17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако го сте го познавали това лайно , ще знаете че алкохола и дрогата му бяха всекидневни. И простотите му тип - мутра по кръчмите също. Много работа свърши за банките и фирмите за бързи кредити , и бързо изпи парите. Проблемите му въобще не са от спорта.

не прощава!

Не се иска акъл за да знаеш, че от зоб се умира. Бедна страна=евтин и вреден зоб. Това е разликата между богатите и бедните страни - качеството и количеството на зоба. Количеството е според това колко е прост спортиста. Качеството е според страната. Затова в Бг умират млади - евтин зоб за прост народ. Постиженията нямат особено значение за спортиста, като пукне преди 40 и остави жена и деца сами. Тъпо парче е българина, затова и БГ е на това дередже - мускул има, мозък не.

Вие как мислите се вдигат тези килограми ? Със сирене, хляб и домати ? Не... Играта е постноянно на котка и мишка.През годините изграяха руснаци ,азери, турци ,иранци и други.Изгаряхме и ние.Просто, ако искаш да си топ-състезател и си чист, няма как да победиш нечистите.Именно затова повечето са "назобани". Идеалистите , които тренират натурално вземат почитните последни места.В професионалния спорт отдавна е така. Там има списък-разрешени и забранени лекасртва и препарати.Там е ключа от бараката.

мда, както има и списък на състезатели/отбор/ където всичко им е разрешено

Бог да го прости! Задължително, обаче, прокуратурата трябва да обърне внимание на изречението "Той бе съотборник с Милен Добрев и Величко Чолаков, които също починаха преди да навършат 40 години."!!! Да се самосезира и да възложи разследване на полицията във всички "силови" федерации" какво точно "зобят" и как се грижат за състезателите си след приключване на спортните кариери... Какви дългосрочни програми се залагат, включително подготовка за активна спортна кариера, активна такава, както и програми за след приключването на състезателната възраст! Иначе всички гледаме как от федерациите убиват млади хора - спортисти!

Най после едно смислено предложение. Но никой няма да си мръдне пръста.

Професионалният спорт е отвратителен!

Той отдавна не е спорт а надпревара на фармацефтичните компании. В близкото минало използва мишки а днес "спортисти".

Професионалния спорт (особенно тежкия), практикуван по балкански стандарти - убива!

В момента, в който престанат да спортуват и започнат алкохол и цигари, цялата телесна маса и мускули за 3-4 години се превръщат в сланина. Започва високо кръвно, лош холестерол, сърце, черен дроб и всякакви гадости. Зобенето на Анаболи в младостта увеличава риска многократно. Тия хора след приключване на активната кариера трябва да следват специални програми за изчистване на организма и постепенното намаляване на телесна маса, а не да се отдават на живота - пържоли и алкохол

1. Няма как мускул да се превърне в сланина и обратното. 2. Правилното е анаболни стероиди или стероиди, защото пържолата също може да се разглежда като анабол ако постига анаболен ефект, т.е. ефект на растеж.

Вземи се образовай малко. Ако иска човек да сваля кила задължително трябва да намали яденето. Иначе само ако помпа теглото в общи линии си остава същото, но сланините отиват в мускули и обратно. Пържолата като анабол пък направо откърти тъпомера.

petrovito

Явно няма да те разберат, колкото и да си подробен...

Допинга не прощава

Поредното трагично доказателство защо допингът е забранен. Много са ми интересни тия които викат "абе оставете ги да зобят"! Ако зобът се разреши професионалистите просто няма да имат избор, а ще вземат отрови независимо дали искат или не.

