17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямам напредстава защо ми беше изтрит коментара за Абаджиев и създадената му школа, подготвила 12 олимпийски, 52 световни и 64 европейски шампиони ? Може би, че писах, че точно той беше човека, който ни спъна, наказа и екзекутира щангите ни от световния пиедестал ?! Или пък това, че писах, че е унгарец от арменски произход ?! Не е ли истина всичко това или и "ДИР" е командорена медия, като всички други, които от ден на ден повишават числото на заразените от "кралския"вирус ?!

Този престъпник колко мръсотии е направил на българската тежка атлетика и на най-големите имена в нея начело с Абаджията..... И колко пари е взел за това Но палачинката се обръща

А със служителите на антидопинговата агенция, на които се е плащало какво се случва? Шефчета ли са вече? Или WADA не са такива?

Нск после го разкараха този корумпиран унгарски боклук!

Всеки знаеше че ако искаш златен медал от олимпиада или световно трябваше да броиш един милион долара лично на Тамаш Аян. Веднъж платил можеше спокойно да се зобаш, а ако не платиш ти подменяха пробата и те изкарваха на стероиди.

Тамаш Аян, убиецът на българските щанги! Проклетнико, намери си майстора!

Ha ha ha,balgarski shtangi=DOPİNG

Ама Тургут Йозал взе допингирания Наим и го направи национален герой на Турция. Даже го осинови. ;)

Турци и щанги е като летящи прасета в космоса. Нямате генетика за тоя спорт. А Наум Шаламанов е толкова турчин колкото аз швед! Чиста тракийска генетика. Турците са черни циганьори, да си погледнат фейсовете в огледалото.