17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борбата с допинга ще бъде спечелена, колкото е била спечелена и битката с алкохола и дрогата. Днес, така гордо наричаният "развит свят" по-скоро ще рухне, отколкото би се лишил от алкохол. в същата посока върви и работата с дрогата- леката дрога, във все повече от "най-супер развитите" страни, е легална, а след някоя и друга годинка съвсем ще покори пазара на удоволствията. Изцепките на антидопинговата агенция , подобни на тази с Русия, говорят, че спортните бюрократи все повече не могат да се справят с проблема и вдигат шум, за да угодят на политиците и си запазят добре платените службици. В крайна сметка, ако (хипотетично) намерят оръжие срещу допинга и го ликвидират, ще има много повече губещи: могъщи фармацевтични фирми, спортни бюрократи, медици, медии т.н.и. Подобен ще е ефектът и ако официално разрешат използването на допинг без контролно - цената на спортните стимуланти рязко ще падне и това ще удари пак същите "герои". Каквото и да става, в края винаги опира до пари. А парите не миришат, както е казал на сина си римският император Веспасиян.!

Наистина идеален момент за нашата гимнастика. Без подкрепяните от съдиите рускини

Малко им е. Трябваше да им вземат и домакинството на евро 2020. И без тъй половината пари за строеж на стадиони Путин ги открадна

Я кажете коя държава измисли и приложи кръвния допинг ?

Най- добре да ЗАКРИЯТ всички ОЛимпиади и Световни първенства... Не ни трявба да се набягваме и надскачаме с китайци, негри и турци... Достатъчно е да си направим- Европейско Първенство с Великите СИли от Европа, които преди 100 години, през 1914 г, бяха ЗАВЗЕЛИ цялото Земно кълбо... А после ОТНОВО може да завземем Азия и Африка. Китайци, негри и турци да мрът като динозаври и мамути.

че спортът не бива да е политика, сега ясно се видя, че е. Руснаците не взимат повече допинг от другите големи спортни нации. Просто антидопинговият контрол е под пълното влияние на англо-саксонците. Жалкото е, че и нашите никаквици се включват в такива долнопробни инсинуации. Дали Норвегия в зимните спортове няма подобна държавна политика или САЩ в атлетиката и плуването? Затова на всеки форум се чупят половината световни рекорди - хайде стига сте се правили, че нищо не разбирате!

норвежските астматици скиори са отправили искане руснаците да не бъдат допуснати до състезания (докато трае гратисния период руснаците ще участват). толкова струва паплачта, която се дрогира с разрешен допинг и е вечно и удобно болна.

Тукашните путеноедни русоиди как може да са толкова долни. Да защитаваш друсането с допинг на ниво държавна политика. Наистина образователната система преди 1989 си е свършила добре работата - обучила е стадо зомбите в безрезервна обич към руснята. Другия вариант е пасоля да им плаща добре за глупостите.

ще се задавиш от злоба.

Супер сега нашите гимнастички ще вземат всички медали!

Аре стига с тая руссия.Да си гледа евразииските цености и състезания .Европа ще е с пъти по-добре от лецемерните русанци от КГБ.Да може и да се отръвеме от наще агенти от ДС ще сме доста по-добре.Утре гледам се почва по телевииизите .Мермерски ,Робева и разни агенти ще защитават на нож руската матушка.

Путин има здрави нерви

Добре е като изпращаме старата година с хубави вести. Ставаме оптимисти за новата.

Каже едно прикриване на допинг от руснаците? Мен не ме е интересувало и не знам. Иначе си тип расист, но по националност. Или просто русофоб. Фобиите са тип необоснован страх и се водят психическо заболяване. ;) Казано по друг начин, русофобите ги страх от Русия. Тук се изпикават и на правото, и презумпцията за невиновност, заложена и в нашата Конституция, НК и европейски норми. Първенства на които е забранено да участват държави, не могат да се наричат Световни и Олимпиади!

не. просто е олигофрен

Не само, че признаха ами и министърут им призна и се извини с цел намаляване на наказанието. Ако не беше признал сигурно щяха да им бият шута за много повече време. проблемът с допинга винаги е съществувал и ще съществува, но от него в повечето случаи изгарят единични състезатели поради факта, че са се осрали индижидуално. проблемът с ушанките е, че при тях е било организирано от държавата а не от отделна федерация лили реньор на отделен спортист и понеже са идиоти и не знаят как да го правят ги хвнаха. Всички са наясно, че Китайците също зобят, но не може да ги хванат, а от години ги следят. В САЩ спортистите не се издържат от държавата, издържат се сами и от спонсори. В САЩ даже няма министерство на спорта. Спортът се развива основно от големите университети и училища. получаваш стипендия и така. Ако зобаш нерегламентирана химия, и те хванат си е за теб, шута в гъза и идва друг. А ушанките ги организират групово, като по комунизма - всички под строй.

Най добршя начин да си първи е конкуренцията да не участва.

Направо съм много "изненадана"!Нека сме 1-ви на всяка цена!И това е "спорт"!

рекордите - олимпийските и от първенствата - на "изхвърлените" ще си стоят. а пък уж "чистите" ще се борят с рекордите.

