17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прогнозата ми за група е: Дания, Швеция, Норвегия, БЪЛГАРИЯ, Естония, Фарьорски острови. Северняците ще се изтрепат помежду си, там конкуренцията е бясна, и в резултат от това ние ще се класираме.

Пардон, не видях, че Естония и Фарьорнки острови са в една урна. Е, тогава може и Гибралтар на мястото на Вторите. С тях поне равен сме вързали.

Е защо го четох това сега няма да мога да заспя при мисълта, че има вероятност да не се класираме.

Абе разпускайте ги тия нещастници футболистите и отбора, само срам и позор носят. Не е нужно да имаме отбор. Да не говорим, че БФС е супре корумпирано и некадърно. Всички вънка- по-добре да нямаме отбор! Пак ще падаме, а именно като за световно от всички отбори, не е нужно да ни унижават така.

Хърватия - първа урна! Страна с подобни наа нашите традиции във фурбола. По-малка от нас страна - и ка то население и като БВП и като пари за клубовете. Но същата страна не хукна да подменя собстрвените си играчи с чужди анонимници и не си съсипа школите, ами напротив - продължи да произвежда качествени играчи и да изнася, не да внася. Какво повече имаме да обсъждаме, освен да направим разследване и да открием - КОЙ наложи вредната стратегия за развитие на футбола и ни изкара от картата на света до не знайно кога!?!?!?!?

Хърватия са световни вицешампиони, напълно си заслужават да са в първа урна!

"""""Официално: България е в четвърта урна и чака кошмарен жребий за Мондиал 2022""""" Но България за какво участвува ????За да оправя головата разлика на другите ,ли ???? Я, някой да спомене за четвъртите в света.Те бяха такива ,но в перспектива не се виждат други

Четвъртите в света стигнали до 4-та урна. Ееей, туй 4 значи...

Дори всичките ни съперници да са от ПЕТА урна, шанс да се класираме няма!

Както е тръгнало, скоро ще се наложи да отворят 7ма урна специално за нас.

S kraev i kristian dimitrov plus Trenera E niama da stane.

Докато българинът не спре да се мраэи и эавижда то никога нема да станем държава и спортна нация.

Спортът е инвестиция в эдраве и материално иэмерение. Докато управата у нас вкарва трето раэредни африканци на килограм и ги прави титуляри, и спряха детските школи то неможе да се очаква нищо от българският футбол ако е останал такъв. Така че може да сме благодарни и на тоэи отбор който имаме в момента...че скоро и българският тим ще эаприлича на француэите, от 11 играча само 2 бели и другите от африка.

Аз въобще не виждам жребий, който да не е кошмарен за нашите епилирани манекенки.

Eee, какво пък? Има цели две урни още да падаме.

на голям форум само при две условия: 1. Ако някой организира турнир без предварителни квалификации или 2. Ако станем домакини на европейско или световно - нещо малко вероятно в следващте 100 години,

Дано се паднем в една група с Фарьорските острови, поне да вземем 1-2 точки. Шегата на страна, децата вече не играят футбол, за това резултатите са такива. Малкото дето играят, като пораснат, трябва да плащат рушвети, за да влязат в основния отбор. Така не става.

Фарьорските острови и Сан Марино още нямат победа срещу нас, очертава се възможност за завързани мачове!

:-D:-D В най-най-добрия случай ще треперим до последно да удържим някое крехко равенство...

За да се класираме трябва да сме сами в урната. Закривайте го този футбол, както закрихте и армията и какво ли не още.

И в 6 урна да сме, пак ще е кошмар за нас

Доживяхме да сме в една урна с Люксембург. Най-накрая ще успеем да ги избегнем като потенциален съперник! ;)

Не знам, коя България, какво чака, но аз лично нищо не чакам! Защо ни занимавате с аматьорски новини като тази.

Левски го няма в националния,така става.Требва да чакаме 3,4 години и ще почнем да мачкаме. Уле,уле, само Левски!

7 годишен план: 1-спира се професионалния футбол. 2-на м/ународни клубни и национални мачове само младежи. 3-шабеците обратно в Африка 4-всички средства само за ДЮ школи на отбири с бази 5-ръководство на БФС 50% съкращение и назначаване на разбиращи от ФУТБОЛ хора 6-създаване {връщане} на спортни училища и олимпийски надежди 7-мораториум за договори с чужденци в отборите за 10 години 8-кметовете и учулищните директори да се задължават да строят и подържат спортни площадки

Липсва една важна точка в плана ти ПРИВЛИЧАНЕ на българските таланти от ЧУЖБИНА. При живеещи 2 млн българи иззвън българия и 6 млн в страната, живеещите извън БГ са ФАКТОР. Нека да спрем с гадната политика от ДС и комунизма да сме срещу живеещите в чужбина. Има невероятно талантливи деца българчета, които играят в Германия, Испания, Англия, Франция, Белгия, Чехия. Привличането на 10 такива български чужденци, може да е ключово в изграждането на силен национален отбор.

