17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Назобването държи довреме.

Моя грешка. Пропуснал съм. Извинявам се!

И мен ме съмнява, но ранен мач срещу Надал е по-важен за него. Иначе си абсолютно прав. А всичко е хипотеза за сега. Като нищо Надал може да се откаже след два дена, а Джокович да падне от някой младите. И обратно - бият всички и правят голям финал.

Така трябваше да играе и Григор с Джокович, а не да се надиграва с него от основната линия. Но Циципас и се възползва безскруполно от педалския удар под кръста на англетата към Медведев. Като не дадоха виза на родителите му. Циципас ми падна в очите.

Добре ще бъде, авторът да напише, че голяма интрига на тазгодишния ATP финал се в това кой ще завърши годината като номер 1 ранклистата. И за Джокович, и за Надал това е много важно. Ако Надал стигне до финала, той ще започне в Австралия като лидер. Ако обаче той загуби мач в групата, можете да се обзаложите, че Джокович ще бие всички по ред в групата си - само и само да отиде на полуфинал срещу испанеца. Спекулациите започват, ако Надал бие всички в групата си. Тогава Джокович, ще трябва да не си дава зор в четвъртък срещу Федерер; да загуби, и да отиде на полуфинал с Надал. От друга страна, играчът без загуба в Лондон ще получи най-големия награден фонд в историята на тениса, включително турнирите от Големия Шлем.

Съмнява ме, че Джокович ще тръгне да играе игрички, вместо да "пере" наред. Особено, ако задържи формата от мача с Беретини.

Писано е: https://corner.dir.bg/tenis/bitkata-za-varha-mezhdu-rafa-i-novak-vsichki-vazmozhni-varianti-v-london