17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога Литекс ще играе в купата на африканските шампиони.

говедата реват и реват и Ботев Враца дори не можете да биете

Забелязвам един странен психологически казус при феновете и футболистите на двата анти-български отбора: Кренвиршите и Лиска. И при двете сбирщини упорито се повтаря по една ЛЪЖА в продължение на години и накрая те самите започват да си я вярват. При сбирщината Кренвиршгорец това е твърдението "Ние сме български отбор, който честно е спечелил българското първенство и който заслужава да играе в Европа". При Лиска пък това е "Ние сме цецека и още имаме отбор". Нито кренвиршите са български отбор,нито честно са спечелили каквото и да било,защото това е сбирщина,финансирана от парите ,които Домусчиев е заграбил от българите с корабната си фирма ,от милионите,които беше осъден да плати и които не е платил(по всяка вероятност е бутнал не малко в джоба на Валери Симеонов за да спре да рови по случая) ,мога още много да продължа,но основната идея я посочих. Всъщност дори при това положение сбирщината Кренвиршгорец никога не е играла футбол от кой знае какво ниво. Другата кифла, Лиска, пък успя да се самоизлъже ,че били старото цецека. Подходът и на двата антибългарски катуна,където 80% от играчите им са чужденци е прост(като самите тях) - повтаряне до безкрай глупавите си опорки,цитирани от мен по-горе. Като резултат - двата катуна сами вярват на лъжите си. Сега, дали ще гостувате на Рома/Тотнъм , Йънг Бойс/Антверпен или ще сте домакини няма никакво значение,защото хората в Б-я знаят каква е истината за вас,съвсем умишлено започнах коментара си с аргументиран/о увод/предисловие, и никой няма да даде и пукнат лев за билети да ви подкрепя,така че ще сте без публика и тук и там. Човек като погледне състава на групите,в които ще играят и двете сбирщини , си задава въпроса : какво търсят тези там? В предишни мои разсъждения по този въпрос съм изложил малко факти как се е стигнало до тук,няма да се повтарям сега, вчера под друга статия написах 3% от цялата истина за фалша им . Като цяло епидемията стресира света и това се отразява и на футбола.Силни отбори играеха безобразно слабо, проблемите в Беларус също изиграха роля. По мое мнение нито един от тези два катуна няма нивото на игра за влизане в групите на ЛЕ.

Викаш, друго си е Шиши да те обладава всеки месец и да му се молиш да 5 лева. Безобразие е да петните името на Апостола!!

zizus

Два дена са минали, а някои хора продължават да пикаят кръв от злоба.

Като цяло, ти и думата "разсъждения" по никакъв начин не се връзват, ако ми следиш мисълта... :))))

Вие за едно класиране в групите се изпуснахте от радос Когато снигнете четвърт финал в турнира , тогава споменавайте Левски.

И Левски какво играеше в групите?Ганкиното!

Кое ЦСКА ще играе в Европа, ловешкото или софийското ?

И двете!!!

Когато Левски играеше в групите на шампионската лига вие къде бяхте бе

То па беше една игра, никой не разбра, че играят - 1:17 ли беше?

Абе вие с класирайте/ това ще станее на кукуво лято/ па тгава правете сравнеение.

Дреме ми кой ще играе на ЕКО ТУЙ АРЕНА.

Защо нищо не съобщават за лефски? Поне за някоя контрола с монтана или друг техен отбор.

Съобщават - има новина, че ще продават Спиерингс. Но е отделно, не би било адекватно да я пришият точно към тази, нали?