17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Успех и само ЦСКА!

На кое ЦСКА ??

Успех на новия треньор. Само нагоре и напред. Резултатът ще го видим още довечера със Северна Македония. Ако разбирате какво искам да кажа.

По-добре да бяха назначили Мирослав Илич или Весна Змиянац.

Две седмици след началото на първенството ще го сменят. Традиция е.

Толкоз легенди!

ако направим един отбор от треньори може да се оправи не само клубния, а и националния отбор

Никакъв смисъл няма изброяването на успехите на Илич като футболист. Не го наемат за такъв! От треньорската му кариера единственото, което разбрах е, че има едно трето място в Сърбия. Но от отбора му, доколкото четох, е изгонен след скандално изказване срещу собствения!!!!! отбор в мача му с Партизан. И от цялата сага до момента реално излиза, че вината за провала се отдава на работата на треньорите. Истината е, че "омлет без яйца", както каза Младенов, не става. А за яйца в случая не се говори. Нещо повече, Кайседо, който вкарваше по някой и друг гол, ще бъде продаден. А щом не си дефинирал правилно проблема, няма как да го решиш правилно. При сегашното положение виждам нова нулева година и нова треньорска смяна, може и две.

Тоя не беше ли чалга-певец? То там всичко е възможно, както впрочем и у нас. Всеки не може да треньор на ЦСКА, но докато има мръсни пари ще има и такива назначения...

Успех! Много добър вариант за треньор!

Добър сърбин е най-добият вариант за треньор. Не такива като Крушчич

На Кочин-поле всичко е менте! Хвърлят банани и шишета с вода, а се пръкват манатарки! Уж били български армейци, а генералите им сръбски пехотинци! Честито тирейци!

Да почват да търсят от сега заместник-ще го ритнат след 40 дена. По-добре е направо да си намерят 3000 треньора и да ги сменят през седмица.

Ниският селяндур, обича да наема сръбски ментета.

Явно си води готвачи от сръбска скара. Ще издържи до септемри и кой откъде е.