17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крошетата не прощават.

Жените не прощават

И все пак да не забравяме, че жената е най-добрия приятел, но жената е като килим - трябва да бъде тупана профилактично, за да не хване прах. Както се казва в Корана - жената е просто един гардероб. Мисията й е само да пази детето в утробата си, след което е непотребна. Трябва да роди поне 5 деца и да си знае мястото, а мъжа трябва да я уважава и почита както и да и осигури всичко необходимо, за да не работи тя. Всяка жена мечтае да бъде арабска принцеса и да бъде доминирана от мъжа си, прекалено милото държание със жените не е добре. Лекият побой е разрешен и желателен, тогава жените са щастливи и раждат повече деца. Не е късно да отворите очите си за истинската и окончателна религия.

Аллах е свиня, а мохамед овцееб.

Ела се пробвай да удариш дъщеря ми.....мръсен педал! Ще ти разбия физиономията така, че скапаната ти майка да не те познае

Като истински Българин съм напълно съгласен! Това са истински балкански ценности а не на някакви европейски джендери! Слава на Турция, нашият голям брат!

приятелче,в същата ситуация съм,единствено ме разтушава заклеймяването на комунистите и рублажиите тук във форума

За това си толкова сведущ по всички въпроси. А тя женкати си е намерила друг тъпкач докато ти заработваш от Сорос.

Бачкахме заедно в Криминална на Окръжното София, много добро момче.Дано се оправи, необходима му е помощ от приятели!

Позната история. Това е моята история. Бъди търпелив и силен. Нещата се подреждат; Трябва време.. Знам , че е трудно ,но всичко се подрежда и пак ще си победител т. е . прав , но това е изпитание. Това е живота. Успех.

Съжалявам Даниел, че се е захванал с подобен мръснишки спорт, който е разрушил здравето му. Когато човек е млад лети високо, но с годините съжалява. Андрея се усети навреме, че се оттърва от Кубрат. Славата е временна, успехите мимолетни, годините минават неусетно и чудо голямо че си бил шампион за сметка на здравето.

Как не разбрахте че проблемите са се отключили от долната курва която му е разбила психиката. 1 000 000 удари в главата не могат да те повредят колкото 1 долна курва в дома. Имах същата зган и я разкарах. Да знаете че прави ли скандали без основателна причина то 100% изневерята. Чрез скандалите се опитват да предизвикат мъжа да посегне и после го използват да се изкарат жертви . "Той ме бие и товмози а аз за това му изневерявам." А истината е че курвата се шиба с друг щото е пълен боклук. Курви нещасни, не сте мъже и колкото кура и да поемете никога няма да станете. Ставате само по нагли и долни като майките ви. Жените се превъщат с страшна сган и бета мъжете ги насърчават.

Ще си правим каквото си искаме, като сте пълни скапаняци....Сори, ще свикваш! Айдееее

в структурите Ме ве ре е вредно за вашето ментално здраве ! Факт! Всички "криминалисти", кито са ги давали по телевизията ими личи, че меко казано "бутат маслото" под една или друга форма, наречена "професионално изкривяване"! Най-зле от всички съ тези от ДС! Ментално поврдени и търсещи, душещи за "врага" ...

Късмет и силата да е с теб шампионе!

бой по главата не е добра идея Боксът ми отключи заболявания, първо започнах да залитам, а след това халюцинирах

Пинчерът беше към тежките убийства в МВР.Това, в съчетание с алкохола, проблемите с жена му и многобройните удари в бокса го е разбило психически.Дано се оправи.Голям шампион на ринга !

"Да, пийвам, но не съм алкохолик, не съм прекалявал" Господин Петров всеки концентрант алкохол над 30 гр. на ден е изключително погубен за организма и най-вече за мозък и черен дроб. В клиниката в Плевен редовно лекуваме или по-точно се опитваме да лекуваме точно хора употребявали минимални количества концентрат /150-200 грама/ редовно в период от 10-20 години. Вярвайте ми много се мъчат 1-2 години преди да се явят пред Създателя.