Това е след "Папата на щангите" Абаджиев. И по принцип състезателният спорт е вреден. Не е като спортуването за здраве и от удоволствие. А при тежестите има и хипертония и така нататък. Увеличаване на сърцето - все едно и то се тренира. Сегашните се доверяват на съдържанието на продукти и гърмят с допинг. А иначе не е ясно какво взимат. Май футболен отбор на Мексико бе наказан само за месец, защото ял месо от магазина, натъпкано с хормони за растежа. Доколкото съм чувал има и естествен анаболен ефект и би трябвало да е обратен на диуретика. При едното задържаш вода, а при другото пикаеш. Разни храни водят до едното, а други до другото.

До младите момчета и момичета , които искат да изглеждат добре: Приятели, забравете за анаболни стероиди, растежен хормон, диуретици, инсулин и тестостерон.Тези неща водят рано и късно до проблеми със здравето и дори най-лошото. Затова, натурално и чисто- умерени тренировки с тежести три пъти седмично, умерени кардио тренировки, разходки в планина ,каране на колело, тичне, упражнения на лостове, успоредка, упражнения със собствен тежест. Не яжде наситени мазнини, избягвайте бял хляб и тестено, пийте вода/а не газирани напитки и кола/.Яжте риба, пуешко, телешко, яйца, бобови , овесени ядки, елда, плодове и зеленчуци. Благодаря за вниманието !

Какво против наситените мазнини, които са най-стабилни спрямо окисляване (гранясване), имате?

При Старшията имаше методика и железен режим, подсилени със зоб. Затова неговите шампиони са живи. След него методиката западна, зобта се увеличи, и за жалост виждаме резултатите, млади, уж здрави момчета не могат да доживеят до 40.

А така, продължавайте да втълпявате в малките кухи главички на момченцата колко яки ще станат ако се тъпчат с отрови, стероиди и там каквито още боклуци им давате! Те и без друго са на химична диета в лавките в училище с разни редбули, енергийни напитки и оцветени ледени сладоледчета. Ето го краят на историята.

преди много години четох в една книга за бодибилдинг система за вземане на стероиди , пишеше точно системата и тренировките и уверяваха че ставаш мистър олимпия за 1 година но живееш най много до 40

Tова, се получава от претоварване в спорта!! A когато го смесиш и с химият,а резултата идва бързо .....Cмърт!! 3аека, бил най големият спортист, бягал най бързо и живее 5-6 години , а костенурката била най бавна и живеела по 100 години !! Tова,.. е природата , всичко тръгнало против нея,... рано си заминава!! факт!! ;))

СТАРШИЯТА , НУРАИР НУРИКЯН И ПРОЧИЕТО СТАРИ СПОРТИСТИ СА ДЪЛГОЛЕТНИЦИ , ЗАЩОТО ПО ОНИЯ ВРЕМЕНА ИМАШЕ НАУКА .... А ПРИ БОЦИ МАЙМУНАТА ОСНОВНАТА ДИСЦИПЛИНА Е МУТРОЛОГИЯТА :))

Допинг-медали-смърт! Допинг ченгетата може и да е лъгална природата не можа.

Зобче, зобче Ти разби мойто черно дробче. Стара китайска мъдрост и лека му пръст на човека.

Бог да го прости Дамянов! А на тези, които пишат, че такава била школата на Абаджията - нашите шампиони в щангите до 1990 г. са си живи и здрави. Тогава школата бе една - половин година на Белмекен, а втората половина - на Копрен над Берковица, до която нямаше път. Националите не можеха една лимонада да пият. Федерацията по щанги тепърва щяла да плаща от оня ден 250 хлд. евро глоба, че наши спортисти да се появят на международни състезания. Не е истина с какво тъпчат тези момичета и момчета. Това е престъпление, не е спорт.:(

Който взима допинг, после допига взима него!

