17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коментарите ви показват колко сте прости и примитивни.Слахайте минуси.Браво на момичето.

Винаги съм мислил че в спортал са безумните коментари обаче виждам че и тук започнаха да пишат олигофрени които не коментират темата че нашето момиче спечели медал и направи горди милиони българи, а това кой бил травестит кой спорт не бил за жени и всякакви глупости. Направо ме е срам като си помисля че Стойка може да ги прочете. ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ.

Тая е травестит бе, кво я защитаваш

Ей колко коментари написа и пенисът й ти е в устата...

ooooooooooo0

НА МАЙКА ТИ В ПУТКАТА БОКЛУК МРЪСЕН

Успех на Стойка, ама журналистите по полека със сметките..няма как да не хване медал, недейте така, а ако решат да я дисквалифицират... В спорта сигурно няма нищо даже и след получаване на медал могат да ти го вземат, така че не си правете сметки без кръчмаря.

Не би трябвало да има: женски бокс, женска борба, женски щанги ... Тия спортове разрушават женското в жената и като физика и като психика. Кой нормален мъж ще го привлича някаква със счупен нос, счупени уши ... ??? Защото, все едно да има: мъжка художествена гимнастика ...

Глупости! Изглеждат си сьвсем нормално! Спорт като спорт! Няма лошо!

Мунчо ще се състезава на висилка. С едно коремно ще хване медал от Тиква.

Тоя травестит има огромен к.р, такива като него са срам за България

Такива като теб са срам за Бьлгария, но и за целия човешки род!!!

Кво искаш бе? Истина е, че е травестит и има пенис, погледни й лицето

Вижда му се пениса на травестита нещастен! Жалко е ако такива травестити ни носят медали! Какво толкова му харесвате, пениса му?

На тоя дали му се вижда пениса? Стига сте ни занимавали с тоя травестит!

Тази си е абсолютна биологична жена, но това не й пречи да е с по-голям пенис от твоя.

Ама иначе жените не били способни на насилие... Шегата настрана браво за постижението! Поне дамите ни показват класа в този спорт за разлика от разни ревльовци, които все съдиите ги обрали.

през комунизма и сега и се гръмнете.

idio

https://olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/all-sports/medal-standings.htm Ние сме на четвърто място. всъщност на горният линк ясно се вижда не само спортната сила, ами и икономичестата сила в съвременният свят ! поздрави :)

2021-08-01 12:45:50 ХА! (нерегистриран) С забравих и щангиста, който остана и който също има потенциал за медал. ---- НЯМА ГО ВЕЧЕ СТАРШИЯТА !

Кой ще седне да гледа женски бокс? Представете си че имате възможност да гледате 10 спорта на олимпиадата. Ще изберете ли женски бокс, женски щанги и борба? Полоивната измислени дисциплини не фокусират и за секунда вниманието на публиката. А изброените по-горе напрваво отблъскват.

Защо да не гледам! Гледах и се радвах на победата на нашата сьстезателка! Много е добра, има стил и подхожда доста интелигентно, играе добре и в атака, и в защита! Не отстъпваха по нищо на боксовите срещи при мъжете, дори напротив! Ще гледам всичко с бьлгарско участие! Аз нямам комплекси и предразсъдъци! Радвам се от сърце на всеки наш успех!

Гледал си и си се радвал на някаква вируална точка за страната в някаква калсация. Не си се радвал на самият спорт. Ако не беше за медал на страната ти , щеше ли да го гледаш?

ЩЕ ГЛЕДАМ ХУД. ГИМНАСТИКА ПРИ ЖЕНИТЕ, ЩАНГИ И СПОРНА ГИМНАСТИКА - ПРИ МЪЖЕТЕ ... И ЕВЕНТУАЛНО НЯКОЙ СПРИНТ НА 100 МЕТРА ЗА МЪЖЕ И ЗА ЖЕНИ

И защо да не гледаме женски бокс? Аз гледах мача и ми хареса, нашата се справи перфектно

Определено по-са интересни от бай пульо и сие.

Момченцата с без самочувствие и неуверени в собственото си мъжество никога не гледате женски спортове, защото не обичате да ви се напомня какви сте мижитурки. :) На истинстиките мъже не им пука и гледат с кеф, защото мъжеството им не е толкова жалко и крехко, че да е заплашено от това какви спортове гледат.

Като на миналата олимпиада. Добре, че са жените ни, че мъже не останаха.

И миналата олимпиада беше провал. С тия два медала пак сме на дъното при спортни джуджета. А ако направим класация само на мъжкия спорт - този, заради който има фенове пред тв, ще тярвба да се наредим до фарьорските острови.

Браво на Стойка, ама в тялото е мъж, та дрънка. Не бих се съгласил на сериозна връзка с нея, хората ще ми се присмиват.

ЧЕ ТЯ ШЕ ТЪРСИ "МЪЖКО" ... ))

На сериозна връзка не си навит? А да ти удари една патка в краткотрайна връзка си навит?

Очератва се грандиозен олимпийски провал. Същото се случи и преди 4 години. 1-2-3 медала без нито едно злато са срамота за бивш спортерн колос като България. Нещо като да падаме от Черна Гора на футбол. Деградация и разруха!