Русия ги рита в главата навсякъде по света квичащите преди заколение говеда! И няма Крим,няма бази! Тази мъничка радост в живота им остана.

За да има мир-ушанките в Сибир.

за да има мир - хаповете си навреме пий.

изхвърлиха от спорта... никой не може да забрани на никого да спортува. олимпиадите отдавна са политсъстезания, както и повечето останали първенства.

"Путин опозорил страну на весь мир! Стыдно!

за тези крясъци си има ботове и тролове които пишат за пари.

Като Путлер няма втори толкоз нагъл......

Разгледах набързо материала по темата в немската и австрийскта преса/както и в руската/и ми се струва ,че става дума за нещо по-сериозно от отстраняването на Русия от спортни състезания за 4г.Ще го кажа направо -считам,че от днес светът не е същият,срещу Русия е обявена открито война -чрез налагане на тази санкция и чрез законопроект за Северен поток-2,който е в комплекта за военния бюджет/!? / на САЩ.Правилно казват някои по-долу -да се готви Китай и някои други !?В немскоезичната преса само Билд е запазил по-злобен тон,останалите доста умерено коментират новината ,а Дер Шпигел,който в никакъв начин не е проруски настроен се учудва защо е такава санкцията ,след като ВАДА не е отговорила на много важни въпроси,в т.ч и на въпрос на Шпигел.Кронен цайтунг пък нарича санкциите +биене на барабан"/Paukenschag/ -остава само да се каже ,военен барабан!Организаторите на акцията са англосаксонците -САЩ,Англия ,Канада ,подкрепени от Норвегия !?Според мен останалите имат някакво друго мнение ,но не смеят да го изкажат!?Струва ми се ,че това няма да е последното ,което ще видим!Надявам се все пак ,да не стигне до аргументи във вид на крилати ракети!Но скритата досега война вече е открита ,според мен!

Pauken означава тимпани!

Браво, има си правила и трябва да се спазват!!!

Да с готвят китайците,германите..въобще тези,които застрашават златните медали за американците.

От години олимпийското движение е просто смокиновият лист,зад,който се прикриват гнусните политически, неолиберални и агресивни попълзновения на международната реакция.Ясно е,че Олимпийското движение замислено от Пиер де Кубертен върви към своят край.Изглежда,(е българските правителства са наясно с това и затова с леко сърце наблюдават смехотворните постижения на родният спорт,които не могат и да се доближат до тези от епохата на "тъмният и човеконенавистен" социализъм.Иначе допинга го има ,ама когато е с неолиберален произход,се смята за хранителна добавка ,стимулираща бързото възстановяване след активна тренировка

Явно войната е вече близо ... Подобно на световните войни от 20-ти век състезанията и олимпиядите се спират ...

мхм и мен тва льекинко ме притеснява дееви тамън изплатих апартамена ся мое ли да почнат да фъркат бомби налево надесно да станем една малка Сирия тука по средата межди голямите

ти си заченат на задната седалка на автомобил Лада и си отгледан в соц панелка що ривьеш не го разбирам туй

В СССР имаше следната класификация за автомобили: - За селски транспорт - ЗАЗ. - За междуселски транспорт - Москвич. - За градски транспорт - ВАЗ. - За междуградски транспорт - Волга. - А за международен транспорт? - попитал един. - За международен транспорт имаме танкове! Между другото в Русия се произвеждат повече автомобили на човек от населението от в САЩ. Много се произвеждат в Иран, а най-много в Китай.

Но ги крият. Никой да ги види, че може намрази Русия и да ги изключи от спорта.

Сега руснаците ще изкарат, че в централата на УАДА се взима допинг на име Новичок. Би трябвало да ги скъсат от съд тези от УАДА, най-малкото че нарушават презумпцията за невиновност, където е заложена къде ли не по закони, конституции, норми и така нататък. Трябвало да доказваш невиновност, което правно е абсолютен абсурд! И това си е расизъм, макар тук по националност. Трябва да пропагандират на първенствата - "Да на расизма". ;) Това на майтап. Първенства на които е забранено участието на определени държави, нямат право да се наричат Световни и Олимпиади!

няма да свърши добре тая работа няма , все Русия трън в очите на целия 'демократичен' свят Русияс допинг Русия войнствена и агресивна Руски газопроводи нещем нито Аец ...абе Крим не бил на Русия ...и всичката тая антируска пропаганда иде от държава която има военни бази по цял свят и е намесена в куп военни конфликти ...не върви на добре НЕ!!! а голямите коне като се ритат най-страдат магаретата де викаше една проста колежка умна по своему

сдс - серсем дава съвети

Тролищака квичи!

Тежък нокаут за малкия плешив путак!

Приказката за цар Салтан е доста различна от управлението на цар путан. Кочината затъва все по дълбоко!

Само не разбирам ужасът на великите американци от кочината. Ти имаш ли обяснение? Като са им в кърпа вързани златните медали, квоним пречат руснаците?

