17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви са тези лицензи??? Бил си го подновил!!! Кажи че си си платил таксата,не само ти,всички който взехте този лиценз. Докога хора които едвам са завършили средно образование,когато си платят в Спортната академия,получават право да са треньори в Първа лига!!! Докога!!! Сред тези има хора които не могат да напишат едно правилно изречение.Смешно е и трагично!!!!

Защо пък не го защити в някоя от държавите, в които се подвизава?

Тъп, бесен селяк!

Ицо, и ти в чисто човешки план си чАст от матряла!

Щом Тиквун летя до корея да чупи една дъска, що маматааа да не прилети от уса за един ламиниран ксерокс

Абе то вижте как позира, пък после да си говорим и за умствения му багаж. С*лтак

Samo i samo da e na horoto por vazmojnost nai otpred....i kakav shte go zabelish stoikov...nali ti beshe dadena vazmojnost...daa razbiram iskash da poplachesh pred pública .

Аз и досега не мога да разбера, как е възможно някой който не е завършил Спортната академия, да взима лиценз за треньор, и то от най-висок ранг. Онези, които учат 4-5 години НСА, май накрая получават по-нисък ранг на треньори от вече споменатите... Това е пълен абсурд, направен за да урежда тъпунгери и простаци като Ицата, Пената, Балата - все без грам мозък в главата. Докато не измрат тия "герои" от САЩ-94, няма да има футбол в БГ-то.

Много е прав ХРИСТО. Но Това Го знае всеки нормален човек. Ще чакаме докато дойде по- добро поколение. Друго не ни остава.

Простакът си личи от всяка дума

На дъщерята надгробната плоча да носиш

стойчков "изнесъл лекция" ... Този дебил едно изречение не може да сглоби. Много ще ми е интересно да чуя лекцията :D

Че от Стоичков не се очаква да става добър треньор е вярно. Но не е вярно, че го изкарваха най-лошият. Като треньор на националният, резултати му бяха очакваните, та даже по-добър с Румъния. Тук направи едно равенство с Албания и бил най-лошият треньор. Все едно после не правихме равенство с Малта тук или дори наскоро загуба от Косово. Като пое Селта те бяха предпоследни май и постигна 4 победи и 5 загуби, което е супер резултат за предпоследен преди това. Но не се спасиха, заради подкупи на друг отбор, за което онези бяха осъдени в последствие. Така че от Стоичков не се очаква нещо, но като нищо е по-добър треньор от Балъков. Последният като треньор не знам какво е постигнал, че да го направят национален селекционер? Това че са били супер футболисти, не значи, че стават за треньори. А иначе България е като черна дупка за таланти. Такива просто липсват напълно.

Не може, човек направил си такава снимка да получи и грам уважение от мен колкото и върхове да е покорил. Ако си го харесвате - Ваш проблем. Уважението към противника (преди, по време и след битката) показва величието на боеца. Другите са ... измекяри

Който отговаря на простака със същата или с по-голяма простотия - е също простак.