17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре дошъл и много успехи! И накарай този Соу по-често да цели вратата! Бъди такъв какъвто беше досега/в България/ !

Тоя ще зареже ЦСКА, както заряза Локо!

Треньорите там не се задържат дълго време.

Абе, фотошопът е на ниво, но му давам да изкара до Коледа. За зимната подготовка ще е пак в Локо Пловдив. Няма лошо.

Добре дошъл, оранжевите фенове сме с теб!

Мдааа, както обиконовено под статията за ЦСКА са се наредили мучащи жители на Подуене и акат ли акат. Абе лилавките, гледайте си обора на народа и не се притеснявайте за ЦСКА. Лекувайте си ковидясалите говеда и стискайте палци пак да ви назначат спонсор спуснат от държавата. Пак ще се уредите с държавна пара да ви плащат сметките. Ето затова навсякъде ви мразят. Целокупният български народ мрази когато се разхищават парите му за пропадляци като подуенското отборче. Бруно Акрапович сега трябва да покаже дали си е струвало привличането му в ЦСКА. Аз лично смятам, че няма да успее да се справи предвид футболната скрап с която разполага отбора в момента. С изключение на 3-4 играчи всички останали не стават за нищо. Докато Стойкас Тъпакас е на ръководен пост в ЦСКА и отбора се ръководи като провинциален тим нищо няма да се промени. Вземете Загорчич да работи с децата в школата и залагайте на млади български момчета. Стига с тия маймуни дето не могат да оцелят вратата или да дадат пас на 3 метра!

Те точно затова избягват да си гледат "отбора", понеже там само резили, далавери, комедия и позор може да се види. Затова едничката им радост е или да наплюят "ЦСКА", или да се бият помежду си.

Начи...коректния....забележи само колко малоумно и плоско създание си ( като повечето припок бай дъ уей…) , измъдрил си поредната помия , и понеже ти е трудно да измъдриш друга , или да запомниш кви идиотщини е родил недоусъвършенстваното ти сиво вещество , тая помия се копира и се плющи под всеки пост дали за "Левски" или за пребоядисания Литекс...та припс , тва дет си го изсрал отгоре да си го навреш къде слънце не огрява и да фанеш да се скатаеш най-после...

Типичен евроидиотски простьо. Написал си само някакви квалификации, а аргументи - нула.

Кви аргументи бе малоумник...а на "коректния" къде са му аргументите освен да сипе злобна пошлост ???!!!

ДоС - ев , армейският ти дедов отдавна е в гроба...иначе знам къде да ти хвана малоумната припошка кратуна...

На добър час!

ТОВА С ТИРЕТАТА ЛИ ПОЕМА ТОЗИ !!! СТОИЧО МЛАДЕНОВ ГИ ОТСВИРИ....ЛЮБО И ТОИ.... АЛБАНЕЦА СТАВА !!!

Успех Бруно! Само ЦСКА

Само вие в Дир не разбрахте ,че отбора се казва ЦСКА-София?!?!?!? Бившият Литекс Ловеч и тн. Не пишете ЦСКА ,това е половината име!!!

А ние всички знаем, че сте вечно посраните Евроидиоти от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ. Такова ужасно прозвище няма никой в България и Европа. Всеки бяга от това като от чума и на ум на някой не му минава да слага тире и да го добавя.

Спри да си дрискаш уродливите коментари навсякъде бе припок недоклатен……..

Куха история бате...и продължават най-нагло и безцеремонно ( не знам кому се слагат и за кво аджеба се слагат...микренският капут пачки ли раздава да промива мозъци , не знам...)...начи може ония да се пишат цска 1948 ( както им и е името ) , а тия се пишат само цска , ай сиктир !!!

Бре, Евроидиотите станаха много загрижени за Великия ЦСКА. До вчера лъжеха и извъртаха как ЦСКА едва ли не бил след Леефски и за червените успехи казваха от завист… ама понеже, обаче, защото... А сега се оплетоха и от сутрин до вечер мислят за ЦСКА повече от колкото за Леефски и едва ли не казват кое е правилнпо за Великия ЦСКА:))

вие от гей-арена не разбрахте, че литекс си играе във Б група, но вие простено все па средното ви IQ е около 30

Смо вие малоумните припоци не разбрахте , че т.нар. Литекс от б група а преименувания ботев ( луковит ) , точно както микренският лилипут-мафиот преименува Литекс и докара на "армията"...ама кухи лейки бате...и документи има черно на бяло...и пак продължават да квичат неистово...

И как идиотче Литекс се озова в б група след не е бил на последните места в а група...и как "сесека-софия" се озова като парашутист в т.нар. "висша лига" ( която между другото беше създадена точно заради същите нещастници...) след като никога не са били в б група.....???!!! А припс недоклатен ???!!!

Първо, ЦСКА беше изваден не по спортни причини. Второ, ЦСКА беше върнат, не за друго, а защото без ЦСКА А група беше тръгнала към фалита. Кой е луд да гледа мач на Евоидиотите, след като ЦСКА във В група събираше повече аудитория, отколкото цялата А група.

сесека беше изваден заради дългове...след което фалира и микренският капут докара Литекс в софия….чети бе , интерсувай се преди да плещиш глупости , има документи черно на бяло , има факти...и стига с тая дебилщина "евроидиоти" ...в историята на европейските турнири е имало много по - големи обрати за по кратко време , и тва , че няква недоклатена медия си е позволила да прави подобни квалификации ( щото е недопустимо от един мач да се правят подобни квалификации , недопустимо е и принципно ) не означава , че на дебилното ви племе тва лайно трябва да става като дъвка в устата...а знаеш ли кой отбор се е класирал два пъти на последно място в лига Европа от всички участници…???!!! е тва е ЕВРОИДИОТ !!!!!!!

Вие освен да лъжете по доносническо-педе-растки друго можете ли? ЦСКА съвсем не е бил последен през 2010-2011 - провери си стъкмистиката. Няма как да си представиш такава победа да постигнат Евроидиотите, каквато ЦСКА тогава направи над Рапид насред Виена с 2:1 пред 50 хиляди на Пратера. Да, предната 2009 година в цялостното класиране след мачовете в групите ЦСКА в крайна сметка остана на 48-мо място. Но да си припомним и защо - Лацио игра с юношите в безсмисления за него последен мач срещу Евродиотите, нашибани преди това от същия този Лацио с 4:0. Евроидиотите до последния мач имаха пет поредни загуби и заемаха именно 48-мото място. Е, след този последен мач, Евроидиотите завършиха на „много по-различното“ 46-то и го празнуваха все едно са станали световни шампиони.