КОГА ПРЕДИ 30 ГОДИНИ ИЗЛЪГА БЪЛГАРИТЕ, ЧЕ ШЕ СМЕ РАВНИ В ДЕМОКРАЦИЯТА /ЗАЩОТО В ИСТИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ВСИЧКИ СА РАВНИ/, НЕ РЕВА! ГРАБЕШЕ С ШЕПИ СТРОЕНОТО БЕЗ ПАРИ ОТ ТВОИТЕ РОДЕТЕЛИ И ДЯДОВЦИ ... И СЕГА КОГА ВИДЯ ЧЕ "ИМАШ ВСИЧКО", НО ВСЪЩНОСТ НЯМАШ НИЩО "ЗАД НЕГО" СЕ ХВАНА КАТО УДАВНИК ВЪВ ВИР ЗА НЯКАКВ КУХ "ПАТРИОТИЗЪМ" (ТВА ДАЖЕ НЕ ЕБЪЛГАРСКА ДУМА, А РУСИЗЪМ)... .. МИСЛИШ НИ ЗА ТОЛКОВА ПРОСТИ, ЧЕ НЕ НИ Е ЯСНО ЛИ, ЧЕ НЕ ГО ВИЖДАМЕ ЛИ ... ЕЙ МОМЧЕ! ПО-УМНИ СМЕ ОТ ТЕБ, НО НЕ СМЕ АЛЧНИ КАТО ТЕБ ...ТОВА НИ Е РАЗЛИКАТА НА "НАС" С "ВАС"!

Не те ли притеснява, че пишеш безсмислици? Ако имаш нещо да кажеш по изразеното от мен менние -заповядай. Ирелевантните нелогично психоаналитични асоциации който бълваш са по-подходящи за ушите на личния ти психиатър, какъвто надявам се искрено имаш!

Няма такова нещо. В бокса имаме реален шанс за златен медал. Гледах и се радвах днес, защото нашата е много добра! Дано има кьсмет и дано сьдиите не я прецакат. След това идва борбата - и там ще имаме медали. После Худ. гимнастика - ще вземем медали. Поне пет медала се очертават, което си е супер! С забравих и щангиста, който остана и който също има потенциал за медал.

Рибата се вмирисва от главата! стефка костадинова (нарочно е с малки букви) веднага да напуска, поведението й е повече от скандално. Срам ме е от БОК!!!

Мунчолиадата е като олимпиада !!! Но без победители !!!! Губещи са всички българи. А мунчо е тъп и злобен фигурант на Божков

ШЕ ИМА ХУД.ГИМНАСТИКА ЗА МЪЖОВЕ ?

българския език....селяк!!!

Да, като си направите евразийски олимпийски игри.

ВИЕ ДЕТО ШЕ СИ ПРАВИТЕ ТАКИВА ИГРИ?

Стига спами трол

Браво!

Българин да гледа олимпиада е като импотентен да гледа порно, не го може, но гледа как другите го могат. Едно време по 2 медала на ден, а сега за цялата олимпиада

Едно време се зобеше за прослава на болшевишкатa култура.

И сега и тогава, зобят само богатите държави. Не се прекланяй пред поробителите си

Оправи си правописа и тогава коментирай трол

ДГД и да се маха от БЪЛГАРИЯ

ПИЧАГА ! ДРЪЖ СЕ ЗА КУРА И НА ФИНАЛА !

ХИ ХИ!

Вие сериозно ли се радвате на това?!?!? Значи, според мен просто руското робство още не е свършило и няма как да свърши в следващите 200 години поне!!! Сериозно ли се радвате, че ще ще получим някакъв медал, дори и ако ни размажат от бой?! Егати медала бих казал, аз!!!! Такова нещо в САЩ ще се приеме с присмех от цялото общество, но ние тука си се радваме... Що не... като сме тоби така ще е! Ето за това всички мислещи ще се махаме от тая държава! Не искаме да сме подвластни на подобни низки работи! Хайде наздраве! Пийте по една ракия, яжте една шопска, вдигнете един скандал на половинката си, па легнете да спите морално задоволени, че сте направили нужното за държавата, ... ама при бай Тошо друго си беше...

Ще се радваме на каквото си искаме и ще правим каквото си искаме, дори това да е да пием и да бием! На теб какво ти пука, нали не си с нас? Ае чупката!

Всеки спортист се радва на какъвто и да е медал, ама като си тъп...

боклук....

Грешка, в САЩ дават медали и просто за участие, за да не се накърняват чувствата на хората. Аз сега се радвам, ама виж, ти като отидеш - или златен медал, или ще ти се изредим всички като се прибереш.

Агент провокатор

Мачкай момиче, искаме златен. Заслужаваш го!

Радвам се за Стойка, но това с бронзовия медал за 4-то място някак не го разбирам...

Така трябва да бъде. Иначе има друг проблем. Представи си, че имаме 4ма полуфиналисти: А, Б, В и Г: на полуфиналите: А бие Б, В бие Г на финала: А бие В на малкия финал за трето място: Б бие Г и какво става: злато за А, сребро за В, бронз за Б, нищо за Г е да, обаче В и Б и двамата имат загуба от А и победа над Г.... а пък за единият сребро, а за другия бронз..... затова малък финал не трябва да има и бронза да е за двамата.

Браво! С туристите имало и спортисти!

Браво! Има сили за златен медал, но важното е, че гарантира втори медал за България

Браво, Стойке!!

Браво, желая още една победа и финал!

Всеки мач играе по-добре и по-добре ако продължи така може да играе финал. Китайката не знаеше какво да направи. А угандийския рефер да се застреля как може да види мача 29-28 за китайката, след като останалите са дали 30-27 за нашата.

ДАНО СТОЙКА ОТИДЕ НА ФИНАЛ. ИМА ОГРОМЕН ТАЛАНТ, ПОЛАГА ОГРОМЕН ТРУД И ГО ЗАСЛУЖАВА.

БРАВО, момиче! Велика си! Продьлжавай все така! Игра невероятно!!! Успех!!!!