17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе сульовци ако някой авторитет треньор, политик, свещеник, пастор, ходжа ви изнасили докато сте деца, КОЙ ОТ ВАС ЩЕ ИМА СМЕЛОСТА СЛЕД ТОВА УНИЖЕНИЕ ДА СИ ПРИЗНАЕ ЧЕ СА ГО НАСИЛВАЛИ А????ЕДВА 20% ОТ НАСИЛВАНИТЕ УСПЯВАТ ДА ПРИЗНАЯТ ЗА СЛУЧИЛОТО СЕ! АЗ СЪЩО НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С ИНСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ ЗАЩОТО ТЯ Е ПИСАНА ТОЧНО ОТ ТАКИВА ПЕДОФИЛИТОЛЕРАСТИ ЦЕЛЯЩИ ДА СОДОМИЗИРАТ ПОДРАСТВАЩИТЕ И ОБЩЕСТВОТО., ПРИЕМАНЕТО НА ПОДОБНА КОНВЕНЦИЯ ПОДРОНВА АВТОРИТЕТА НА ДЪРЖАВАТА И КОНСТИТУЦИЯТА, ЗА ТОВА ИМА ЕКСПЕРТИ ЮРИСТИ И ДЕПУТАТИ, ЗА ТОВА ИМ СЕ ПЛАЩА ДА ПОДБРЯТ ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО В ИНТЕРЕС НА ОБЩЕСТВОТО.

Можеш да добавиш лекарите към гореизброените авторитети въпреки, че техните деяния не биват озвучавани. Малко търсене в нета дава достатъчно резултати

Тя е била на 17години когато се е случило въпросното деяние така че какво “дете” виждате не знам?!? На 17 човек е достатъчно възрастен да разбере разликата между правилно и неправилно,и какво точно му се случва! 40години по-късно когато вече сме бабичка отдавна преминала върха на славата си,и младоста,се сещаме че са ни изнасили ли 40г по-рано! Съжалявам,но ми изглежда че една разочарована жена се опитва да изкара 15мин слава,и отново да блесне в прожекторите макар и за малко!

Е ти си с по-добро IQ, цяла единца.

Интересно правосъдие... Минали 35-40 години и се сещаме, какво ни се е случило?! Предложението ми е оплакването до полиция, власти и т.н. да се случи в рамките на седмица или максимум месец. Приемам, че травмата както към жени, така и към мъже /независимо от възрастта/ може да бъде силна и да не позволи споделяне, оплакване и т.н. непосредствено след случилото се. Тогава и авторът на деянието, ще бъде респектиран. А така – минали десетилетия, втора възраст, трета възраст и... проговаряме какво ни се е случило, как се е променил животът ни. И нещо интересно –тези, които са отишли напред в кариерата си – спортна, политическа, артистична, музикална и са все още на върха, не се оплакват. Явно за случилото се потърпевшите си признават едва когато паднат от върха на славата. Така не бива. Затова на насилието трябва да се реагира веднага, за да има адекватно възмездие. Останалото мирише на нечистоплътност...

Сега ще оправим всички ебльовци! До трето коляно! Ще видите вие секс!!!!

Всичко това довея Истанбулската конвенция !! Повече не им обръщайте внимание на загубените жени ( проститутки колкото щеш) !! Да ходят недоебани .... и ще запеят друга песен !!

Брей, почти 40 години по-късно се сетила, че я били изнасилвали. А тогава какво е мислила по въпроса? Това вече става не прекалено, ами не знам какво. И как ще разследва човек изнасилване от преди 40 години? Неговата дума срещу нейната.

Гимнастички със сочни птички Успехите на Великата Страна

Преди всеки полов акт искайте да ви подпишат саморъчно написано заявление за ебане от женския пол с технически подробности относно желаните техники и броя на оргазмите. Важно свиренето на тромпета не се счита за ебане, справка импичмънт на президента клинтън.

ше патентовам формуляр , - Искане за ебане, N, дата, подпис, печат от двете страни и т.н.

Не стига, че е вършил черната работа, ами и го съдят. 17 годишна, тийнейджърка я удрят хормоните.

Да бе! То и Епстийн не беше педофил....За кво го аресутуваха? Даже се самоуби човека.....

Забравили са да го обвинят в убийството на Мартин Лутър Кинг и Мандела, за обира на двама чернокожи извършено през 1995 година в Маями, извършените от пра-пра дядо му през 1564 година престъпления като притежание на двама роби и и 50 декара плантация, и както и за отказ за коленичене пред офиса на блак матерс в местния квартал.

Първо католическите попове, изгърмяха. После Холивуд, сега треньори по гимнастиката в Америка. Кое съсловие, ще е следващото?- Таксиметрови шофьори, надзиратели в затвори или спасители на плажа. Кои са с парички!

Напълно го разбирам. Да се въртят около него тия млади,хубави дупенца !

Сега много сащиански бабе и ще си спомнят, че са таковани преди половин век.

Педофилите в спорта и извращенията ако се почне в Булгаристан гробове ще се разкопават и доживотни по няколко пъти спорт и медали другари и другарки всичко беше по взаимно съгласие! Много известни в безизвеста СССрлайнария!

ЧЕСТИТ 11.09.2001г., от сърце и с най-добри чувства, САЩ!!!