17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Успех бате Стойчо! Само ЦСКА!

ХУЙ ЗА ЛИТЕКС

'УБАВА РАБОТА, АМА БЪЛГАРСКА !

NEVER ENDING STORY,,, Сега ще дойде Стойчо.Синът му ще напълни отборът с ментета част от които няма да играят и минутка,но ще им плащат неустойките !!! Това вече сме го тледали няколко пъти! Любо Пенев хрябваше да остане поне 5 години за да изгради отбор! Как да играят добре като всеки който цели що годе топката бива продаван на мига!

Добре дошъл у дома, Стойчо!

Абе пичове, защо ги въртите все едни и същи???

А цска умре але але.

Явно новият собственик е Румен Гайдарски - Вълка на ЦСКА-София.

Един вид дърво с друг вид... Не разбрахте ли, че всичко е в образованието???

Любо , Стойчо, този другия, високото момче, русия с куфарчето , онзи от Югославия, пак Любо и т.н.

Чичовото е голяма уста с празна глава. Лудогорец ги направи смешни насред София, но той не пое никаква вина.Не било лошо че са паднали сега, ще си вземат бележки. Срещу латвийците бяха същата неорганизирана "банда". Но той, явно беше гледал друг мач. Коментарът му беше, че са играли много добре, много организирано, но им липсвал късмет пред гола. Пенев, ако не се лъжа, вече за 4 път го уволняват от ЦСКА! Колко ли пъти трябва да изгонят човек от една работа, за да разбере, че не става за нея?! Стойчо Младенов е по-читав, с авторитет. Но и на него , май, много му стана идването и заминаването от ЦСКА. Ще видим. Все пак той спечели 2 от последните 3 титли на ".армейците"

Стойчо иска много пари и не развива отбор. Но има една силна страна, че ако срещата не се развива добре, на полувремето успява да мотивира и да излязат по-силни второто полувреме. Поне така бе едно време.

Айде кошмара на сините кенефи от покрайнините на София се завърна

Имам усещането, че това е един омагьосан кръг - едни и същи хора през няколко години стават треньори на ЦСКА/Левски и т.н. след което ги уволняват, после пак ги връщат и така до безкрай.

Ти на кой отбор си треньор, че си анонимкик а даваш съвети?

Стойчо е трагедия в евротурнирите. За нашето смотано първенство е ок.

Нямахте ли някоя по обръсната снимка?И това сако все едно му е подарено.Мяза ми на някой който се връща от плен.

До нова година ще е уволнен

Ами на социална издръжка са в ЦСКА. То Младенов ако беше читав, нямаше да е безработен....

Младенов е един от виновниците за фалита на истинското ЦСКА.След като го увжлниха,във един от най трудните във финансово отношение моменти за червените,той държеше и си получи огромна сума от отбора...Сега нека се бие в гърдите и да казва че е Цесекар.

Каква нова година след 2 месеца го няма в Цска.

стига мениджъри и директори, работари трябват! не само във футбола, ами и във всяка друга сфера!

Любо живее за отбора, да много контузии изведнъж и от там резултатите не бяха добри цялостно физически Пабло Караско ги е тренирал и може би за това сега вината за това състояние е на Пенев, но си остава един от най добрите треньори един ден сигурно пак ще води ЦСКА. Стойчо Младенов е другия любим треньор на ЦСКА, успех

Е сега се почва големия рев- Съдията е крив,съдията е прав,слънцето изгрява от изток,слънцето залязва на запад,тревата е висока,тревата е ниска,тревата е мокра ааа не суха е!! На тоя убитак все нещо не му е наред като падне!!!

Почетните алкохолици,Пенев и Велинов запазват ли постовете си?

Хайде , да им е честит новият-стар тренер. Очакваме да започне сериозно да работи - да назначи синът си, съпругата си, някое внуче- в подходящата възраст. Колко много мъка очаква ЦСКА!!!

ЛИТЕКС НЕ Е ЦСКА !!! ЗАКРИВАИ И ЦИФРИТЕ ДА СЕ ПРИБИРАТ НА КОЧИНА–АРЕНА !!

Едни и същи курви ги въртят от 100 години.

Каквото и да правят Литекс си остават Литекс. Още повече, че предишният престой на Тройчо в Ловеч беше пълен провал.

Един от любимите порно канали на българина е - Професионална футболна лига В нея може да видите вариации от различни пози и сцени, но с едни и същи актьори.

Разбира се, щом излезе декларация за подкрепа, и скоро след това уволнение.

Стойчо Младенов беше треньор на ЦСКА когато играчите бяха най слаби,но Стойчо успя да ги направи футболисти и отборът стана шампион.Да се надяваме,че и от тези дръвчета ще направи чудеса.

Хайде стига с този Литекс.Вече се изтърка лентата.Измислете нещо ново.

Ела в нашия завод да видиш колко работят като няма ръководители....и мениджъри си трябва!

Няма какво друго да измислиш и все едно и също повтаряш.

муахахахахахахаха... Стойчо фалира Цецка с безумните си хонорари, за незнайни маймуни докарани от сина му (10% и за него), и държеше да си получи всички неустойки, въпреки финансовото състояние на клуба...Абсолютен мерзавец. Но...народ без памет, е обречен да повтори грешките си - няма лошо. Пък ако се насерат още веднъж, все ще се измисли нещо...Преди беше Етрополе, сега ще е Академик, Септември, Поповяне, Мировяне, Владая...лицензи бол - кот до'де. Голямо падение!

Тройчо има вид на осводен от плен при талибаните ... ебан във всички дупки поне година и половина.

Де, да можеха... ама то не става само с ядене... :)))

Глупости, всъщност именно Стойчо опрости всичките си вземания от клуба...

Левскарите се изплашиха,че идва тройчо,при когото ЦСКА вкара 3 гола на Левски.

Доброто е че това леке Любо Пенев вече няма да го виждаме

Любо е неудобен защото не си трае и здраво юрка играчите! Ръководството не осигурява матерял и при първа възможност продава основни играчи! Как да стане? Ако реално искаха ЦСКА да има успехи трябваше да оставят Любо да изгради отбор поне 5 години ! Така ще мъждукаме в първата шестица защото и другите отбори от първенството с изключение на Лудогорец са на същият хал! Стойчо идва с една кохорта лапачи и почват да пълнят отбора с играчи на килограм! Дано този път поне Андрей Желязков не участва,а само синът му се закачи на хранилката!

Тройчо е от село Плоски, а не е от Ловеч, нещо си се объркал.

Истината няма как да се изтърка, колкото и да боли. Просто Литекс се премести в София заедно с всичките си футболисти, треньори, масажисти, доктори, администрация, ръководството и собственик. Това предизвика създаването на нов клуб, защото комунистическия такъв остана в историята на девети септември 2016 година.

Ясното, пак ще е мъка в евро-турнирите, но в първенството ще е сравнително добре... добре дошъл на Стойчо за пореден път... пак си измиха ръцете с Любо, който носи най-малка вина за ситуацията... смяната на цялото ръководство намеква за нов бъдещ собственик... само ЦСКА!

Как да го изгради тоя отбор, като няма думата за селекцията? Ето ти тия, ти ги прави шампиони, ама някой ако става - веднага го продаваме... :(

Ще пори клошарите

Именно...стратегията е дай парите и бягай!

Истината, един друг отбор е прекратен през 50-те, месеци по-късно правят друг с друго име, през 1992 е създаден чисто нов отбор с име и емблема, различни от старите. Ха, обясни ми как същите тези празнуват 100-годишнина...

Голям плач ще настане сега срещу съдиите,все те ще са му виновни.Големия цирк идва