Окончателно: Уволниха "ръгбиста-хомофоб"

Израел Фолу няма да играе повече за Австралия, защото е вярващ християнин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-добре да влезе в отбора на Саудитска Арабия с тези възгледи.

Сладък е. Бих го уважил.

Още едно доказателство кой притежава интернет и медиите и политиците и т.н. А истината е една, ако се върнем в Светата Библия и прочетем за Содом и Гомор ще разберем, че света не е много по различен от тогавашното време. Е и там ще разберем и за последствията и Божия гняв. Няма какво повече да добавя. Изводите са за всеки един от нас.

Аз не съм видял педераст шампион спортист. Скоро май в спорта няма да остане един. Едните ги наказват ако целунат жена. Другите ако се изкажат против обратните

Тези, които са осъдили човека, са пропаднали още по-надолу в ада, защото са осъдили невинен човек, който е казал истината. Да си извратен и да си показваш срамотиите по паради - може, но да си християнин и да цитираш Божието Слово в профила си - не може.

Той е човек все пак, кой му дава право да съди кой е за ада и кой не? И ако е ОК за него, защо да не е ОК други хора да споделят, че християните трябва да горят в ада и джихада е едно традиционно средство за справяне с проблема? Според мен вярата приключва, когато почнеш да отсъждаш за другите хора.

По принцип знаеш ли какво пише в Библията какво да направи вярващия християнин, ако си ли легне мъж с мъж или жена с жена ? Жокер ... участват камъни в мероприятието ...

Именно, затова не считам, че хората вярващи дословно в Корана, Библията и прочие, са някакъв морален стожер или коректив. Не съди, за да не те съдят.

ТРАВЕСТИТ на втора снимка!!!!

Така е, трябва да се уважават различните : Внимание, алкохолици, хомосексуалисти, прелюбодейци, лъжци, развратници, крадци, атеисти, идолопоклонници, адът ви чака"... Особено алкохолиците, лъжците, крадците ... Сбъркана работа !!!

И в Германия не може да назоваваш нещата с истинските им имена. Подлежиш на глоба, особено, ако е нещо против бежанците. Очаквам скоро и тук за употребата на думата циганин да врещят до небесата.

За съжаление пога само да потвърдя. Игперкаха до там, че вече не ползват думaтa Zigeunerschnitzel ("Цигански Шницел"). Викат му "Градинарски Шницел" А българските цигани им цоцат социалните, джиткат с нови бе-ем-ве та и им се хилят в муцуните. Жалкари ...

Какви времена дойдоха. Човек да го е страх да каже истината.

"Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата." Йоан 8:44 :

При демоНОкрацията е така - има свобода на словото и печата. Политкоректното. Обаче.

Аз като атеист пък не се чуствам обиден. Щото ме плаши с нещо, което не съществува и ми е през ...я. Всъщност не знам тоя дали е забелязал, че е с бая тен по-рождение, така че ... точно пък той да намира кусури на другите. Но защо хомотата са най-пискливи ... нямам обяснение.

Твойта, Мунчо, е лесна. Ти си прост.

tonk11

Ти някъде да прочете да казва нещо за различните по цвят на кожата? Да видя някъде да обижда негри, цигани, индианци и т.н? Какво общо има това?

Откога да се казва истината е престъпление?

Сатаната може да се види на втората снимка....

При т.нар. "нов световен ред" ще така: кучетата са с предимство пред хората, циганите пред белите, престъпниците пред мирните граждани, извратените пред нормалните, мюсюлманите пред християните, жените пред мъжете. Лъжата става истина, а дяволът - бог. Иначе казано, новият "ред" е стария, с главата надолу.

Браво на Израел ! Това е истината !!!

Нищо бе, сега да назначат на неговото място, нахъсения джендар на снимката.

Вече да си християнин е забранено. Може да си показен християнин само - да се снимаш на празник със свещ, но иначе трябва да си толерантен и да не вярваш в това, което вярваш, за да не засегнеш някого. Смотани, шантави времена, в които живеем. И децата ни учат така и ще ни санкционират, ако случайно ги учим иначе.

Значи може да си крадец, но не може да си силно вярващ хрисиянин, който следва бойите заповеди! И това ако не е е дсикриминация и анти демокрация , здраве му кажи! Педерастите могат да правяат гей паради, а него го уволняават за изказване, в което няама нищо, несъобразено с бойите повели! Лицемерие световно! На къде отиваме, явно на пълна морална разруха. Да не говорим, че като играч е безупречен и великолепен! Който се интерсува от ръгби няма как да не го признае“ Жалко за тази мъжка игра, възпитаваща б дух на уважение- ами уважете неговите възгледи бе господа!

значи за атеистите няма проблем, но ако някой каже нещо за хомотата и джендътите- веднага секирата? стабе по-зле и от Комунизма- тогава се криехме да разказваме вицове за Тато, сега ще се крием да разказваме вицове за джендърите и ще се оглеждаме през рамо, да видим кой ни слуша.

Сталинизмът ще ти се види като детски летен лагер, в сравнение с това, което ни е подготвила демоНОкрацията.