17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пратете го Мария Гроздева....

в целия свят спорта върви с едни кинти, просто тази кака са я отсвирили и резултата е налице

Нищо не трябва да бъде на всяка цена, включително и спорта.

Направо я съжалявам! На 24, едни години, в които ти си живота и да му сложиш край сам! Явно не е трябвало да се захваща с нещо, което не може да понесе.

Спорта, а и каквото и да е, ако се постави на всяка цена е просто пристрастяване. Мания и ненормално поведение. Нашата медалистка по стрелба, която казва че и е лесно, защото вече има семейство, дом и деца е много по-добре от тази.

Напълно я разбирам, и аз съм вечната неподходяща. Но можеше да се пробва още няколко десетилетия да се бори със съдбата си.

Луда за връзване!

В спорта е нужна не само здрава физика, но и още по-здрава психика. Това решение показва, че явно не е имала достатъчна подготовка. Ако всеки победен, отпаднал или загубил спортист (камо ли претендент за олимпиец) си посегне на живота, то на какво го е научил спортът тогава?! Така ще се затрие всеки втори.

превода : да НЯМАШ дом деца и семейство, заради спорта - по има логика

Нова Зеландия е от най-ковидиотски затворените страни, а това убива психиката.

Как е възможно някой на 24 г. да се отчае до толкова от живота, че да се самоубие! И то защото не я взели на Олимпиада! Нали следващата е след 3 години и тя е достатъчно млада, за да участва. Също така е достатъчно млада, за да има и смейство, ако желае. Какво да кажат тогава хората на по 40/50/60 години, които са останали сами, изгубили са всичко или са изправени пред някаква житейска драма! Нямам думи! Жалко за момичето! Да почива в мир! Очевидно не е била за този свят, в който има много несправедливости, но човек трябва да се научи да се бори, а не да се отчайва!

И каква е връзката на новината с Мария Гроздева ?

Изперкала е от химикалките.

Баси и простото момиче!

Напълно я разбирам ! И аз съм готов да се самоубия,защото ми свърши ракията.

Февруари е месеца със най-много самоубийства във Северното полукълбо, а съответно август с най-много във Южното. Депресиите се отключват тогава, натрупват се кратки и мрачни дни и дори и леко състояние се влошава рязко, ако поддържащите механизми на човека не работят - семейство, приятели, колеги...

Какво ми пишете минуси ,бре ? Вие защо не се самоубивате?

Всеки трябва да убива араби- Ислямисти и техни помагачи- Предатели Анархисти, Анти-христи- Крадци, Трафиканти на Наркотици, които вдигат ШУМ с аларми и кучета... Да мрът всички Митьо-вци, мангали, мутри, Осман , Али, Мехмед, Халил, Фатме, Анифе, и всякакви директори на мобалните фирми- А1, и Вииваком...