Коментари - Официално: Григор Димитров изпадна от елита на тениса | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма ли някой добър човек да му подари десетина точки ??

Путьо Димитров?

Браво още е в топ100 засега!!!

Тоя не си заслужава даже и да го коментираш!Келеш!

Тия брантии ти изпиха мозъка, братле!

Циганката му направи магия...:-)))) Маша си беше за него....

...имаше опити и в табла, там можеда има по голям успех ... ааайде Гришоо!!!

По-тъпо заглавие от тенис света не бях чел. Кой точно определи първите 50 места като елит?

Ако не можете да подкрепите някого, поне не се занимавайте с него! Гнусна паплач!

Само хора, които не са се докосвали до тенис, могат да коментират по-начина по-долу. Изумен съм колко пропаднала и дебилизирана трябва да е нацията ни, за да се радва на неуспехите на собствените си спортисти!

Прошай Григорий !!!

Нещата вървят към преглъщане на егото и догодина ще трябва да играе в София

Гришката направи пачка и ако иска може да иде на някой остров и да се пенсионира!

Много нерви ми потроши Григор и вече не е моя тема. Шарапова го е описала добре в книгата си и сякаш е предвидила какво ще се случи

pompai

Погледни един Федерер ,постоянно участва в турнира Базел защото е родолюбив и така запалва младите. Сега оправдай нашия дето отказа да играе дори за България за купата дейвис?

Реално не са неуспехи. Няма такова нещо като неуспех. Момчето успя колкото успя и му се радвахме. Браво на него! Вече не е така успешен и какво от това, хора сме?! Може да е болен, може да е загубил мотивация, всичко може, да е жив и здрав и ако има желание, дано да има възможност пак да радва феновете; в противен случай - нека да има успех в някое ново достойно занимание, което да го радва!

Григор вече е минало в големия тенис. Трябва да се пробва в друго поприще

Чакай, бе, че той е човешко същество? Дали ти е доза положителни - дал! Това не означава, че е длъжен от там насетне да те зарежда непрекъснато. Не означава и че може. Предполага се, че и Вие сте човешко същество и знаете колко е лесно да се изчерпаш, демотивираш, че винаги има по-добри и дори да си най-добрия, е въпрос на време да ти свърши енергията и да бъдеш изместен от по-млади и по-мотивирани хора. Защо го съдите толкова строго момчето - направил е каквото е по силите му, ами приемете, че толкова са му силите, бе! Като има успехи - радвайте се! Останало - нерви ви бил правил, не той, вие си ги правите! Пък и пожелавам ви това да си ви нервите, щото обикновените хора имат далеч по-сериозни ангажименти и неволи, от това да се ядосват за тенис, футбол и т.н.

То не може само манекен да го играеш, и хъс се иска и работа. .

че не гледаме от години неговите мачове ама като си представя че има ненормалници които не пропускат мач на този психотрилър и го защирават след това .Е тия са по луди и от него

Каквото и да пишете Гришо е огромно разочарование

Е кво, Топ100 пак не е толкова лошо. Виж, догодина като стане на 103 място ще е кофти.

Засега си остава най-добрият тенесист на България

Крайно време беше! Хайде сега, като е извън елита, спрете да ни занимавате с него.

Жив да го ожалите - момчето е заработило за 6 месеца $619,649 + $19,675 само от турнири! А за цялата си кариера $16,542,019. Така че, не му давайте наклон на ... , а гледайте и Вие да сте толкова "неуспешни" като него. Haters gonna hate :)

Продължаваме напред! .....към 100-цата...

ББ е по-добър

ТенЕсист? Каква ли ще е тази игра - "тенес"?! И какво значи "най-добрият" (да не се бърка с най-голяма медийна слава), че и "на България"? Кога за последно игра "за" или "в" България?! Дано послужи за урок за поколенията поне...

Пари ,слава , жени, поне си поживя царски. Както се казва в оня виц (И това ще мине). Да е жив и здрав.

Като си такъв "експерт" кажи колко е похарчил. Щото в историята има такива, които са заработили много повече от него и пак са във фалит... И не бъркай "хейта" с истината.

Все някога човек трябва да спре. Колкото толкова.

Трудно се издържа на много пари.

Играя почти всеки ден тенис и трябва да ти кажа, че младите са достатъчно запалени по Григор. Ако питам малките деца като кой искат да станат 6-7 от 10 първо казват Григор, а останалите споменават Федерер, Джокович или Надал. Така че каквото и да е правил, си е достатъчна мотивация.

Не бързайте хейтъри! Григор е тенесисти от Световна класа. Нужно е да поработи над психологическата страна на играта и отново ще мачка.

Гришо губи от 2:0 до 2:3 от квалификанти

Какво предлагаш ? - 1050 до 1100 в ранглистата място да ги обявим за елит ?

Мисля, че е време да се откаже.

Ако съществуваше дума тенесист сигурно щеше да означава тенисист от щата Тенеси.

В коментарите си от преди година го предвиждах и за съжаление то се случи. Това да приличаш на Федерер и да играеш като него са две съвсем различни неща, особено в съчетание с другите ти недостатъци.

Абсолютен паляк. Надменен, но без никакво покритие.

Вече ни досаждат с този случайник - родила го майката му с късмет... Не живее в родината си, не плаща данаци на българската държава, не играе за България, няма българин в екипа му... Какво/Колко ли изкрънка от Бойко онзи ден този изпаднал плейбой? Да си ходи в Монако...

дръж се за Маша!

Не мога да разбера хората, които защитават безродника. Какво му защитавате - това, че говори български по-зле от някой от катуните, или това, че не иска да участва в никакъв турнир заради страната си или в страната си?

Пак налазиха хейтърите, на които Григор вечно им е длъжен с нещо и които не излизат от топ 3. Същите тия, които го нахрачиха жестоко само преди две години, защото си бил позволил да загуби на полуфинала на Аустрелиън от Рафа Надал. За тях угодия няма - един от най-елитните ни спортисти, чудесен, усмихнат, възпитан и неприлично красив младеж е безродник, каун, неудачник и не знам още какво. Когато стане отново водещ тенисист и дори стане номер 1 - те пак ще са недоволни, защото видите ли, не е спечелил календарен шлем и така изложил зловещо майка България, дето я мачкат всички велики сили и я пръскат с кемтрейлс. Слава богу, че тия нещастници все пак са малцинство. Истинските българи обичаме Гришо безрезервно. Това е положението, haters!

Проблемът е, че загубих доверие в Григор. Сигурен съм, че ще има бъдещи победи, къде лесни, къде трудни, къде срещу известни, или не толкова, но прекрасно знам, че това ще е временно. Просто в един момент откача. Не е постоянен нито в победите, нито в загубите си. Спирам с неговите мачове, без значение дали е в серия от няколко загуби или победи. Лично мнение!

Да си отиде на село и да сади кауни! Там ще е номер 1

Григор живее в чужбина да тренира от 13 години. В България за съжаление няма как. Тези 2 000 000 българи които Избягаха от Герб и другите.. Също ли са Безродници.. Настолни Патриоте!?

Григор Димитров постигна нещо, което никой друг наш сънародник не е правил никога - превърна се в най-известния българин в света!

Стоичков стана, а и до днес (почти 20 години след като приключи с големия футбол) е по-известен от Григор.

забравил си кавичките и умиращото от смях емотиконче. Най известен в тениса - да, но в отрицателен план за АТП. Дори и сестри Малееви не са се проваляли така. А по истинска известност никой не може да бие Стоичков. Преживял съм го лично многократно в най-различни точки на света !