17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи, първо, вратарят на Пирин въобще не беше само на "милиметри" от голлинията, а просто си направи цели две крачки напред: беше много явно и очевидно. Също така съм гледал, че и на други мачове си го прави същото: тръгва много по-рано: така стана и на мача срещу тирето. Това, че за пръв път видях в България да пребиват дузпа след ВАР е съвсем друг върпос.

Пирин са симпатичен отбор, но явно прихващат от най-лошото в българския футбол - реването след мача... Сигурно съдията им е виновен, че второто полувреме нямаха нито една свястна атака. Или е виновен, че техния състезател събори локомотивеца в наказателното поле с похват от борбата. Или системата ВАР е виновна, че хвана вратаря им в нарушение на правилата, да не говорим че и двама полеви играчи също бяха в нарушение като навлязоха в наказателното поле преди изпълнението на дузпата. Ако има нещо тенденциозно, то трябва да се търси в автора на статията, който е представил нещата така, все едно че не е гледал мача, а му го е разказвал треньора на "Пирин"... Или пък момчето е от Благоевград...

А онзи ревльо Каракарначев, ако ръкомаха и вика така в лицето на който и да е европейски съдия, ще бъде изгонен на секундата. Тук набедените за футболисти са свикнали, че правилата не са кой знае колко важни и може и да не се спазват винаги...затова и се сблъскват челно с действителността, когато се срещнат с футбола на запад от Калотина.

Това е наказание от Перуката, защото подкрепят Бербатов.