17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... ами така става не само в спорта, но при него много рано и това е от свръх човешките натоварвания в днешния гладиаторски спорт тениса на корт... Така че да не хулим само Григор - поне достигна върхът и бе известно време № 3 в света... ТОВА Е УНИКАЛНО ПОСТИЖЕНИЕ И ХВАЛА НА ГРИГОР ЗА ТОВА И ЧЕ В МОМЕНТА ТОЙ Е ИМЕТО КОЕТО ПРЕДСТАВЯ БЪЛГАРИЯ В СВЕТА...!!!!!!

Добро момче, с талант, но и с малко малшанс.. Дано го преодолее бързо! Успех.

добре е, че не са му сменили пола...

Ами трябваше да се откаже преди година и щеше да мине без тази операция. Който идиот го съветвал да играе тенис след първата операция може да го застреля.

На много хора има сменят ставите без да са били на корта, а може би "идиота" се нарича болест, която идва без да пита.

Цената!

някои хора просто генетически са по-податливи към травми в определена зона на тялото. При Мъри явно нещата са в ставите. Дел Потро например е в китката на ръката. При Надал май е гърба..Това е само поредното доказателство за последствията върху здравето на професионалните спортисти. На 31 е, а такива операции се налаган на хора на 60-70 години по принцип.Абсурд е да се мисли, че може да играе както преди с изкуствената става. Ще е късметлия ако може да живее нормално и без болка. Да не говорим, че при такива операции след 2-3 години следва обикновено и операция на другата става. Почти неизбежно е

Не е от тениса и интензивните тренировки, които един средно статистически човек прави за целия си живот, той ги е направил за 15 години. Не съм съгласен, колега, не му е генетично податливо. Същото беше и с лейди ГаГа. Скачаше, правешесе на интересна 5-6 години и накрая си смени ставите с изкуствени. Иначе ДА, съгласен съм, с тея стави имат живот 15-ина години, после пак, и си има рискове.Другата и тя ще и дойде скоро

Тези известни спортни милионери имат нужда да бъдат ожалвани,и с постоянно внимание към тях?!?! Да вии имам проблемите биха казали милиони..

Тенисът рано или късно води до смяна на ставата, проблемът е системен при хора занимавали се с тенис, напрежението на тазобедрената е нечовешко .

чудя се, защо на анди мъри таза е женски модел ? с големият родилен кръгъл отвор по средата...

Бе не знам за отвора, ама долу си прозира патката.

Бързо възстановяване.

Истината е, че Мъри се пренасили, за да бъде известно време №1 в тениса. Явно нещо в генетиката не му позволи да има спортното дълголетие на другите от голямата четворка. Не знам дали ще се завърне на корта, но му желая му здраве и комфорт в живота!

Бръкне ли се в една става от нея става не става.

Плаща си за номер 1, спечелен с презобване - мускулите и силата растат, но сухожилията и костите не издържат на натоварването. Спомням си в последният им мач с Григор, как скачаше като нинджа и връщаше по два пъти смач, от другата страна на корта.

на тази възраст! или трява да се блъскал с товарния влак, или немога да си представя с какво трябва да са го зобили за на таз възраст да има нужда от смяна на тазобедрена става

Блъскал се е не с един, а с три влака - Федерер, Надал и Джокович.

Голям спортист и боец, пожелавам му да се възстанови напълно и да стъпи отново на корта.

Алабала - презобен шотландски тежковоз.

Робокоп. Успех в живота от тук нататък английски джентълмене!

Това да наречеш един шотландец англичанин е кървава обида -:)) Даже да е направено с най-добри намерения...

Дано да проходи.

Хахаха ще си проходи лесно, дали ще може да играе на високо ниво не знам. Имах винтове на тазобедрената шийка (ставата беше останала здрава при фрактурата, не сложиха изкуствена) и знам как се усещат. Уж ходиш, тичаш нормално, но на моменти нещо те опъва/спира. Зимата титанът изстива и отвътре се чувства студ. Добре че ми ги извадиха след 2 години.

Баси, колко пари има тоя бе!

Много си тъп. По ник-а ти съдя, че си на 14-15. Ходи на училище, образовай се. Операции за подмяна на тазобедрена става се правят от десетки години. Такава операция струва няколко хиляди лева. Съвсем рутинно е. Разбирам, че понеже си неук, си мислиш, че това е все едно са му поставили механични ръце и вече е 1/2 киборг, ама не е така.

На 29 съм.

Не пречи и да е на 30 с празна глава.....има много такива.

Въпросът за годините беше за умствените, а не календарните.