17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само кат им видиш суратите на тия дрогирани и алкохолизирани дебили ти става яско що за типове са!

Фен съм на Ботев, това си е опит за убийство и си е за затвор! Докато не почнат да претърсват всеки на влизане в стадионите най-малкото за пиротехника, деца и семейства няма да има скоро да гледат футбол на живо. И понеже има тролове, които обръщат и тая тема към протестите и оставките - ОСТАВКА НА БОКО И ГЕШЕВ, за да знае всеки, че сме народна република и няма недосегаеми! Нека има предсрочни избори, нека ги спечелят пак, като мислите, че има повече от 1 на 10 души, които подкрепят герб и гешев.

Малко им е!

Но един министър от ГЕРБ с една моторна шейна уби дете.И е невинен.Справедливост по герберски.

Това не са фенове,това са протестиращи и като такива имат право да трошат да бият и....... до оставка

Ако това са фенове, аз съм шеф на Бангладеш. И защо никой от истинските фенове не каже поне една дума. Обикновени престъпници които се крият в редиците на феновете. Умствено изостанали, с ограбено детство, чието единствено развлечение е да се сбият. В случая са извадили късмет че ще ги запрат. Защото е много вероятно едни други такива "фенове" от противниковият отбор да опитат да им го върнат. В случая присъдата да се разглежда като 6 годишно удължаване на живота им, като отсрочка. И в зкаключение - каквото ни е първенството, такива са ни и феновете. Проследете кои са били и са собственици на футболните клубове в България и ще разберете.

6 години за тежка телесна ..заеби

Довечера на протеста двама по-малко

А лумпените от румънското посолство !? Или те са от русофилските движения и са недосегаеми !

Защо така несправедливо? Те хората са изразявали убежденията си относно футбола. И имат законни права да правят каквото си искат. ОСТАВКА!!!

Е, доживяхме да видим осъден фен!!!

Някак леко се измъкват тия - къде е футболното хулиганство - и къде е това дето е като за предумишлено уби-ство - подготвили са се, следили са го в друг град, нанесли са побоя ?

Опит за убийство за 6 години - за убийство 12.. че що не тогава?