17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Румънски педал.

На мен такъв бой ми хвърли а даже не ме погали!!! На сушито заради силиконите даде целувка!!! Много съм му обиден!!! ЧЕ го съдим до последно !!!

Този мангалски влах трябва да смени бокса с футбол. Симулациите му ще са супер. За съжаление в бокса няма дузпи. Педераст тежка категория.

Румънеца това прави от ревност, защото Кобрата не целуна него след боя...

Aman ot falshivi novini da razlaivat kuchetata samo...

Много хора заложиха срещу Кобрата на този мач. И сега болиии ли ги боли, ама Кобрата си го би баш както трбва.

Боклукът си е боклук, а мръсните удари са мръсни удари. Ама вие сте свикнали на погазване на правила, поглднете си само футболните мачове. Комисията са решава.

Ударите са били "мръсни",щото са били прекалено силни ли ?

Чудя се изобщо на акъла и на промотъра му и на Кобрата да излиза в такива мачове.Той е задължителен претендент на IBF за мач с Джошуа който ще донесе поне 5-6 милиона на него и промотърската компания.Сяда и чака ако ще и след 2 години да е няма къде да ходят от щаба на Джошуа или който е шампион тогава.За какво са му такива мачове с анонимници като Дину нито кой знае какви пари нито престиж или точки в ранглистите а Кубрат е на 38 не се знае може да получи и контузия по време на мач може и да загуби.И ей го сега трябва да чака решението на някаква комисия и дали ще си запази претендентското място, получи тежка аркада, ще го разкарват по съдилищата като панаирджийска мечка и най-вероятно ще го одрусат здраво за целувката на Суши за какво му бее изобщо тоя мач.Като се правят такива мачове се взимат само някакви торби на които още преди това им е казано че трябва да загубят.

Проблемът на Пулев е, че играе малко мачове. Джошуа сигурно има вече повече мачове от него, въпреки че е десетина години по-млад. И като влезна в мача с Кличко, Пулев бе неподготвен. А и класата, силата на ударите бяха много различни. Макар според мен още първият нокдаун да му оказа влиание и нататък да не бе напълно адекватен. Но на Пулев чисто за формата му липсват боеве. Вярно че вече е много по-възрастен. Тук явно се опитват да пробие на щатският пазар. Може реално да организират Пулев-Фюри, не за друго, а с очакването Фюри да спечели и така той да стане претендент за титла. Не знам дали са такива правилата. И от там изискван мач Фюри-Джошуа.

Боклукът си е боклук, а мръсните удари са мръсни удари. А шубето си е шубе.

Aко, ако.... А ако Кобрата не беше българин, а американец... дали би било възможно сега да се води такъв разговор? мачът е свършил - край! The game is over!

И какво се чува на записа? "Бетон, шоу, бетон", може би?

Това е несериозно.. Ако имало проблем с нерегламентирани удари, защо не е прекратен мачът? Ако е имало такова нещо, къде са съдиите и те не трябва лида бъдат разпитани, защо е допуснато? Те да не са се били на улицата? Нали затова е в ринг и има съдии да следят за правилата... Пулни румънски глупости..

Дали се е извинил на " прЕателката " си Андреа или не, защото истЕнските мъжкари се целуват с други жени по принцип и като видят силикон откачат :)

Пулев ще се опули, освен мускули, човек трябва да има и мозък.

Все пак той май повече мозък има от теб

Не си прав. Мозък не му трябва. Трябва му да се боксира. Има си хора в екипа да мислят вместо него.

Румънецът се оплакал от сексуален тормоз..

Щом Пулев не се е научил на нормални отношения с хората по принцип, мястото му е назад в опашката , за да доучва. Самоконтролът е добър съветник, самолюбието и грандоманията лош.

Хубавите новини край нямат,бре! Сметката набъбва и вулгаропитека ще я плати!Отнмат му "победата" и връща 250 000 $ от "успеха",бре!Отнемат му лиценза "форевър" за Калифорния-после и в другите USA градове също,бре!Джени "суши" му взима над 700 000 $ да му дойде акъла в кофата,бре!Досега се е "изръсил" с над 250 000$ за адвокатската кантора,бре!Повече не играе мачове и след три-четири години продава зала "Пулев" в кв."Хладилника"град София!!!До пет години обявява фалит и става нощен пазач,бре!Да живее и има СПРАВЕДЛИВОСТ,бре!Има,бре!!!

Много си се възбудил, бре! Да не направиш някоя беля, бре!

Не бой се,бре!Няма да направя някоя беля но кОбрат,бре!!!пп-Тоя вулгаропитек квото си направи бре-никой немож му го направи,бре!!!Ха ха ха!Буууухахаха,бре!!!

