Коментари - Освиркаха Циципас за нова 8-минутна пауза за тоалетна, ураган влезе на US Open (Обзор) | Корнер.dir.bg

Коментари - Освиркаха Циципас за нова 8-минутна пауза за тоалетна, ураган влезе на US Open (Обзор) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 16

Памперси. Да не се подхлъзват. И на корта. Какви са тези почивки. Играят пет десет минути и после сядат и нагъват банани и пият от две три шишета.

Какво значи било разрешено от правилника, но не било етично? Щом е разрешено от правилника, значи е етично. Толкоз. Той може да е искал да си смени целия екип и да се наплиска с вода. 8 мин. не са чак толкова много за това, особено ако е пуснал и една вода. Опонентите му вместо да реват, да ползват и те такава пауза. Ама изстивали. Ми Цицито не изстива ли също? Медведев на олимпиадата взе даже 10 мин. пауза и си взе душ през нея. Цицито просто използва максимално всички възможности, които му дава правилника за да презареди, когато мачът върви зле за него. Да ги ползват и другите, какво само са ревнали!

Тенисът е спорт за джентълмени, не за селски тарикати.

И къде е точно селският тарикатлък при положение, че всичко е в рамките на правилника? Кой определя кое е джентълменско и кое селско? Те па едни джентълмени се извъдиха всичките със синя кръв, ум да ти зайде. И Дверев е едно имигрантче в Германия от Русия, Анди Мъри се води сър, защото са му дали титлата заради успехи в тениса, но това няма нищо общо с благородничеството. А Вие какъв джентълмен сте, та да давате оценка кое било тарикътлък и кое - не? С кралицита си пиете чая ли, що ли?

Добър е, но не го харесвам точно заради тия номера

Византийски номерца.

Ципрас трябваше да бъде дисквалифициран още от първи кръг на поредица от турнири!!! Вижте баща му!! Непрекъснато дрънка и дава инструкции от трибуната! Нещо НЕДОПУСТИМО ОТ ПРАВИЛНИКА!! Спомнете си как беше наказана Серина Уилямс,само за едно кимване от трибуната на Муратоглу!!!

Извинявам се!! Става въпрос не за ЦИПРАС,а за Стефанос ЦИЦИПАС!!

И Джокович и Надал го правят, но никой не ги освирква или осъжда. Тъпаци

По правилник всеки тенисист има право на две 8-минутни паузи за тоалетна по време на мача, така че никой никакви правила не е нарушил.

сам

на маляката му се е доакало и е отишъл да къка, ама явно е била свършила 'артията и е използвал тениската си и после се е преоблякъл....

сам

покрай ковид-а 'артията в сащ е кът...

Който не вярва на рекламите и не си е взел Лопедиум!

Тия, дето са го освиркали, да се опитат да се изсерат за по-малко. Аеба и отрепките!

Прочетете статията. Той не ходи "до тоалетната" по предназначение, а за да се преоблече и освежи. Това накъсва играта, въпреки че е по правилник. Не е етично спрямо опонента,

сам

това е игра на нерви, и в други спортове го има...