маркс, Фридрих Енгелс, Ленин, Сталин, Тодор Живков и ,Боико Борисов в групово изнасилване,чи ми почерниха младинитеV