17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такива ще откажат толкова много жени да се състезават.. Очаквайте скоро и при бягането на всякакви метри.. Каквото имат жените като постижения, дотам ще е, ако така сме тръгнали.

Мокаджиите са тъпанари Като да са карали десет мандата в БГ парламента Мдаа

В МОК останаха само чисти педераси

Джендърияда

4 статии в Корнер. Коментарите са както следва 0-0-3-127. Мисля, че е излишно да се обсъжда кое му е приоритет на средностатистическия форумец и какви са най-дълбоките му интереси и желания.

Да им се позволява на трансджендъри, но само ако са родени жени да се състезават при мъжете. А да видим тогава позволено, но няма да видиш ни един тарикат.

Тоя/ тая да ходи да участва в ""СЪСТЕЗАНИЯ за Луди/ сакати """.. ЗА да НЕ влияе зле на останалите участници и да НЕ развращава децата...

... някой ми махна коментара за пеала :/, но явно и за Dir-а е О.К. всичко живо да е пеал, черен или веган!

Направо да напраеят нова олимпяда за транс гендъри и и сруги извън стандартните полове. Да се боричкат колкото искат !!

От МОК им предложиха да направят транс олимпиада,по подобие на параолимпийските за хора с увреждания.Джендарите отказаха.

на тОва ако не му дадат медал ще го счетем за: А/ абсолютен "женчо" Б/ пълен провал за сценаристите на Джендър+строго.

Гнус :)))))

ИК иска да набута в 'насилието' всичко, при което реалните побоища над реални жени ще са само малък процент от измисленото 'насилие' срещу още по-измислените 'полове'. Така ще преборят насилието, защото реалното насилие ще спадне :) на фона на общата помия, мръсна вода и прочие фетиши.

ГОВОРЕТЕ МИ ПОСЛЕ, ЧЕ ИК И 'ДЖЕНДЪР'-ИЗМА ИМА НЕЩО ОБЩО СЪС ЗАЩИТА НА ЖЕНИТЕ....

Това е Павел бе...

Стига бе, пафката не беше ли по насран?

Поредният загубеняк който решил да премине към жените като джендър за да изживее мечтата си на медалист. Защото ли иначе всеки джендър в женските спортове е винаги на върхът с най-много медали и поставени рекорди!? За да се реши въпроса трябва да има отделна категория, която да е само за трансджендърите. Обаче никой няма да го допусне това защото всеки джендър е напрактика състазател на стероиди със свободен пас за това.

Това, че ... ТОВА имало ниски нива на тестостерон не означава, че е наравно със жените. Силата на един мъж не е само и единствено в нивата на тестостерона (който все пак играе важна роля) Биологията при мъжете и жените е съвсем различна. Телата на едните и другите чисто физиологически, са различни. Дори операции да се правят на мъже с цел да го докарат до жени, остават неща като мускули и кости, които си остават мъжки. - по-здрави, по-големи и т.н. Има съвсем нормални мъже с ниски нива на тестостерон. Но си приличат на мъже, падат си по-жени, ядат, пият, ходят и говорят като мъже Така, че това с нивата на тестосерон, под които можеш да се състезаваш срещу жени не е нормално. Или им правете отделна категория само за тях, или ги пускайте да се състезават срещу БИОЛОГИЧНИЯ им вид, или махайте изобщо ограниченията и пускайте всички срещу всички = Battle Royal.

както и геннните и ранно-детски хормонални изкривявания не правят Серина - жена. обаче гледай как 'мъжете' виновни...

Серина Уилямс е десет пъти повече жена от това нещо. Мартина Навратилова - също. За Кастер Семеня не съм сигурен.

10 пъти по-малко мъж ама пак мъж. а те нещата, драгими друже, стават стъпка по стъпка. серина и наглостта с допинга на САЩ бяха първата стъпка.

Комплексарите като не стават за мъже почват да се бутат при жените.

Льольо....не успял при мъжете и за по-лесно се набутал при жените

Тия де искат равенство между половете искат да унищожат жените! Такива джендъри ще вземат всичките медали на жените,ще им вземат и работата,и правата,това иска Истанбулската конвенция,жените да нямат никакви права!

И да заповяда при дамите:)))

Щеше да е новина, ако родена като жена отиде да се състезава при мъжете. По принцип има спортове, които трябва да си останат изцяло мъжки, както и такива, които да са изцяло женски. Вдигането на тежести за жени е пълна глупост, точно както би било и художествена гимнастика за мъже. Но такава е извратената религия на масоните, които изобразяват Сатаната (Бафомет) с женски гърди и мъжки член.

Бъдещето на женският спорт може да го наречем 'битката на пед-растите'

Тъпите кози като искат равенство, да се премахнат дисциплините мъжр-жени, да се състезават всички и в щанги и в художествена гимнастика и най добрият да спечели златен медал

И само си представете как тази мома влиза в тоалетната и вътре 3-4 боксьорки

Една статистика би показала че поне 90% от жените нямат нищо против обратни, черни, джендъри....

статистика спонсорирана от БХК може би???

Болеста се лекува, докато изчезне. Това с толеранса и търпимоста ще се изроди до крайности, като накрая губещите няма да са нормалните. Дори гейовете мразят пееееаските постъпки на част от тяхното общество.

Тия съвсем изперкаха! То спорта одавна се превърна в съревнование между допинг лаборатотии, ама вече съвсем излезе от контрол... Да пускат и всякакви животни на арената и да гледаме как урод се бяга от тигър, докато го настигне...