Ха,ха,ха, краварите се правят на девици !! Спортните първенства, медикаментозните стимули за състезателите и антидопинговия контрол в света се финансират почти на100% от фармацевтичните фирми на САЩ и доста по-малко -Европа. А е известно, че който плаща, той определя правилата на играта и той ръководи спорта, по-точно бизнеса, наречен за красота " спорт".Например, един медикамент до вчера е бил разрешен, а от днес вече - не .Как тъй бе, джанъм ? Най-драстичният пример за употреба на допинг е "знаменитият" 8-кратен колоездач- победител в Тур дьо Франс , американецът Ланс Армстронг. Още преди да го хванат в употреба на допинг( вероятно поради това че не се е издължил на някого), за доста хора от тази сфера е било повече от ясно как този юнак печели победите толкова безапелационно ! Но,о,о, са си мълчали ! Крайно време е наивните до глупост руснаци да напуснат официалното олимпийско движение и свет.първенства, докато не се приемат ясни правила , които да са в интерес на всички, и които да не са политизирани . Иначе до безкрай ще продължат да ги използват за "мюрета" и "балъци" и да се опитват да ги правят за смях!.

Янките се зачудиха какви мръсотии да кроят на русите,то не бяха санкции,то не бяха скрипали и куп други простотии.Джендърчета запомнете,руснака е непобедим,особено във война!

Педалче, запомни. И ти и руснака ше го духате вечно!

Май си ГОРД ТЪПАНАР, чист боклук

Важното е да не пречим на Гешев и жена му да въртят далавери с евтини апартаменти

Когато хванат крадец в магазина, една от тактиките е да започне да крещи на персонала, че са му накърнили достойнството и ще ги съди. Понякога работи, но никога не буди симпатии.

Значи въпросите в Спорта са решени задълго!? Само руснаците вземат допинг. Откъде ли пък имат пари за него?

За допинг и тролове пари винаги ще се намерят. Понял?

Честито!

Good bye Russia

Значи от целия свят само в Русия ползват допинг, спортистите? Така ли?

Не, но никъде в нормалния свят не е държавна политика да фалшифицират и прикриват пробите!

На самите състезания не вземат ли проби?

ВАДА е Гола вода ,нов интернационал на доносници и политически проститутки в спортни екипи.Руският спорт е доказано на световно ниво и никакви резолюции не могат да променят това .Настъпва обаче период на мракобесие и клу.клу склан в международното олимпийско движение.Всичко това което днес се върши от ретроградите ,рано или късно ще се стовари със страшна сила на главите на изпълнителите им.

На някои във форума вече лиги и плюнка текат по муцуни от усърдно джавкане. Само констатирам - жалка гледка.

Едно време отнемахме по 5 точки ако некои го видехме с рускиня

Кои, чекиджиите ли?

я рускинята май е грустна? Мелоч, а душе приятно!

От WADA явно са решили да правят параолимпиада. Ще сменят флагчето с дъга и ще участват само жендъри лесбийки и хомосексуалисти :D

И майка ти рускинята ше участва....ше играе на прескочи кобила с негрите от Уганда и ЦАР.....новите дружки на Кочината!

"Всеки път, когато някой иска да крещи, да обвинява когото и да било и да моли някой от съгражданите си, трябва да помни: точно това очакват от нас тези, които ни скроиха номера. Да не изпълниш плана им в този случай означава да победиш." автор: Виктор Мараховский статия (заглавието е в превод): Стана ясно, как Русия може да победи WADA в статията се гласува - масово одобрение на метода подмини простака с мълчание.

Явно в мейла ти е попаднала статията. От пАсольство ли ти я пратиха :)))))

статията е от РИА новости. Що, забранено ли е да чета където и каквото си искам?

колко украинци пишат тук?

Не е ясно, но руските боклуци сте 4-5 урода!

обаче хората са обективин и тотално оплюват ... "ръководството"!

е пътник!

като на пленум на ЦК на ВАДА. това е то. стадо овце.

Да пуснат руските дрогирани свине да грухтят по състезанията ли Не си познал :)

А'м ч'и как .

Русия е укрила 145 положителни допинг проби. Егати нахалните измамници. Днес вече светът е доста по добро място без руските лъжци Нека се зобят и пърдят у дома си и да се дуят също там

Наздраве на всички българи! :)

Ако руснаците владееха света, в този форум щеше да е скучно,,,,, но за съжаление , кравари или не американците доминират в момента!! Така че мурзилажа да си наляга парцалките и да продължава да се плюнчи срещу дребни копейки....

Това ти ли го сътвори?

Ще се изтровят в простотията си да се покажат, колко са велики Путинските мощи, но се оказа, че химиците са им слаби и им хванаха дрогата.

за първенствата, които се печелят от руснаците, да речем на европейското по плуване размазаха американците. и т.н. за да е мирно селото може би. смешна работа.

Ти чуваш ли се ве. Европейско по плуване пък разбили Американците... Я вземи глобуса ...

разбили конкуренцията. сега доволен ли си?

Така е - европоейски Израел потвърждава .

Моше би трябвало да знаеш че Израел е по друга причина към европеиското, но това е друга тема която не си в състояние да разбереш

За радостната вест. Без руските орки светът ще бъде много по-красив :)

Извади си черния кокал отзад, че да не се задавиш.