Коментари - Отмениха всички тенис турнири в Китай заради случая с Пън Шуей | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тея шизофреници станаха за смях вече, изцяло политически ход следващ американската пропаганда против Китай, ако това беше станало в Австралия или Англия никой нямаше и да чуе

Харесваш ли музиката на Лили Иванова?

Като име секнат кранчетата на WTA, бързо-бързо ще размислят и ще променят виждането си по въпроса. В щатите се доказаха масови вакханалий и - нищо, а тук момичето преспало с шефа си, после решило да се прави на модерно и се оплакало, а за беда - отишло в затвора щот говори глупости. Ников ебане не струва милиони и WTA знаят това далеч по-добре от мен :)

Изроди! Разправа между-ГАДЖЕТА(ЛЮБОВНИЦИ).... ДЖЕНДЪРИТЕ СА ОТВРАТ!!! ПЕДАЛИТЕ,ПРЕВЗЕЛИ ВСИЧКИ КЛЮЧОВИ ПОЗИЦИИ,СА НЕСЪРАЗМЕРНО ПРЕДСТАВЕНИ! В ПРИРОДАТА СА:5-10%,А В:ПОЛИТИКА,МЕДИИ,”ИНСТИТУЦИИ”,-ДОСТИГАТ ДО:80%!!! ИСКАТ ДА РАЗМИЯТ ВСИЧКО ЧОВЕШКО...РАСИ,ПОЛ,ЧОВЕШКИ ОТНОШЕНИЯ...ВСИЧКО!!! НЯМА ДА ИМ СЕ ПОЛУЧИ!!!

Ерогейския съюз стана за смях и на кокошките...Бързо върви по пътя на СССР.Даже няма да го чакаме 70 г. И западняците ще слугуват на китайците...

Предпочитам на еврогейците, както интелектуално ги наричаш, отколкото на китайците. По-зле от тях няма. Това, че на вас в момента пряко не ви пречат пряко, не означава, че не са световно зло От най-висш ранк. Ще си мечтаеш за Европа след няколко десетилетия, ако ги оставят да върлуват.

в цялата ви история китайците са направили по-малко зло от колкото американците за последните 50 години