17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разспраха задните части на златната Английска кокошка

След тази "спортна" гротеска си задаваме въпрос "Кой колко пари взе за този цирк"? Стрийминг платформата DAZN печели най-много пари от мексиканския пазар. За мач се плащат по 19 долара... Ай чистито!

Абсурд е това кюфте да издържи 7 рунда, да не говорим да победи, ако мачът се е играл.

Пичове, ако беше уреден мач щеше ли Джошуа да изтърпи толкова бой? Който не му е полезен в бъдеще за и без това меката тиква. Вместо да полегне по-рано или да симулира контузия? Четох dailymail - сънародниците му бяха разочаровани от него. Четох два от най-големите боксови форуми - хора от цял свят по-разбиращи от бокс. И никъде я няма тая простотия за залозите в такъв размер като тук. Пуснете си мача, гледайте (аз още 4 пъти след лайфа щот ми беше кеф), преповтаряйте ключови моменти и може да вденете.

Мексиканчето се би добре. Беше машина и налиташе като войник в отпуска на селска мома. Шампиончето беше изненадан, защото искаше едни лесни пари и сега се сърди на тоя дето му избра мексиканчето. Аз мисля, че и втория мач, ще го вземе Руис, защото аристократа е планина от мускули, но със стъклена брадичка. Може би не знаете, но в този спорт побеждават по-често хора които могат да понасят ударите. Английския момък понася само комплименти, а това не важи във бокса. Само българите мислим, че живота е пари, а той е любов, чест и достойнство. Българският мъж е комплексар с малка пишка, на когото най-добрият партньор за бокс са му жената и децата. Затова пишете глупости тук господа. Било уредено. Ще ви вида как ще се изненадате, когато жена ви ви изненада с един упъркът:-)

Да бе - пък на тебе не ти плащат букитата, та да завръщаш дебилите в обора.

Какви по-лесни пари от това, че по договор получаваш 20 милиона лири дори при загуба ?

Джошуа се надяваше на доста повече. Добре за него стана че съдията спря мача. Иначе следващия път нямаше и на 10 да стане.

Какво общо имаше първата част на коментара с втората за българина? За първати можеше и да ти натисна плюс, а за втората минус.

Странно племе са българите. На всякъде виждат конспирация и най ги е страх да се не минат и да не настинат. Букитата вече обявиха, че няма никакви индикации за големи залози за шишкото. Няма големи печеливши нито големи губещи от залозите. Дори шишкото не е изтеглил спестяванията си да ги заложи за себе си. Има няколко десетки късметлии заложили по 1000$ при коефициент 1:250 за точния рунд. Тези са наистина късметлии.

"Странно" "племе" - вярва на очите си, а не на "медиите", "букитата", "троловете", "политиците", нпо-рките... "социолозите"... и пр. долна и лъжлива пасмина.

тази постановка я няма и в народния театър то бива да е фалшиво и всичко за пари ама надминаха и политиците даже

Ам, кат са 80% дебили що не.

Нар. театър не знам - ама виж цирка, ряпа да яде.

Дано е в Мексико. Руиз да бие на 40 коефициент с нокаут до 8 рунд. Да спечелим пари. Пулев и шишкото да се бият догодина.

Бях заложил на Джошуа всичките си пари. Но сега ще взема на заем, да заложа на Руис.

Ще загубиш 2-ри път! Тоя мач си беше постановка и реванша ще е пак такава! Бойкот на уредени мачове!

Бре! Не думай! Ама верно ли!?! А! Не! Букитата знаят най-добре.