17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човека да не е решил да сменя Кабаева и затова такъв персонален интерес към съдбата на подаръка!

пускайте такива новини в рубриката ви политика.

Това е клевета! Във Великата страна не стават такива неща!

Бойко е виновен! И Цветан Цветанов - тоже!

Толкова ли тази уж велика страна не произвежда нищо , че се налага да й подаряват на олимпийската шампионка фашистки автомобил !?

хем да си коригирам правописните грешки. В други журналистически статии, където няма нито дума за привикване неясно къде и за подаръци в тежест. Това с продажбата на автомобилите, които традиционно се подаряват, го правят много спортисти. Подаръците във вид на автомобили се финансират и закупуват от фонда за подкрепа на участниците в олимпийските игри - Путин само ги връчва на официална церемония. Така че хич не са в тежест подаръъците - като решиш можеш да ги продадеш и да си ползваш парите със здраве. толкова масова практика е, че се чудя какво сте се хванали точно с тази елитна спортистка.

Хаха купил джип :) като не ще апартамент в Сибир е следващата премия.

Странни, кой я е порицал? Имена? Къде се е водил диалодът между нея и този, който я е порицал? А бе и това е новина като ползвана тоалетна хартия ...

остави ги тия - няма такова нещо, това е тъп фейк.

Как така - Путин и подарил, нали на него заплатата му е 2-3 хиляди долара и парадира с някаква зазка в гаража, как така подарява БМВ Х6? Може федерацията да подари или нещо подобно, но как изглежда президент да подарява коли - това да не е некой местен феодал? Тия Русняците са 50 години назад от нормалния свят...

50 са малко

купила си е Nissan X-Trail, понеже й е скъпа поддръжката на BMW X6 - принудихте ме да прочета няколко татии и никъде не пише някой някъде да я е викал - дори тя в акаунта си в инстаграм. дори не знаете марката на колата, обаче пишете ли пишете. и никъде не прочетох някой да я е викал някъде, напротив - и много други спортисти го правят. Изводът е, че всеки може да прави с подареното каквото си иска. А вие сте политизирали нещо толкова просто , че ми дожалява за вас.

Що трябва той да купува джип? Как да не го политизираш? От къде за колко с обществен търг? Защо не я питат иска ли джип или иска пари на баба си да даде за животоспасяваща операция. Изобщо що се отнасят към хората като към добитък ... въпроса има много политика и без никой да и се е обаждал.

кой къде я е викал, тогава ще дискутираме. никъде в интрнет няма писано, че са я привиквали и са й чели конско. пррових доста. момичето е сменило беемвето с нисан и споделя защо го е сменило в акаунта си, като яко се кефи на нисана. тука ти пишат свободни съчинения, преписани от някой украински змиярник - и ти ме занимаваш с фантазиите си. кажи ми мерси, че ти казах марките на колите поне.

Ne mu e dala, kak mozhe taka?

След като е подарък и е неин може да прави каквото си пожелае с него. В случая е взела правилно решение според мен.

в други журналистически статии, където няма нито дума за привикване неясно къде и за подаръци в тежест. Това го правят много спортисти. Подаръците във вид на автомобили се финансират от фондо за подкрепа на участниците в олимпийските игри - Путин само ги връчва на официална церемония.