17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дай на маймуната топка и й гледай сеира.

Магия. Това р!!! Завзела ЕС. Германия е пряко отговорна за овладяването на ЕС от мафията. За това и Англия напусна ЕС

Ако в Африка живееха бели хора, а в Европа нигри щяха да бягат в обратната посока. Толкова им е умственият капацитет за това са на това диридже

Смотльо, има си времена и сезони! Когато там е имало цивилизации германците я са били няколко племена я не! За да се стигне до някакво положение има причинно следствена връзка! И пътя по който е поел западния свят много скоро може да ни докара не до Африка а до луната! Това да ти е ясно и на теб и някои други расистчета дето много се изтъквате тука. С простотията си БГ народа се затрива по-бързо от която и да било африканска държава ФАКТ!

Тия маймуни са РАСИСТИ.. Явно НЕ искат да ги управлява Краля на Англия... И са завзели властта на тоя остров- Барбадос и го ОТКРАДНАХА от англичаните. Англичаните са купили негри- маймуни от Африка от някой негър, както сега Трафиканти на маймуни продават футболисти и са ги ползвали като РАБОТНИ животни на плантациите- коне, волове.. Но негрите явно са станали много са взели ВЛАСТТА. За да я има България, още 1400 години, трябва да бъдат убивани всякакви араби, турци, и негри- маймуни и техни помагачи- Предатели- Осман, Али, Мехмед, Халил Фатме, Анифе, Абу, Семир, Мохамед, Кадир и всякакви Митьо-вци... В България, трябва да убият предателя- Боклук Борисов който ПРОДАВАШЕ български паспорти на маймуни, както поп Кръстьо продаде Васил Левски и България на турците. Трябва да убият и маймуните, купили паспорти- Неусиано де жезуш Гузмао( който се представя за Сисиньо), РОберта, Али Соу, Дий Бост.. В Разград, Домусчиев или да изгони всички маймуни, или трябва да го убият и него.. И НЕ ни трябват олигофрени, които вдигат ШУМ с аларми да ИЗНЕРВЯТ всички.. Негрите- маймуни да си ходят ОБРАТНО в Африка да си търсят ПРАВАТА. Турците да си търсят правата в Турция.

Нали знаеш, че ако някой от тези, които си изброил, бъде убит, то ти ще си първият заподозрян? Елементарно е да те намерят по адреса ти. Също така е наказуемо да призоваваш към убийство.

Тъпак чети книги, научи нещо, за да не останеш прост!!!