Бог да го прости! Аз си мисля че тези хорица неможаха да се примирят с прехода кадето комунистите приватизараха всички после обиха демокрацията. Те са били насилвани да зимат допимг от комунистите. За да можеха после комунистите да кажеха ето комунизма ражда наи добрите спортисти! Като доиде демокрацията те загубиха вяра зашото комунистите отново изиграха народа и го докараха до кучещка тояга, когати елцин беше президент имаше малко деммокрация ама 200 доиде Путин един школуван кагебеец и затвори архивите присвои крим а сега изка и цялата уйраина. Радев и нинова се клянат на кремълския вощ и знаете ли колко хорица си утидоха от инваркти и инсулти заради измислената демокрация.... не се очудвам зашо психиятрийте са пълни с превъртели откачалки от комунистите,,,

Така е, така е, прав си - и тук Путин е виновен.

Че си неграмотен като чаве от факултета, неграмотен си. Че си прост като фасул - и това е вярно. Ако си мислиш, че има чисти атлети, вярвай си .. Руснаците ти виновни? А скандалът с над 80 топ атлети от САЩ преди няма и месец? За да се състезаваш на такова ниво пържолата и айрянът не са достатъчни и те си го знаят.

без препарати - няма резултати. без химия - няма физика. малко хапче лапни - голяма щанга вдигни. и т.н.

СССР и ГДР бяха развили допинга и години наред анаболните им опитни мишки и плъхове ставаха масово световни и олимпийски шампиони, ние също печелехме с измама шампионски титли. Наим Сюлейманоглу, детето великан си отиде млад, защото беше претъпкан с анаболи.

Измама е, ако другите са чисти. В големия спорт без допинг не може. Независимо дали става дума за щанги, борба, спринт, шах или дота.

Karl sa s izmama zashto vzimat pensii dojivot ?

"През 2004-а федерацията пожизнено спря правата му заради нарушаване на антидопинговите правила."- това явно е една от причините за 'тежкото заболяване", другата може и да е наднормено тегло - на 17 години да си в категория до 110 килограма , за мен не е нормално.

Шампиони с цената на здравето и живота си. Анаболите не прощават. Спорта е месомелачка, не удължава живота, а го скъсява, затова се практикува от прости момчета..

СПОРТ и ПРОСТ се състоят от едни и същи букви...

заради нарушаване на антидопинговите правила. Той бе съотборник с Милен Добрев и Величко Чолаков, които също починаха преди да навършат 40 години.

Трима от един отбор! Убийство по непредпазливост или планирано, но за след 10 готини. Прокуратурата спи, нали? Да се готвят останалите от отбора!!!

Аз карам ски от както се помня, плувам откакто се помня, чукам к...ви откакто се помня и вместо допинг жуля ракия в кварталната кръчма.

абе кой знай кой скиор те е работил отзаде, ама ти вярваме де

И като се събидиш...

И ей го на вече успешно си доживял 28 въпреки, че не ти личат? :-)

То и фитнес “героите” се тъпчат с “витамини” и като спрат са като спукан балон.

И не им стават пишките от тази химия. Та кифлетата трябва да ги оправяме старите пушки.

Така е, а голямата част от децата с увреждания са продукт на анаболните им юрдеци. Ама пък са и от тъпи кифли, де.

Знаем , че ,,ранъта,, прай борбъта!

А химията прави физиката.

Знаем , че ,,ранъта,, прай борбъта!

Успешните бизнесмени шмъркат кокаин, успешните спортисти вземат допинг, успешните пичове смучат ракия в кварталната кръчма, успешните комунисти крадат кашкавал или каквото им попадне.

А суджук?

А суджук?

Дали пък някоя нормална майка би подкрепила детето си да бъде професионален спортист, от който и да се спорт?! Ужас!

Шахмат ?

Блаженни са вярващите дето си мислят че в шахмата няма допинг. Всъщност в шахмата допинга е най-брутален.

И батките се зобят като златките но не със силикон

Школата на Иван Абаджиев, Господ да му прости.

Старшията тогава, вече не беше треньор. Но в този спорт без зобене не става. Българските щангисти без зобене - нула медали в последно време.

