17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кво убийство бе брат??? тоя не е спирал да шмърка и пие от 1990 година!!!

Ози Озбърн го кара така от повече време. Това не може да е причина. Ако имаш много пари и достъп до модерни терапии, можеш да изкараш до 100 с нонстоп купон.

да бе.... късно пукна измамника дрогоман и изнасилвач.

С това дело срещу лекари и медицински сестри Аржентина показва, че не е нищо повече от една долнопробна южноамериканска клоака. Беше обществена тайна (дори си беше публично известно), че приживе Марадона злоупотребяваше системно с огромни количества алкохол, наркотици и безразборен секс. Е с такъв начин на живот какво са очаквали в Аржентина - техния дон Диего да доживее до 90-100 годишна възраст. Разбира се, че това е невъзможно да се случи и лекарите не са виновни за това. Освен това съм напълно убеден, че Марадона като личност е бил меко казано "леке" и със сигурност не е изпълнявал предписанията и препоръките на лекарите. Е тогава какво трябва да направят лекарите - да го пребият и насила да го вкарат в болница? Айде да бъдем сериозни - Марадона почина заради дългогодишната системна злоупотреба с алкохол и наркотици, плюс наднорменото тегло (затлъстяване) .... и финалът при такава картинка е ясен какъв ще бъде (поне за всеки средноинтелигентен човек е ясен). За Аржентина и нейните граждани обаче разумните доводи са като неразбираема азбука - гледат и слушат тъпо и не включват бавнозагряващите си реотани в главите.

Поне 24 са! Луда работа.

Аржентинският съд да заведе дело срещу всики български правителзтва и парламенти, от 30 г, защото с неглиже умъртвиха една държава

А защо например не предложиш съд от САЩ да осъди всички комунистически правителства, с изключение на 1998 - 2001 г, които са съсипали България?!

Не е било от докторска ръка- било е ръката на Бога...

За първи път прочетох за него вестник Старт, Калдерон и Матадона и т.н. 1978 г. После той стана Марадона, след което почна да унищожава себе си и накрая се превърна в развалина, чакаща/искаща края си. Никой няма вина за това.

Малко като нашите цигани - доХторите им виновни. А като добавим и мераците на наследниците за обезщвтение картинката се прояснява.

Убийство може да бъде извършено само от 1. Престъпно бездействие е друго. А кой ще съди тези с ковид фобията, където в България умряха поне 68 хиляди. И където по статистика българското здравеопазване в най-добрият случай е второто най-скапано на Земята и умират пъти повече от на места, където не знаят що е то ваксина. И най-много заразени относително са в София, с 2+ пъти повече ваксинирани от в други региони.

не знаем по тяхното законодателство как е. престъпно бездействие ако е съзнателно може да си е чисто убийство - примерно съзнателно да не спреш на пешеходна. почертавам съзнателно. трудно ще го докажат, обаче.

Тук виждам укро следа, поне по имената 2ма от участниците ите.

А диларите, които са му продавали наркотици защо не са сред обвиняемите?

откъде знаеш, че не са?

Глупости… за съжаление той си отиде задръстен от дроги и алкохоли.. сега търсят сензации и причини за да съберат от някъде някоя кинта

Така е. Роднините искат наследство. Като няма наследство са съгласни и на обезщетение.

Най - добрият футболист на куково лято! Най - добрият лъжец във футбола, е по - вярното!

Колкото и пари да имаш, никой няма да се грижи за теб така, както тези, които те обичат. Не губи хората, които те обичат заради пари.

Са го да умре дрънци. Затлъстял кокаиноман, с орлите ли са очаквали да живее?!

Ще си измият ръцете. А истинския виновник на свобода. На тея им е платено нищо да не правят.

ако са взели пари за да не правят нищо, са си убийци.

И продължават да навиват хората да се бодът с ТРОМБсините. Даже онази на ЕУ Курсула Фюр дер Лайнен от първи юли блеее като недоклатена овца за налагане на някакъв ваксинационен паспорт...после задължителна фЪкцинация иска, и не мисли, че ще и откъснем кратуната куха до кръста много скоро с тези мераци и лобизми на бигФармата.

Откачен свят. Сигурно лекарите от 40 години са го помпали с ефедрин, кокаин и амфетамини, просто няма как да не са те. И възкресение му отказват гадните медици, я да вземем да ги осъдим. Всъщност, учудващо е, че и до тази възраст го крепиха, такива нарко лекета обикновено гушват букета между 35 и 40, Джексън открета до 50.....

Божееее,ако се разсъждава така и в България, до един докторите и мед сестрите щяха да са в затвора.

Тука престъпниците в бели престилки избиха 20 000 души за една година, като се оправдаха с измисления ковид. И кво, даже няма проверки, камо ли разследване.

Марш в масква и не обиждай лекарите!

Много повече са. Между април 2020 и март 2022 (2 години) умират 68 хиляди човека повече. Ако го броиш от средата на 2020 става дори 69.5+ хиляди повече. Докараха и икономическа криза и инфлация с печатаните пари. Провалиха обучението на децата. И всякакви негативни ефекти.

Ако шмъркаш по кило кока на месец, и Господ не може да те спаси...

Вече глпости.Шмъркал и е пиел като за последно

сам

е последно му е било...

А, каква е била далаверата на лекарите? Логично би било да подържат живота му макс дълго, защото 100% са вземали добри пари от него. Що да го уморат? Да не би наследство да са чакали от него?

или имаме пълно неглижиране на пациента или престараване особено когато се касае за богат пациент. Майкъл Джаксън също го утрепаха без да имат полза - докторът дето му би обезболяващо първо е без заплата, второ без права и трето май го вкараха в пандиза

Значи на врачка ходиш да се лекуваш?