17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Миналата година подобно се случи с Ливърпул. Отлагане нямаше, защото нямаше възможност в оставащия календар. Накрая пратиха юношите за купата срещу Астън Вила и Вила им вкараха 6 гола. Ма никой не рева, че света свършва или защо на Сити месец преди това им отложиха мач и че не било честно. Просто нямаше въдможна дупка в календара. А ЦСКА 1948 защо не са се ваксинирали? Какви мерки са взели срещу Ковид? Или при тях положението е маняна, маняна. Как така в решаващите последни кръгове 11 човека изведнъж болни? Или търсят начин да се правят на интересни? Свързано ли е това масово разболяване с отварянето на нащните заведения в края на април? - Ако да, това е пълна безотговорност от футболистите и направо да им пишат служебни загуби или да играят с колкото намерят здрави футболисти. Днес Сърбия прие - който не се е ваксинирал и се разболее от Ковид - няма болнични за него.

Какво общо има Либърпул с българското първенство бе селски.Колко мача се отложиха досега в българското първенство заради зарази.Правилника е ясен-ако има 10 човека заразени,мача се отлага.Какво са виновни,че се разболяха в края на първенството.По въпроса за ваксинирането питам-кога започнаха ваксинациите и има ли достатъчно ваксина за всички.Още повече,че много хора след ваксинация също дават положителни проби.На въпроса,че кръшкат питам- нали не мислиш,че някой медик е издал фалшиви резултати от тестовете на повече от 11 човека от отбора.Това би било за затвор и не виждам медик,който ще го направи.На въпроса защо не играят с юноши питам-ако както бе обявено има и хора от спортно техническото ръководство с положителен тест не е ли допустимо те да са имали контакти и с юношите на отбора и затова те да не могат също да играят поради карантина.Моя основен въпрос е Защо БФС нарушава собствените си разпоредби и има два различни аршина за различните отбори.Защо се отложиха мачовете на Лудогорец,Левски,Арда и др. а на този отбор не мойе.Защото този отбор открито критикува този нещастен БФС,срам и позор за България.И ти си един клакьор на тези мърльовци или толкова мразиш ЦСКА 1948,че си готов на мерзавщина в името на омразата.Типично за много българи,за съжаление.

Боли ме фара за ЦСКА 1948, тирета-прасета, говеда, буфери и лайногорци. БГ първенството отдавна ми е опротивяло, заради такива неща. Примера с Ливърпул е даден за да покаже, че когато няма свободни дати да се отложи мач, той не се отлага и светът не свършва. А видимо ти харесва да играеш ние сме вечната жертва и ние сме сами срещу всички. Да винаги са ви виновни другите, никога вие самите.

Някой очуден? БФС за пореден път показа, че е подчинено на един гелосан нагляр с подкрепата си за "Дели0рманче" 1945+3