Олимпийският шампион Георги Костадинов е с тежко заболяване

Легендата в бокса има нужда от средства за лечение от болестта на Паркинсон

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъп ветникарски ФЕЙК !!! Изтрийте ЛЪЖАТА !!!

Самият Костадинов опровергава информацията за болестта си, тогава от къде тръгна всичко?

2012 та приеха един закон, че златен медалист от олимпиада получава 3 минимални заплати пенсия пожизнено..... към момента това са 1830 лева месечно.... 80% от четящите статията не получават такава заплата....

болестта на Паркинсон е неличима, засега. Лекарствата за облекчаване на симптомите се покриват от здр. каса.

да се направи т. нар. диип брейн стимулейшън (DBS). Мозъчна операция за вграждане на електроди в мозъка, които с помощта на ел. импулси облекчават живота на пациента. Вече се прави и б България и се покрива от здр. каса.

Какъв трябва да е моментния здравен статус на пациента, за да се предприеме този метод?

В почти нормалните държави си има здравна система която се грижи за всички в подробно състояние,особено за героите си.

А къде е държавата? И защо пенсионерите трябва да плащат за здравни услуги?

Ако можех, бих помогнала, но самата аз трябва да се справям с болестите на моите майка и син. Но бих попитала - къде де тук абдикиралата от страданията на гражданите си държава ?! Стотици милиони за нов самолет за тиквата. а за лечение на болните йок?! А голяма част от болестите са заради мръсния въздух, който дишаме и крайно некачествената храна, която ядем!

За такива хора НЯМА, за да има какво да ядат калинките...

Това изобшо не е вярно, беше му оказана помощ за операция, получава олимпийска пенсия заедно с другата пенсия,дано да се оправи, но знаете ли колко достойни състезатели мизерстват болни и никой не се интересува от тях.Костадинов винаги гледа да е до силните на деня, обича да получава помощ, но той такава не дава.

Ако беше по-различно щях да се съмнявам. Българи сме все пак. Обичаме да използваме другите и после да им подложим динена кора ако може.