17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вместо да стане пример за спортисти, стана пример за подлога... Жалко, че този стереотип се подкрепя усилено от ГРоп...

Добре де, признаваме отличното и представяне, браво за медала, не е лесно да станеш олимпийска шампионка, чест и почитания.Но защо нападате за това, че хората казват мнението си.Ако е кофти човек и е готова да мине през теб и да си затвори очите за мръсните и гадни номера, които вредят на други хора, какво казвате - олимпийска шампионка е и няма значение какъв човек е?

Тая минали през спалнята на Тиквата ?

Защо ти са медали, когато животът си изтича покрай теб. Славата не е само в спорта. Желая ти слава в семейството .

Благодаря, Стойке. Успех. :)

жалко, но по-добре да се откажеш когато му е времето , а не като една перука дето не се сеща кога да си тръгне

Имаш предвид певицата Лили Иванова ?

Ай, ай, ай. Пак Славейков баща - не народ, а мърша, това лъха от коментарите под тази статия. Иначе поздравявам Стойка - да знаеш кога да се откажеш понякога е много по-важно от това да се насилваш да продължиш. За хейтърите само едно - станете олимпийски шампиони по бокс, пък после благодарете на когото си щете и ставайте депутат колкото си искате, пак ще ви подкрепям; в противен случай се заврете откъдето сте се пръкнали да ръсите гнусотията, която капе от зурлите ви.

Добър състезател, подъл човек.Чухме сълзливи истории за работа по 30 часа, за течащи тавани, но нито думичка за хората, които я взеха , работиха с нея и и дадоха много.Когато тези, на които сега много благодари я отрязаха за предишната олимпияда, защото фаворитката беше друга, много хора я подкрепиха и защитиха, но Стойка не помни явно.Изтри дълъг период от кариерата си и даже не споменава за хората били до нея, срамно е.Инински и Кралев заедно са в далаверата, пари има , за което те решат, ето сега учениците не отидоха на европейско, защото нямало пари, а за разни други неща винаги се намират. Забрави да си каже пак благодарностите, а и се говори, че депутат и се иска да става, що не, куцо и сакато вече е там.

Разбира се , че ти знаеш по-добре от нея самата на кого трябва да благодари

Точно навреме, герб търсят нови идиоти.

Завиждаш, понеже теб не те взеха, а? Търсели идиоти, а не дебили...

Един голям шампион и още по-голям човек! Сульо Пулев да взима пример, макар че едва ли има интелекта да прозре.

Няма какво да се обяснява и да дрънка глупости, ясно че го прави за пенцията от тотото. Няма нищо срамно в това, напълно е в духа на капиталистическата димукрация, и аз бих постъпил така - за разлика от десетките хиляди лапачи на държавна хранилка, това са донякъде поне заслужени пари. Помня на миналата олимпиада, една от гимнастичките точно я бяха взели за първи път и след олимпиадата дето взеха бронз и тя реши да си прекратяла кариерата, състояща се от няколко седмици реална игра, че да дадяла път на младите - смешни стават с тия оправдания, ясно е че заради кеша

Ника ти напълно те описва като характер. Дървен философ дрънкащ глупости

ше требва за си я раните барабар с медалите.... Да сте живи и здрави да блъскате до 65, скоро до 67 и повече. А, после бързо да фърлите топа, че да не товарите системата.

Можем да си го позволим , аре бегай

Евала за всички емоции които ни донесе със златото си!

Какви положителни емоции може да ти донесе този идиотски спорт, още повече в женски вариант - пълна отврат!!! Две "жени" се млатят като хамали, а малоумниците - в екстаз от "прекрасната" гледка!

Благодаря ти Стойке! Ти донесе огромна радост и гордост в сърцето ми. Ти си примерно не само за атлет а и за стойностен човек. Благодаря и ти целая успех във всичко!

как не спомена Бойко? Та той осигури медал, благодарение на мизерните условия в салона за тренировки,показани по тв. Изложи се малката ,осра си сурата с Буци.

Благодариме ти, Стойке! Гордееме се с теб и те подкрепяме!

Браво и успехи поздрави от българите в Америка страхотна с и Оби4аме те

"Чл. 136. (1) Пожизнена месечна премия по чл. 134, т. 3 се предоставя на: 1. медалистите от олимпийски и паралимпийски игри, прекратили активната си състезателна дейност;" Закон за физическото възпитание и спорта Ако не прекрати, няма пари.

Пълни глупости, ама пълни! Тя ще си получава пари, независимо дали се откаже или не! Как може да сте толкова низки и прости хора!

Читать умееш? Уже написано!

Доколко си красна не знам, но че си куха - спор няма! Пожизнена премия за безполезни пикльовци по на 20-30 години, за които до момента са похарчени поне по милион на бройка?! Пълна идиотия!

И пак евала!

трагично като всичко българско. Видя 100 лева накуп и реши да се оттегли преди да е почнала да се излага. И какво ще тренираш толкова? Жени побойнички ли?

tonk11

Глупости. На 35 години, в този силов спорт е точно времето да се оттегли. И то като олимпийски шампион.

Ти се излагаш не тя!

Това не е шампионка а лизачка.

на 35 година и след като е номер 1, какво и на кого да доказва тепърва???

Е на такива като селяндурът който репликираме. За такива никога, никой няма да бъде достоен за каквото и да е. Такива коментари винаги чувма от абсолютни неудачници. Постижението в живота им е да се събудят от поредният запой!

Тя се е доказала - да лиже задника на Бойко тъпото. Другите медалисти що не се излагаха?