Осака се оплака от презрително отношение в родната Япония заради цвета на кожата

Не бих казала, че е омраза - нещо като игнориране и микроагресия, изповяда се тенис звездата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Японците по принцип си имат тъмни етноси и това не е проблем. Явно им е писнало тая да натяква цвета на кожата си.

Задника ли да и целуват иска.Да си ходи при родата в Африка, там ще я уважат.

Майка и е японка и тя е родена там! Избрала е да представлява на световно равнище родината си и не е виновна, че баща и е черен...Тя се чувства японка, затова им се обижда. Между другото и от други места чувах, че там са нетърпими към смесените бракове и деца.

Никой, все още, не е длъжен да харесва някой защото е чернокож! Все още...

За всеки, който има предразсъдъци към различни хора и етноси - направете си ДНК анализ.

Нвуеве от Танзания ще има Скандинавска жилка или Пиер от Лион ще има китайска?

Японците не са расисти. Просто мразят черните и другите жълтури.

Ami çe i bılgarite sa rasisti.Za malık primer-Vıv vseki grad ima tsiganski geta.

Ако бяхме расисти нямаше да има гета въобще....

Еми няма пък черни японци.

..и как да познаят, че е наполовин японка? Прилича на 100% негърка.

Японците са си расисти.

...но такъв си е начинът им на живот и културата. Много е расистко да се похожда към японския начин на живот от западняшка гледна точка. Освен това тази е американка, не е японка.

Като и дадат меню на английски е микро агресия ама ако и дадат меню на японски не може да го прочете. Баси умната коза. Ето това е черния американец - вечна жертва, все не е виновен, все е потърпевш а всъщност едно голямо ооо л(й@но.

1.Били са съюзници на Хитлер. 2.Ядат китове. 3.Държат се пренебрежително с всеки чужденец и го наричат “gaijin”,което буквално е чужденец, но с много вложен лош смисъл на думата - нещо като “циганин”!

1.Американски корпорации и банки спонсорират Хитлер с ясната представа, че се готви за широкомащабна война. 2.Канадците пребиват малки тюленчета на брега с бухалки. Традиция. 3.Според тези горните, ти живееш в "shithole", 2-ра ръка човек си, мръсен комунист и утайка. Тях мразиш ли ги?

Мухлясъл чекиджия! Достатъчно ли ти е?

Страхотен довод, сигурен съм, че те викат по симпозиуми и форуми за конструктивен и градивен диалог! А това дали си мухлясъл чекиджия не ме интересува, твоя си работа.

Хе хе тригърна ли се

Мерзка твар!

tonk11

Ами да си седи в щатите като не и харесва. Кой я кара да ходи в Япония?

Да те еба и в тъпата питка, не си нищо повече от всяка друга черна мутра посетила Япония, никой не ти е длъжен!!!

Майка и е японка и тя е родена там! Избрала е да представлява на световно равнище родината си и не е виновна, че баща и е черен...Тя се чувства японка, затова им се обижда. Между другото и от други места чувах, че там са нетърпими към смесените бракове и деца.

То да си обиден и чувствителен ще стане олимпийски спорт скоро. Защо все другите трябва да се съобразяват с теб, а не ти с мястото, на което си отишъл? Голям зор малцинството да наложи идеите си на мнозинството и ако не стане реват, че са дискриминирани! Аман от простотии!

Японците не харесват нищо чуждо. За тях е без значение дали со бял, черен или зелен все си си чужденец. Черните просто се мислят за специални.

да е жива и здрава но доста кофти мелез се е получила

"айдеее , и тая почна с глупостите! като овцете са тия , ей! мрънкането и реването , че са вечно онеправдани им е в кръвта! и японците не са бели , ама са една от най-напредналите и богати нации! ...значи май не било точно от цвета на кожата...

Япония е единствената страна във света, която не дава гражданство на мюсюлманите. Мюсюлманите нямат право на продължителен престой на територията на Япония. Японското законодателство забранява разпространяването на исляма. Всеки, който разпространява ислям се преследва от закона, а присъдите са доста строги. В Япония това се счита за углавно престъпление. В Япония няма нито едно училище, или школа, където се преподава арабски език. Корана е забранена книга и притежанието й също е нарушение на закона. Позволена е само съкратена версия, адаптирана на японски. Пребиваващите в страната мюсюлмани имат право на молитви само в закрити помещения. Ако направят традиционната си молитва на публично място нарушават закона и могат да бъдат вкарани в затвора. В Япония е немислимо, както у нас, джамия да огласява половината град с виковете на ходжата. Говоренето на арабски е строго забранено! В Япония дори няма посолство на нито една арабска държава. Точно 0.00% японци изповядват ислям. Пребиваващите мюсюлмани в Япония могат да работят само в чужди компании. Японските компании не приемат мюсюлмани на работа. Много е трудно, а и рядко, даването на визи на мюсюлмани. Дори, ако става въпрос за известни личности, учени и тн., които изповядват исляма. В трудовите договори в Япония често се записва, че ако работодателя узнае, че неговия работник изповядва ислям има право незабавно да го уволни. Мюсюлманите в Япония нямат право да купуват имоти или земя. Самите японци се отнасят лошо с мюсюлманите и не гледат добре на тях. По презумция те се считат за престъпници или неприятели. Ако японска жена има връзка с мюсюлманин тя бива отхвърлена от обществото. Само за справка: Ако в Япония те уволнят повече никога няма да можеш да си намериш работа, защото това се счита за голям позор, какво остава, ако имаш връзка с най-презрените от японците хора на света.

Горещо ви препоръчвам да проверявате фактите, когато четете конспиративни теории, като тази. С един елементарен гугал сърч ще разберете, че в Япония живеят около 100 хиляди мюсюлмани. Останалите фантасмагории дори не си заслужава да се обсъждат. Желая ви лек и успешен ден!

tonk11

Всъщност вие пишете фантасмагории. По данни на мюсюлманската лига /всъщност такава има/ в Япония има около 1500-2000 човека които изповядват ислям. В Япония има 2 джамии и около 40 стаи за молитва. Всичко останало което е написал човека е вярно. По изключителни причини в Япония са издадени 18 документа за гражданство от мюсюлмани за последните 20 години. Коран не може да се внесе. Работна виза се издава изключително трудно и то само ако работодател докаже, че има страхотна нужда от конкретен човек.

"Tokyo Camii" е джамия в центъра на Токио с около 1 200 места процента на мисюлманите е 0.1% - това са приблизително 185 000 души расисти са и едните и другите - не бъдете като тях.