Леко, бре! Че вече се размириса, бре! Офунтя коментарите, бре! Докато злорадстваш по проблемите на Кубрат!

те бързите пушки мацките ги отбягват :)

Бързата пушка срам за майстора :) А по български език колко имаше в училище? Малии кви ора растат у нашето мило отечество...

Тоа румънец такъв бой яде, че още му е мътна главата! И какво ако не зачетат резултата? Трябва да се бият наново - ха сега на бас, че романягаата няма да е съгласен :):):).

Ако не беше тъпотията на нашия с шушито румънеца щеше да пие една студена водица. Дивотията е че зад океана са толкова изперкали на тема сексуален тормоз и толериране на меките китки, че може и да му резнат главата на нашия малоумник.

видяла жабата че подковават коня и тя вдигнала крак. нищо подобно няма да се случи, мача е приключен. точка. Пулев че плати сурово за глупоста си и това е.

Глупостите сътворени от т.н."Кобра", ще доведе в крайна сметка до приключването на неговата кариера.От прост човек какво друго да очакваш.

А, докъде ще те доведат "умностите" сътворени от тебе, ми стана интересно. Допускам, до престижното положение на заврян, в панелна гарсонера в Овча купел, зет.

С панелка в главата,такъв ти и панелният коментар. Излез от кочината и ако има какво да коментираш коментирай.

Опит, да избягаш от въпроса. Неуспешен.

Докъде води липсата на мозък в твърде много удряна глава? - хем парите, дето взимаш от мача, няма да ти стигнат да си платиш целувката - хем може и въобще да не вземеш пари за този мач! Браво, Пулев, шампион си!

хем ша му земат наградата и после ша требе да донади една нейна равностойност на Шушито + отнемане на лицензо за Хамерика. Май е време вече за пенцийка ...

Той си навеждаше тялото и главата и коленичише пред Кубрат, Кубрат замахва с десния за кроше, но го удря в задната част на главата. Ако има протест на Дину, този протест трябва да бъде срещу съдиите на мача, а не срещу Кубрат, съдиите отсъждаха положенията! Това, че Кубрат му е казал, че шоуто трябва да продължи е нещо много правилно, боксьорите се състезават за победа и докрай, в края на краищата за публиката! Всякакви търкаляния по ринга и молби за дисквалификация са нечестни и срещу правилата! Каквото каже съдията, това е!!!

Лоша комбинация за нашия - цигани и корви......остана и катаджия да го спре......

А с този дето отхапа ухото какво стана? Даже му измислиха бизнес парче ухо.

С чисти удари или не, по-добрият побеждава. Така както и нашия рева срещу Кличко, но истината е, че онзи беше по-добрият.

Абе неарденталецо , това да не ти е маалата където можеш да раздаваш цигански крошета наляво и надясно както падне. В бокса има регламентирани правила и удари като във всеки спорт , излезнеш ли извън тях си в нарушение. Особенно в хамерика такива селски терикатлъци изобщо не вървят , за съжаление някои го разбират по трудният начин.

Chefo77

А тия съдии за какво са там, за кворум ли?

Хайде стига с тия чужди думи! Промотър дори не е чуждица! Хубаво е било когато сте обикаляли баровете в Студентския град и да сте понаучили нещо!

А, какъв ти Студентски град. Тия ги събират от кръчмите в Столипиново и Факултето.

Лоша година за Целувкагейт! Тази година Андреа може даже и на Китен да не ходи. Пак ще трябва на терасата да се пече!

Браво за коментара!

То това развитие на нещата беше ясно от самото начало. Само, че когато коментирахме това в предишните новини някои хора си мислеха, че това е несериозно. Кубрат, само ако знае колко е загазил. Не знам там от неговия щаб сигурно има умни хора, защо не го съветват как трябва да се държи и на ринга и извън него?

Пример как административната машина може да унищожи всеки и всичко, заради нищо.

Каква административна машина те гони бе?!??! Това си е ЧИСТ пример, как от ИСТИНАТА боли! Слаб, неспортменски настроен, амебоподобен имбецил дето няма мозък и за коза! Само ни излага по света! Ако беше смирен, достоен противник, и маше малко капка чест или съвест тоя дискотечен селски бияч, щях и аз да го уважавам ама няма : (

Това е психологическа атака и нищо повече. Човек от румънския щаб бил разговарял с шефа на комисията. Тоя шеф трябва само за украшение да е там. Нали трябва да е безпристрастен и да чуе и другата страна! Неофициално може да дава обещания на едро колкото си иска. Пък трима от съдиите били дали неправомерно предимство на Кобрата. Хайде бе, всички криви само румънеца света вода!