Когато нашите щангисти престанаха да ги зобят нямаме нито един медал, нито един иизвестен щангист, нямаме и щанги. Не си мислете, че щангистите от другите държави не вземат боклуци. Просто нашите бяха нарочени.

Футболистите също ги зобят. Ако сте били в ресторант в който обядват или вечерят футболисти дори от втородивизионен отбор ще видите, че на отделна маса има 7-8 буркана с разни таблетки. Преди ядене и след ядене футболистите минават и си вземат от тях. какво съдържат бурканите на идея си нямамам. Вися редовно по кръчмите и съм го виждал много пъти.

Да те тези неща точно по кръчмите ще им ги дават та всички да ги виждат.Намали малко пиенето и няма да ти се привиждат буркани с таблетки.

И аз се учудвам, че не се крият и ги вземат преди хранене и след хранене в кръчмата. Предоплагам, че се водят "витамини". Нямам на идея. Големи стъклени буркани с таблетки.

Или някакви хранителни добавки. Но си е химия отвсякъде.

Имам познат, трениращ силов спорт (навремето). Казва - треньорът идва с една шепа хапчета пред отбора и всички отварят усти.

Така е, права си. Тренирах борба , като младеж по времето на соца. Един път седмично идваше доктора и ни даваше шепа хапчета и някакви ампули. В началото ги плюехме в тоалетната, но после се усетиха и ни даваха и чаша вода да ги пием пред тях.

Така е, като изпиеш половината менделеева таблица...

Това е цената на успеха,в днешния спорт ! Слава,за здраве !

И накрая смърт!

Кой знае с какви боклуци са го натъпкали...

Световния 'спорт" отдавна е химия. Ако не се тъпчеш с химия не си конкурентен на останалите и не можеш да постигнеш нищо в професионалния спорт. Всеки професионален спортист е торба химия. Особено в тежката атлетика. Времето на Дан Колов отдавна е отминало. Макар, че и той умира млад.

Спор няма. Ама и като добавим пиенето дето е изпил ... И картинката е пълна.

"Той бе съотборник с Милен Добрев и Величко Чолаков, които също починаха преди да навършат 40 години...." ?!?!! Трима млади мъже си отиват така нелепо, от един отбор, щанги.......КЪДЕ Е ПРОКУРАТУРАТА и ЗАЩО не се САМОСЕЗИРА???? Това за мен вече е опит за убийство . Никой ли няма да понесе отговорност за смъртта им. В един отбор са били и едни и същи хора са се "ГРИЖИЛИ" за тях!!! Държавата ни за пореден път доказва, че сме държавица нещастна циганоидна!

Допингът не прощава. Никой не го взема на сила. И никой не става "спортист" на сила. Световният "спорт" отдавна не е спорт и състезание а химия и бизнес.

Тези ранни смърти са показателни с какво са ги пичкали и колко струват медалите и титлите им. Бог да ги прости младите мъже - "шампиони", да прости и федерацията им, и докторите им, и треньорите им, които са ги уморили.

Леле, с какво са ги зобали тези спортисти щом така масово си отиват рано. Нека почиват в мир, но това не е нормално.

Бог да го прости!!!

Здрава и вредна зоб.

Как няма да отиде, като ги зобят всеки ден с апчета. Ама вдигането на щанги е голям спорт, къде другаде ще си покажем бабаитлъка с цената на здравето си, разбира се. Жалко за момчето, че си отиде толкова младо заради наивността си.

Жалко за набора, но да пиеш с шепата хапчета и да мислиш че силата е даром.. Този е известен.Познавам няколко от стероиди алкохол и дрога отлетяха и по-рано.. а тях никъде никой не ги е пикъл по медиите

Това обяснява всичко. В МБАЛ Шумен можеш да отидеш единствено за да ти извадят тръм. И трънът трябва да е черен за да го видят. А някога беше почти елитна болница. Някога.....

Сега елитна е само онко клиниката в Шумен.