Още един близък до Григор с положителен тест за коронавирус

Става въпрос за единственият българин в щаба на първата ни ракета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много злоба по света. Много. Щастливи ли сте че Григор е болен. Радвайте се. Това ще ви остане.

Голям кеф безплатна почивка 14 дни. Ебах ти коравтината - страшна далавера.

Прибра се у Хаскьой и не зарзди някой обикновен човек, щото с такива осмокласника не обкува,а баш кмета. Гришо се среща с първенците на града. Това е форма на справедливост.

Дришо-коронавишу. Определено коронавируса ще направи Григор по-изнестен отколкото тениса .

пазете се от ГРИГОР ЗАРАЗАТА

То и акъла му като играта му...веднъж силен, често го бият като тупан.та така прегръща се с кого му падне, после айде у хасково, а нататък вече знаем!

Колкото и да харесвам Ноле, но тука се престара. Всъщност искаше да докаже пред организаторите на US Open, че прекаляват с мерките. Нали аргументира отказа си да участва с това, че не приема ограничението да участва той и два-трима и си искаше целия екип-треньори, физиотерапевти, масажисти и т.н. С тоя турнир искаше да покаже, че няма да има проблеми ама се оказа, че има и тепърва ще се обяснява.

Грринго пак се прочу и пак е на първо място евала каун .

Отишъл в сърбия, прегръщал се, целувал се, купонясвал наред...лошо няма, дай боже всеки му. НО после дошъл в родния си град и почнал пак така, но вече с малки деца да учи, близки, приятели, после заминал да се лекува където трябва, а за тях...много съжалявам! Спортистите никога не са се отличавали с много акъл, мислих, че за глигор това не се отнася! Явно съм се лъгал!

Е, браво, Гришо! Короняса Хасково! Или Хасково го Короняса все тая. Пак се изложихме пред чужденците.

Коронавирусът дали се предава по полов път?

Да предава се, научно доказано е. Пък и логично е.

Продължавате да дразните с тази огромна глупост-позитивен тест за коранавирус и болен са две съвсем различни неща!!!! Престанете!

Григор първоначално се почувствал зле, след което бил тестван и се установило защо се е чувствал зле. Това не ти ли прилича поне малко на "болен"?

В началото на епидемията тулупите ревяха, че всички сме жертви на китайската чума, да си пишем завещанията, да си търсим гробове, после минаха в другата крайност- няма вирус, лек грип, всички да го изкарат, че да придобием стаден имунитет! Няма угода! Усещам как зимата пак ще се върнат от началото!

"Григор Димитров мина да го видя, защото имах и аз такава контузия в рамото. Изключително тежка контузия. Някъде писаха, че съм му обещал да строи някаква висока сграда в комплекса на Малееви. Господ ми е свидетел, момчето каза, че някъде извън София ще иска да си направи спортна академия, която да си развива. Обещах му, когато си проучи нещата, да дойде и да говорим. Коментирам тази среща само заради тази глупост, че ще строи висока сграда на кортовете на сестри Малееви"", каза премиерът Бойко Борисов пред "Дарик радио".08.07.2019 Няма да се учудя, ако този след среща с приятеля си от Банкя, е решил да саботира турнира!

Тулупите Джокович и Димитров са пример за епидемията от К 19, начина за предаване на заразата, мисленето на малоумните диванни специалисти, като по учебник! Който не разбира, значи е по прост и от тях!

Стигат ни изродите по тв да плашат хората, за да ги срещаме и в интернет!

Да, наистина ни стигате, ама ето на, и в интернет ви срещаме...

да се отмени НЕЗАБАВНО !!! виновните за карантината - СЪД И БЕСИЛО !!!!!!!!!!!!!!

..то няма карантина, бе, човек, нещо не си наред, знаеш ли смисъла на думата "карантина"

Положителна проба не означава болен. Поне това трябваше да сте научили досега. А Григор какво прави в Хасково Да не би да е уреждал строежа на комплекса или високата сграда и да се види с Баце.

и си се върна на село - да помогне на баща си с животните и зимнината

Трибуните бяха препълнени. Билетите са изкупени за 7 минути, ама откъде да знаете. Тенисът не е за драскачи по форумите.

Е, как да не е болен, като е с температура, която е основен и първи признак на ковид-19?

Здравейте всички - искам уведомя моите фенове и приятели, че тествах за covid-19 в Монако и тестът е положителен. От инстаграм на Григор. И къде пише темп. и т.н.

Меката китка е изпозаразил цяло Хасково.

Га яде кифтета у чалготеката ни рива. Каун .

...като не се пазиш - се разболяваш, разболяваш и хората около теб

на бас че няма от тази супер смъртоносна пандемия никой не умира нещо

да, никой не е умрял, само някакви си няколкостотин хиляди по света, включително 2-3 пастори, фелдшер и жена, и оня тъпанар от къмпинга, не са умрели, преструват се...

и за "зеления" план за възстановяване на оная изперкала лесбийка от ЕК ни кажете

Толкова си прост и неграмотен, че ми се гади.

Григор може и да е 19 в света но е тъп като галош с дупка. Същото може да се каже и за другия голям (задник) Джокович. Ще е жалко ако някой от възрастните роднини на Григор е лепнал вируса и плаща за простотията на Григор.

...и защо да е жалко? Като не са се пазили, да си носят последствията... А може и под съд да го дадат, за няколко милиона.... Но няма да стане, щото в Хасково не правят тестове, искат да прикрият цялата история, иначе ще стане световна новина

не остана знаменитод да не се разболя от този измислен вирус как обаче ни един от зболелите не пукна бе !? нали вируса ви е толкова смъртоносен, що никой не умира !? само на любимия ви Тиквоч и на Бил Гейтс им се привиждаха "купища трупове"

tonk11

Малоумнико сега дават новини по телевизияна. В Бразилия имат по 1000 умрели на ден.

Лекарите, които починаха, малко ли са ти? Но понеже са вършели работа, вместо да си тръскат задниците по кръчмите, тяхната жертва не важи.

имена искам !? и колко са тези умрели лекари - 10, 20 !? и за това трябваше да заклъчат народа като скотове по домовете и да унищожат икономиката !?

Нещо нервите не издържат, а...истерийка нещо, а Когато фактите говорят, и боговете мълчат....