Еййй смях се от сърце с тоя коментар хахахахахаха

Леко го познавам и знам, че и той напусна първата си жена. А другия проблем е бокса... твърди, че никой не го е нокаутирал, но не е така. Просто чак сега е почнал да пада. Този "спорт" е много вреден и трябва да бъде забранен във всичките му форми.

... каквото ти направи собствената жена, никой друг не може...! И е илюция, че мъжът е силния пол - НИЩО ПОДОБНО, ЖЕНАТА Е СИЛНИЯ ПОЛ И ТОВА ГО Е ДОКАЗАЛ ЖИВОТА...!!!!!!

той май по пътя на сестра си ? Жалко ...

Tо в живота повечето мъже сме така. Нокаутирани от някоя жена. Като ти вземат детето и си до там. Горе главата и умната! Алкохолът и хапчетата не са решение на проблема!

Я не се впрягайте бе! Да взима дете и коте ако ще! Дреме ми на ....

С жената не е като в бокса. Жената безскрупулно удря под пояса.

Никой не е застрахован от всякакви премеждия в живота, а от високо се пада още по-болезнено. Горе главата, Дани.

Е, то и на Кобрата за една целувка му изпиха мозъка. Нищо ново.

"кобра" в действителност е един смок ...

Много са ни лабави и крехки мъжлетата и по-лошо ще става няма ли казарма малко да заприличат на мъже. Типично нашенски синдром, някой друг е виновен, обикновено жените. Да продължават да локат като за световно ракията, скоро рядко ще намерят жена, за която да се оженят. Светът вече е голям и спасение дебне от всякъде.

Е ти каво искаш мъж ли да му е виновен ? Не познавам някой , който да е влезнал лабаилен в казармата и да е излезнал "мъжкар" от там ..а относно ракията , тук пият ракия а "там " пият антидепреснати със същата цел , кое е по-безвредно не се наемам да коментирам

баба меркел се спаси с милион имигранти , а някои нашенки се спасиха/или опитаха/ с арабски студенти!Та ореваха телевизионният ефир,че не били шейхове :Д

халюциногените в бокса!

човек няма ли си тъща?

Трябваше да я набиеш! Бий за да те уважават...

тя го е била

Шампионе, ставай на крака и си вземи живота в ръце, далеч от изкушенията и прави това, което обичаш най-много, което ти носи житейска радост, бъди щастлив човек. Но най-вече бъди жив и здрав.

Коварство, твоето име е "ЖЕНА".

Не си първия нито последния, жените са творения на Сатаната

Когато избереш "побоя" за любим спорт, неминуемо последствията са такива. Същото е и с алпинизма.

Няма здраве в професионалният спорт

Хората са казали... Бог прощава, к...вите не... Много такива случаи има , има и хора ,които са стигнали до казаните ...

тогава на мъже

Ха-ха, бас държа, че е пребивал жена си най-редовно!

може да не е носил работата си вкъщи

"Най-тежкият ми двубой беше с втората ми жена" - Мохамед Али

всеки велик мъж, стои една жена

Прав си!

човека! То не можем да знаем каква е ситуацията в едно семейство и кой крив кой прав, ама ако има истина в думите му заслужава съчувствие. Много сила трябва да преодолееш загубата на човек, на когото си вярвал и когото си обичал. Много мъка има по света а ние ставаме все по-безчувствени към страданията на другите докато не ни се случи на нас..

То Майк Тайсън го нокаутира жена, пък теб няма. Жените могат да бъдат по-опасни от идващ насреща товарен влак.

Без коментар.

"Пийвам, ама не прекалявам"!!! Те всички така казват, няма алкохолик, който да казва " напивам се като свиня" !!!

Само една жена е в състояние да направи от един мъж това, което не са успели да направят една майка, няколко баби и една дузина учители!

Като има мъже които прибират всякакви боклуци, само за да има кой да му сложи в чиния и да му изпере чорапите, защото сам не може!!!

една дузина учителки