17-11-2017 20-11-2018

Коментари

dofi

Много съм съгласен с Иван! "Казийски и Бербатов са предатели.Който не иска да играе за националния отбор е предател.Не ни занимавайте повече с тези мишоци.Да играеш за националния отбор е чест .На Бербатов му е виновен Лечков ,а на Казийски президента на федерацията по волейбол.Това са смешни оправдания.За мен са предатели не ни занимавайте повече с тях."

Нашите подлеци, които изгониха Радостин Стойчев и Матей Казийски не могат да се примирят, че те имат успехи, а нашата волейболна гарнитура отново става последна дупка на кавала. И сега като са се дръпнали поляците, защото не им се дават кинти, настава дива радост при джуджетата у нас.

Големи и двамата, треньор и състезател ! Нееднократно доказали се ! Разни измислени патриоти избиват комплекси на техен гръб ! Щом Данчо Лазаров е лице на националния отбор и коли и беси там естествено е човек с достойнство като Казийски да откаже участие !

Особено със смените срещу Германия в Световната лига Боклука Стойчев ги направи и загубихме спечелен мач! А боклука Казийски му пригласяше!

Казийски и Бербатов са предатели.Който не иска да играе за националния отбор е предател.Не ни занимавайте повече с тези мишоци.Да играеш за националния отбор е чест .На Бербатов му е виновен Лечков ,а на Казийски президента на федерацията по волейбол.Това са смешни оправдания.За мен са предатели не ни занимавайте повече с тях.

Ходи да се гръмнеш , "патриот" !

Данчо инженера Лазаров е новият шеф на федерацията по волейбол до 2021 г. Честито на този млад кадър с успехи и големи перспективи.

Нормално.До каквото да се допрели двамата, края му идва бързо и неизбежно.

Не пишете повече за тези предатели!!!

Тея двамата бяха интересни преди 7-8 години огато имаха шанс да помогнат на нашия отбор. какво да им се радваме на тея двама поляци сега?

ко ни занимавате с тия де разплякаха националния по волейбол...

А, дали не го "разпляка" дАНЧО ЕнжИнера.

Ама Казийски не играй за купа "Дейвис".