Кубрат е в десятката на боксьорите за различни пояси, румънеца се прави на интересен... Просто търси известност! Пък може да се обиди, че Кубрат не го целуна в устата както Сушито... а взе, че го нокаутира...

Истината е ,че след мача с Кличко, Кобрата се нервира и започна да греши .Първо грешката му бяха заканите и твърденията за Кличко,които не бяха верни.После в този мач се хвърли и жертва всичко.Сега бърза да си върне ,но .....

На Пулев трябва да му връзват ръцете по време на мач, а след мач устата.

МНОГО СМЕЛИ ПИСАРУШКИ, КАЖЕТЕ МУ ВСИЧКО ТОВА ЗА ПОСЛЕДНО НА ЖИВО!!!!!!

Какво, ще ни набие ли? То от събирач на дългове може да се очаква да има непоносимост към истината.

Мислиш ли че е по-бърз от куршума? Недей мисли - не ти се отдава...

Кобрата е малко по-бърз от охлюв с тежък ревматизъм и на преклонна възраст.

Румънецът се правеше на пребит наведен, но като съдята каза да продължават, стана на мига. Правеше се на пострадал, че да си даде поне почивка. Би трябвало да го съдят за симулация. Пулев не играе много чисто. Има много слабости, но е много стабилен боксьор. Дори когато бива затруднен, нататък къде от издръжливост или запазване на психиката ги побеждава. Този румънец 5 пъти да се бие с Пулев, сигурон 5 пъти би загубил. Въпреки че на пръв поглед мача бе оспорван и дори с предимство на румънеца в началото.

Пулев и срещу Кличко игра мръсно с удари зад тила, ама там класата беше висока и Клинча чакаше само да мине някой рунд, че все пак има и рекламодатели и после знаем какво се случи с нашия.....При втори мач с румънеца, нашия ще изгуи, а при мач с Джошуа, не ми се мисли.....ония ще изправи Пулев в царството на сенките

Не е имало спортист в СВЕТА, който да е освободен за вземане на допинг проба... ОСВЕН КЛИЧКО!!! На всички негови съперници им вземаха внезапни кръвни допинг проби през цялото време, както и преди и след мача. Неговата наглост стигна дотам, че преди украинските избори предложи на Порошенко неговата допинг проба да бъде извършена от фалшива допинг лаборатория VADA, вместо WADA, така и стана... Нека да си спомним за начало на криминалната "кариера" на братята Кличко в охранителния "бизнес" заедно с криминалния авторитет от Киев Виталий Рыбалко «Рыбка» и много други факти за бандитското минало на братята Кличко. Също така криминалният "боксьор" Кличко който никога не е проверяван за допинг преди състезание, както всички негови противници, с кръвна проба. Т.е. както бившите щангисти - анаболи преди състезанието до дупка и "изчистване" една седмица преди състезанието с много течности и в сауната. След състезанието - проба за урина и нищо повече. Това гарантирано не може да открие нищо! Било записано в неговия договор с неговата германска агенция, което е също криминално... Освен това при боксов мач трябва да се играе бокс, а не нещо друго, да не говорим за специалните "втвърдяващи се" при удар ръкавици, два допълнителни слоя дебел дунапрен под ринга (за да не може да се подскача и играе бокс, помним как Кличко падна два пъти след премахването на тези нечестни условия).... и накрая да си спомним за "нокаутиращи лакти" на Кличко в мача с Кубрат, които лакти повалиха Кубрат два пъти в нокдаун, но бяха 100% чисти според съдиите на ринга... Погледнете на youtube видето на срещата на Кубрат с Кличко и нокдауните на Кубрат при скорост 0.25 (момента в 0:49 сек удара с лакът на Кличко и 2:18 удара с лакът на Кличко в сънната артерия на Кубрат) и си помислете дали ударите на Кличко с лакът не са за дисквалификация в бокса (youtu.be/aPZrvNRi-ro) Друго видео (youtu.be/OA4-TUaAGJw) Кличко си остава БАНДИТ и нищо повече!

Пульо е уникално парче и рядко съчетание на интелект на талпа с техника на княжевски пияница. Но Господ безспорно го обича, иначе никога не би напуснал квартала.

Аура на празен кашон )

А кво, влаха си проси боя отново?

А имат ли запис колко са нечистите удари от страна на румънеца.

На нищо я направиха тая Кобра.

ПРОСТАЦИТЕ ВЪН ОТ СПОРТА!

И от политиката!

След, десетките бодрячески коментари у нас.. Не разбирам това лековато поведение. Пулев ще отнесе наказание , дано е по леко.

андреа ще пръдне вероломно................