17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Африка, младото поколени шебеци по кръчми и барове се обръщат един към друг с - факин нигар ! Това им интересно и дори се налага , като начин на поведение ! Но, ако е изречено от бял, става напечено ! Света се преобръща в полза на черни, мюслита и всичко , което реално е измет ! Белите да запретваме ръкави, че се очертава да храним много хайлази !

В Аржентина и Уругвай на всеки по тъмен му казват негро. Не е обидно.

Ако някой приказва за Разизъм, трябва да го утрепят в тъмното. Хем ще вземат пари, хе ше СПАСЯТ БЪлгария. Трябва да утрепят негъра- Дявол- маймуна, които приказва лошо за Кавани.

Джендърщини .

- купих си кола! - какъв цвят? - Ччее..... ами не е зелена, не е червена, не е синя, не е жълта , не е сива ...... Пълни олигофрении.

Ако черен каже на черен "негър", ще бъде ли наказан. За един приятел питам.

Белото е черно Черното е бяло Да кажеш благодаря на негър е расизъм

Възможно е за Уругвай това да не е обидно. Бразилците и португалците използват Негрона (негрита) за чернокожа жена. Обикновено не за обида. Възможно е да е само неофициален израз и да не е прието публично да го казваш.

При все, че той е метис колко расист да е?

Толкова грешки само петокласник и бай ром може да постигне Дир-никът много двойкаджий сте

Щом нещата сме ги докарали дотам да не може да кажеш на бялото, бяло и на черното -черно, много сме я закъсали....

abe вече не жиевя на запад ама черно може да кажеш ама негър не!

На английски "neger" :) Уж съм учил малко английски пък такава дума не съм чувал.. Чувал съм, че в щатите черните един на друг шеговито си подвикват "nigger" .. ма както и да е. две букви разлика.. голяма работа..

Вече като казваш истината те наказват!

Нищо ново … миналата година пак в Англия отмениха всички обществени прояви, свързани с Коледа, защото знамето на Великобритания съдържа кръста на Св. Георги /червен кръст на бял фон/ и това щяло да обиди мюсюлманите. Напомняло им за кръстоносните походи … дори отказват да поставят произведенията на Шекспир: в „Отело“ ставало въпрос за расизъм … „Венецианският търговец“ бил чист антисемитизъм … „Укротяване на опърничавата“ не било нищо повече от сексизъм …, а една учителка в Лондон отказала да заведе учениците си на „Ромео и Жулиета“, защото според нея това било „отвратително хетеросексуално шоу“ …

Добър виц... обаче има и кретени които ще повярват

Тия, които говорят за расизъм и измислят такива абсурдни закони живеят в частни зони с охрана и камери далеч от азиатци и африканците! ГНУСНИ ЛИЦИМЕРИ!

Е като е цветнокож човек,как да му вика:"Белчо" или "белокожко"? Тия съвсем изперкаха!

Светльо разбира се! Не знам обаче ако някой е висок, може ли да му викаш "дългия"? Да не те вкарат в затвора... Ако носи модерни дрехи може ли да му викаш "манекена"? Ако е красив - готиния? Опасна работа ей... Много хора се сърдят и ако ги назоваваш с умалително на името им. Примерно Константин не може да е Коце... обидно е сега...

на шизофреници и параноици