8-стимулирането на привличане на талантливи българчета от чужбина

Спорт, наука,селско стопанство, култура, икономика, туризъм, образование, здравеопазванe, съдебна система са унищожени. България не е държава ,а е фирма Bulgaria Land corp. Закривай

Скоро ще бъдем в шест урна

В следващите 10 (десет) години няма да се ходи никъде,ни на световно, ни на европейско. С тези клубове и с този български манталитет,че всеки ни е длъжен,нещата нали виждате къде отиват.Вземете даже и пандемията: всички са лекари и никой на никого не вярва и не слуша какво му се говори.Сега ще отидем да второ място по смъртност.Само англичаните ще са пред нас.Те продължават да си живеят около 1800 година и да симислят,че света се върти около тях. Докато не се хванем и яко бачкане и здрави закони,сме обречени.

В държавата Тиквостан дори и футбола е в упадък.И там действа схемата млади,способни ,но провинциално неизвестни таланти да се пренебрегват за сметка на децата на "наши хора" които само реват за пари и предпочитат чалга и дрога пред спорта /футбола.

Четвърта урна е като първа,само че четвърта...

Осигуряваме полети,хотели,топки...наздраве,Бобка!

Те и отборите от 5та урна ще ни видят сметката. И пак ще се гордеем с победа над Гибралтар. Трагикомедия

Моля, закрийте това недуразумение наречено "български футбол" и насочете парите към нещо по-полезно. Например, за изграждане на междублокови спортни площадки. Не ни мъчете повече с тези умрели мисирки, моля!

Ако ще и противниците ни само от ШЕСТА урна да ги извадят.. Пак нямаме шанс..

Като. Гледам урните,виждам че сме за майната си.

За седма урна, с кодово име Бушона

Най сетне са пъхнали ритнитопковците в урна! Сега остава и да я заровят...

Германия Швеция Чехия БЪЛГАРИЯ Косово Малта Германия - България 4:0 България - Германия 0:3 Швеция - България 6:0 България - Швеция 0:5 Чехия - България 3:0 България - Чехия 0:2 Косово - България 2:0 България - Косово 0:1 Малта - България 2:0 България - Малта 0:0 (ще успеем да удържим равенство...)

Някакви милиони се раздават, някакви цели се поставят и накрая идват някакви стругари, бармани, зъболекари и ни правят на салата ... Защо се финансира нещо което е с пъти по-зле от аматьорския футбол ? То ние не сме и за урна. Но тия ненаядени галфони ще го изкарат така, че все едно 4-та урна е баси успеха .... Нямам думи, май едни пари трябва да се намърдат и кот такоа

Споко, има и пета има и шеста урна :) Макар като ги гледам и там отборите май само срещу Гибралтар и Сан Марино имаме шансове

2 напред, 3 назад -> Ганкиното Дано поне вземем 1 точка от някой мач.

Какво значение има в коя урна сме? Все пак не може да играем само с Гибралтар а от всички други падаме

Аз като ги гледам за никоя урна не сме...............

Журналята търсат сензация където я няма! Погледнете празните детски площадки(ако не са застроени все още) и ще си отговорите защо спортът ни е на такова ниво! Държавата изцяло е абдикирала ,малкото пари който се отпускат се прибират от пишман бизнесмени и потъват като вода в пясък! Вероятно за никой не е тайна,че за да го пускат детето да играе трябва родителите да дадат поне 500 лева месечно! После за до го вземат в мъжкият отбор е около 10000 в зависимост къде! ДЮШ са смешни! Децата тренират 2 пъти седмично.Ние тренирахме всеки ден,като ваканциите двуразово! Никъде не сме изпаднали...идваме си на мястото според уменията!

В каква урна да ни сложат и с кои да се срещнем,че да бием и се класираме? долно уйно горно уйно ,.... ,,,,,, Гибралтар-водач на групата. А стига сте се занимавали с футбол и футболисти.

То на нашите който и да им се падне все си е кошмарен...

Кой още ги следи? Вече нищо не можеш да очакваш от тях.

Нашите що не ги разпуснат по живо по здраво и да си ходят. Нагледахме се на Ганкиното, стига вече резили.

За българите няма значение дали ще се паднат с Англия, или Албания. Все са в кюпа......

Не разбрахте ли , че футбол в България НЯМА.

Екстра Баце вече няма да ни занимава "колко много е направил и за футбола" :)

На мек ху& и вълната му пречи... те това са нашите... язък им за младостта.

За нас всеки жребий е кошмарен.Даже да се играе срещу някой провинциален ученически отбор е кошмарен жребий

на оная работа за жребия на футболистите! В период когато хората си губят работата, бизнеси фалират и т.н. едни некадърници получават ГАРАНТИРАНА огромна заплата. И една част от тях я получват ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ. Например всеки месец Лудогорец получава по около 200 000 лева безвъзмездна помощ от държавата " за запазване на работните места" . С какво тия т.н. "работни места" на хора с десетки хиляди месечна заплата са важни за държавата????!!!!! Да не говорим, че повечето не са и български граждани!