17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Извинявам се на феновете на Ф1,че насрах темата,но тази Етрополска свинщина не трябва да бъде забравяна!

До Стамат Прав си ве брат, такоа...

Кво кво ,кое е оранжево?

ООООООООранжева радост.................

Ура,ура аз като верен оранжев фен веднага се възторгвам машинално,защото бате животното Кюстендилец така каза. Нашата червена машина покоси пореден враг Вчера в ловеч станахме на сто ама нямаше хеликоптер а за 75( след умирачката )имаше и батеИцо слезе от него. вЕЧЕ СМЕ НА 176 ОБЩО Мрете завиждачи на нашето изконно право винаги да побеждаваме и всички да са ни длъжни щото сме велики! Да живее демагогоята !УРА!

Все пак събота стюардите извикаха макс да даде обяснения за задминаването при червен флаг при квалификациите но не го наказаха защото беше в холандия.в Англия за същото щеше да има наказание...

Щом втория в състезанието е достатъчно далеч да не може да атакува първия, но и толкова пред третия, че да влиза в бокса за да сменя гуми заради едната най-бърза обиколка, какъв е смисъла да се гледа този фарс? Това четвъртия да изостава с една обиколка е показателно колко безсмислен и скучен е станал този спорт.

Споко има и по големи фарсове..... Като ребрандирания по маркетингови причини Литекс........

Хамилтън е страшно нагъл

Кое визираш?

Аре бе брат ти че ми каеш кое е нагло . Я виж господин Ганчев па тогава сравнявай

МаХХХ

Е не е вярно след пита водеше Ботас.Но да макс беше безумно бърз и Люис не успя да го задмине.поздравления за макс.за сега ред бул са по бързи от Мерцедес.Друг пилот се отличи също:Алонсо завършил 6ти.

Тия от Мерцедес колко са долни, само и само да бутат циг@нето ще прецакат за пореден път Ботас.

Ботас не се бори за титлата. Да беше показал през времето в Мерцедес, че заслужава. А не с това беззъбо каране. Днес им се изрепчи за една обиколка, не посмя още щот ще му дърпат ушите и могат да го изволнят предварително.

Много е нагъл тоя смешник Хамилтън

Маймуната Хамилтън сега няма ли да се оплаква от дискриминация? Браво на Верстапен!