Оперираха Кирил Домусчиев

Собственикът на Лудогорец пропуска празненствата по случай Десетата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички бизнес партньори се оперират по едно и също време. Първо Оня без ДЖИПКАТА, сега Този. Когато се задават проблеми всички излизат в Отпуск

Ти ще спечелиш антипатията ,без конкуренция си!

Дирници, това е лично защо по публикувате?

Не върви , когато като ЦСКА , си извоювал само една победа срещу Лудогорец във всичките 29 мача помежду им в шампионата , да разправяш , че някои друг ти е виновен.

Само Уефски.

Балонът Лудогорец скоро ще се пукне,вече Бай-Ганьо го няма и всичко изкуствено създадено си отива безвъзвратно.Наглите мутри в затвора!

Ако в България ги толерират, то в срещи от евротурнирите си изработиха всичко сами и е за уважение.

Двата балона ЦСКА и Уефски се спукаха.

Тия ги слушаме ат 5 години насам.

Що тоя мастит бизнесмен не присъства в списъка с най-предпочитани работодатели...

Щото не си плаща да е там.

Голяма новина, няма що.

А аз констатирам че БМФ работи все по-добре и има вече НОВИ кораби а не старите прогнили корита които нарязаха и за които се проляха толкова КРОКОДИЛСКА сълзи!

Като работи по добре ,Домуса повишава ли заплатите на екипажите всяка година както е по конвенция?

А аз пък от 2011 година насам не гледам български футбол, защото не ми е интерсно. Тоя никому неизвестен отбор Лудогорец (дори не знам от кой град е) развали първенството. Не разбирам кой и защо налива пари там, където фенове и публика изобщо няма?

За голямо съжаление драги уважаеми форумецо съм на твойто мнение. Лудогорец развали първенството наливащи се огромни суми там! Освен това платена телевизия,намаляване на отборите в А "РФГ",удряне по отборите на ЦСКА и Левски,и най-вече тези чужденцииииии....!!

Да, бе....развалили!!! Показаха на всички мухльовци как се работи професионално! И, защо си мислите, че в този свят нещо става за без пари? Нали всички ревем за повече пари? А сега, защо тук има пари? В ЦСКА без пари.....Ко стана?????? Литекс-Етро поле!!!! Левски без пари.......иде як фалит!!!! Няма пари, няма футбол! Няма пари и мама на тате не дава!!!! Колко сте жалки всички!!!! Огледайте се и вижте до къде се докарахме......

Нямам нищо против парите, но защо ги дават само на Лудогорец?!

Какво стана ?Да не е нещо ..а?

ех тия менискуси бе

Ринопластика е леката операция.

Да не скъса и той менискус?

Нито един обективен коментар. Великолепен организатор желязна дисциплина и ред. Това е формулата на успеха. Докато няколкото ЦСКА Левски Славия и др. се късат от разпри алчност и далавери Лудогорец ще е шампион още 10 пъти.

Монк, Моник или как да е. Без бате ти ББ, тоя щеше да е като тебе. Кръгла нула

Събуди се

Много ми е интересно да чета коментари към новини за Хампарцумян, Данчо Ментата, Бисеров, Домусчиев, Каролев. Не знам ако им организираме конкурс по антипатия кой ще спечели.

бибитко .

Ти ще спечелиш антипатията ,йез конкуренция си!

Хемороиди?

Освен да пожелая бързо оздравяване на Гела... Учудвам се на злобата във форума, на всеки се случва да се разболее.

Ами не всеки обаче краде и му дават МИЛИОНИ народни пари, нали така ?

Този не може да стигне Бою по антипатия, но силно се бори.

За този трябва новата власт след изборите да направи специална комисия, която да разгледа далаверата му със закупуванено на БМФ, и неизпълнението на договора.

Kenn1111

Даа не е скъсал минискус?

Ми те всички свързани с герб, се разболяват напоследък.... Начело с лидера им.... Голямо реване, голяма олелия.... Ама наближава Видовден ') :)') ')

От съвест ли? Той си е опериран по рождение от съвест

Тоя ни лиши от гледане на родното футболно първенство! Всичко се връща!

Най вероятно анално неразположение

на контрол на коментарите

Опериран от срам и гузна съвест... Той унищожи родния футбол с чуждите наемници и с организиране на спорта футбол в Делиормана, където не му е мястото. Там имаше световни и европейски шампиони по борба, там хората не бяха чували за елитен футбол, а и не им трябваше... Защото и до сега дори, след упоритото натрапване на непознат за района спорт, какъвто е футбола, на мач ходят максимум по стотина близки и роднини на администрацията на отбора, защото с над 90% чужденци в състава и нито един местен футболист от останалите 10%, няма как да има интерес към футбола у нормалните хора в Делиормана... Експериментът на Домуса е уродлив и вреден за нашия спорт!!!

Горкият.......да не би да го е страх от комисията на кака Мая. И той има какво да каже за голямото лапане. Явно ще си остане с десетата....

Вем юкт дас?

Предполагам,че менискус е скъсал завалията!

Боковите протежета почнаха да го закъсват....

Ако беше Биково протеже щеше да е бос на Уефски.

Изтекоха му водите?

Опериран от идиотизъм!

Arcadium

Закърпили са му анала, че много се разкашкал.

Разшлякал май звучи по-добре>

Да не са го посетили от Масква и да са го боцнали изотзадзе като Пеевски. И него никакъв го нема. То и тиквата затова е патарано, въпреки че Поли кмета на Симитли добре го е разхлабил преди години

И мене какво ме интересува това?

Явно и той е скъсал менискуса като Баце...

Ботоксови процедурки. Или си е направил носа като на Преслава.

Той всъщност през нощта се подвизава като Преслава. И сега заради това му шият аналното разкъсване...