Грозна работа това нещо на снимката, ама кво се оплаквате фИминистките, нали искате равенство - ей ви на равенство, с мъже, жени, третополови - на равно!

Абсолютна подигравка с жените, от "защитниците" на правата на жените. тотално се петлаха с глупостите си.

Големите "феминисти" и проджендъри са на път да унищожат женският спорт....

Нека да не бъдем дребнави! И сега в спортовете има определени "предимства", които не са на основата на половото разделение, има и индивиди с естествено високи нива на тестостерона - мъже и жени. Такива да не се допускат до състезания или какво? Афроамериканците и арабите хич ги няма на зимните спортове, за сметка на това първите носят яко на бой, вторите са ненадминати в надбягванията с камили... Най-добре е да се направи отделна джендър олимпиада, на която дисциплините вече да се делят на гей-, лесбо-, транс-, интер-, куиър-... Не за друго, ама много ще се оскъпят спортовете, освен тестове за ковид и допинг, сега тестове за хормонални нива и пр.

Това не е дребнавост бе пич , това е просто билогия , Представи си какво ще настане когато трансовете налазят женският бокс и борбата

Говориш за естествени различия. Винаги ще има и по-високи и по-ниски, това е естествена разлика. Но в случая не е - има по-плътни кости, повече мускулни влакна, по-здрави стави, по-яки сухожилия. Това е в резултат на ДНК-то му, не на нивата на тестостерон.

аз съм за равенство между половете. Нека да престанат да делят мъже жени. Всички в кюпа да се състезават при РАВНИ условия.

Ама логично че биологичен мъж, ще се съзтезава срещу жени, а не обратното. Този наистина не е мъж, след като тръгва да се прави на жена за да спечели. ЖЕНЧО!!! А тези които го позволяват, заслужават никой да не им гледа вече "спортовете", та да видят тогава откъде ще им дойдат заплатите...

ми.. юридически не си прав. като приемем ИК, няма да си прав юридически съвсем за всичко.

Браво на пича/пичката !

Абе нормални спортисти им спират кариерата заради някви допинг скандали - дето допинга въпреки усилията не ги прави от жена мъж. А тия са взели готов мъж, окастрен от към клонки и "всичко било ОК"... WTF? Щом е мъж с оряжана вейка - може да участва единствено в на пара олимпиада! Така е справедливо

само щото е мъж ли? я виж серенката, яко друсан кебаб но понеже не е нужно да си реже нещо, може спокойно да участва като 'жена'.

Явно трябва да се прецизират условията, само един тестостерон не стига , има си особености на женската и мъжката физика -телосложение, кости , стави , пропорции , натрупване на мускули в определени области. Това води до различни резултати.

Има един урод Фалън Фокс , който се съзтезаваше срещу жени в няакакви измислени ММА федерации...последнта му опонентка бе със счупен череп

преби го една (тя и тя от джендърите лесбонавт) но го преби яко.

Статистиката му е 6 победи към 1 загуба ..и бие или с нокаут или със събмишън

Разбрайти ли що маахнаа БГ и Русия ут МОК? Да моат наглусаксити да праят кот си искат. Никви Улимпияди и т.н

Всичко отива подяволите пълен леш :D

PEYTSCH

Днес няма да гледам футбол между Германия и Турция. Стадиона в Мюнхен ще бъде оцветен в цветовете на дъгата (гей парада), а капитана на отбора Нойер ще носи трансджендърска лента в намразените цветове на дъгата. Даа си го гледкат обратните и ненормалните !

PEYTSCH

Дано да победят турските мъже (ако са такива) !

Kenn1111

Да им направят отдилна категория и отделно първенство пък който ще да го гледа или организира.То направо се осраха тотално и тия!

Този е жена която прилича на мъж който прилича на жена.

Това е обидно, унизително и абсолютно несправедливо за жените, ако те не го разбират, значи си заслужават това, което им се случва.

подръжници на новия световен ред, така им се пада. Заедно с черните да се онождат.

Не бъркай жените с феми-нацитата

не останаха - или са хомо, или ходят по парадите да ги подкрепят.

PEYTSCH

Цялото служебно правителство е такова ! Трансджендърско...

ДАзБ и 90% от СДСразстите са директно и неприкрито на хранилка в АзБ.

Накрая олимпийските игри ще станат само за мъже и мъже представящи се за жени. Родените жени жени няма да имат никакъв шанс. Мечтата на феминистките. От толкова опити да се изкриви биологично заложеното я докараха до тотална извратенящина.

В художествената гимнастика, бая ще им е трудно на такива.

Мъжкия отбор по художествена гимнастика на Япония се справя доста добре. Провери в нета ако не вярваш.

Прелестни са направо хахахахаххахаха

Упадъкът е навсякъде... повсеместно... във всички сфери на живота! Явно човечеството върви на криво и не е ясно, къде точно ще стигне...

Не е ясно ? Всичко се прави с умисъл...

"нечестно предимство" a? лесбонавти нещастни... само за вас е нечестно.

Въобразява се на жена понякога ;))

БЕЗОБРАЗИЕ! Пълно безобразие! Вдигам щанги, интересувам се от спорта, но заради това няма да гледам състезанието. Идиоти либерални....

Еха! Не успял при мъжете, та се "прекроил" в жена, за да се пробва там... Много героично, няма що! И т'ва сензация ли е?! Едва ли... По-скоро ми мяза на падение!