Официално: Повдигнаха обвинение за расизъм на Кавани

Уругваецът благодари на свой приятел с дума, която ФА сметна за неприлична

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Северозападна България трябва много да внимават когато използват изрази "Къде си бе, пустиняк" и "Какво правиш бе, куре", които изразяват най-искрено приятелство.

Целта е тормоза да бъде доведен до ниво ,при което белия като види черен и почва да му смуче...

Интересно на черният негър какво да му каже ???? Снежинка , за да не се обиди ????

Тия взеха да прекаляват.

На афро-американец, ако някой му каже, че е "негър" ще опищи орталъка, но това няма да промени истината, че прародителите му са се катерили по палмите преди да ги свалят и да ги доведат в хАмериката, та да ги направят човеци!!!

Не разбирам кой принуждава клубовете да повдигат обвинения, да генерират скандали, да наказват. Кой принуждава университети да гонят професори, артисти да се извиняват. Коя е тази могъща сила зад този тормоз над обществата?

Аман от тая болна либерастия... Побъркаха ни левите ултраси вече, левите другари джендъри...с техните болни мозъци и извратени ценности. Направо става страшно...

Неолиберал-фашистката диктатура и ударната бойна група на сороските комсомолци !

фарисейщина в Империята на Нейно Величиство, трупала богатства векове, от робския труд на не-белите !

Величество !

Ами да вземат да НАМЕРЯТ и да утрепят маймуната, която приказва че Кавани е Расист, както Петко войвода намери Осман Ага и му пукна занника и му ВЗЕ парите и го пусна да бяга към Турция с РАЗПРАН гъъз през 1865г.

Не е на добре - пресолиха манджата . Ако някои някъде решат да отвърнат на удара просто не ми се мисли.

Интересно какво ще стане ако някъде по света се появи публично някой и заяви, че е гражданин на Черна Гора? Как ли ще прозвучи името Монте Негро на тези идиоти и кого ще съдят?

Това щеше да е смешно, ако не е трагично, че дори страшно. Защото човечеството помни времена, в които са забранявали думи, набедени за лоши. После са горели книги, обявени за вредни. А след това и хора, осъдени като вещици. А както се знае, историята има лошия навик да се повтаря.