17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Комнетирам? Правя заедно с някого нещо в нета, но какво? Тая чуждица не ми е известна.

"Забраната вратари от страни извън Европейския съюз да играят у нас предизвика много ПРОТИВОРЕЧИВИ мнения в последните дни" Напротив. Мненията бяха единодушни, че забраната е меко казана идиотска и няма да помогне за развитието на Българските вратари; каква е истинската цел на забраната всички се сещаме.

Правилото трябва да е задължително 7 българи (родени в България, а не натурализирани) , чужденците може да са от цял Свят! Много е просто! Сегашното решение е дело на някой силно ограничен индивид!

Правилото е заради Николай Михайлов. Баща му въвежда правилото за да може ина му да играе. Ще изгонят сръбския вратар на "Левски" заради синчето.

Правилото перука е изумително дебилно!

Перукана отдавна е превърнал БФС в частна плантация всички "американси герои" треба напуснат футбола ни! Прекалено много ядоха, ядоха и сраха..

Тоя джуниър чалгаджиичето, абсолютно бездарен футболист, ако не беше баща му Перукана - нямаше варди и на Локомотив Каспичан

Една телевизия направи много точен репортаж относно това правило и сега е със забрана да влиза на Националния стадион, защото … излови Перукан да се изнизва с кола от стадиона. Прости, но за сметка на това отмъстителни.

съсипаха футбола в БГ.Взеха се насериозно,че разбират от организация на футбола и ето резултата.Перуката излезе най-хитър и коварен,Бисер Михайлов се обръща в гроба като гледа сина си и внук си какви ги вършат.

Този силно ограничен индивид е Перуката, а гениалната промяна е направена за Малката Перука, който също е мозъчен донор ...

Като му гледам действията на тоя Перукан - готов, изграден политик е Да сменя перуката и да прай Партия кът Славчо - тъпото

Търси се отбор на Ники М,а след това и на Николета. Условието е ударите да са само в средата на вратата, за да може Ники М да хване топката.

Какво очаквате от прост , алкохолизиран циганин ?! Как нор- малните хора да разбират това"правило" , като е продукт на малоумник т.е. и читателя трябва да е малоумник !!! Шокар карие а романи / хубава работа , ама циганска / !!!

mirоlav

Когато гледах интервю с Ники Михайлов се учудих на думите му че нещата в Левски скоро ще се поменат и той скоро ще почне да играе.