Отнеха две олимпийски титли на руснак заради допинг

Всички резултати на Евгений Устюгов между 2010-а и 2014 г. са анулирани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баща ми беше много прав 10г прекара в Рашата Бляда си е Бляда! Крепостен селянин!

Нали са отчели партията рекорд и медали в Сочи но никой не е обещал че ще ги задържи!? Еритропоетина приятел не е Безплатен а сега плащай!? Затова пий само водка !

Абсолютно тенденциозно политизирано решение, нямащо нищо общо с антидопинговите правила. Връщат проби отпреди 10 г. и ти казват, че имало съмнения, че си взимал допинг и затова ще те накажем по съмнения отпреди 10години. Пълен фарс е това разследване.

Темида си е загубила някъде превръзката. Правото се връща повече от две хилядолетия назад. "Смята се" не е аргумент. Трябва да има доказателства. Трябва да има следи от допинг, причини за висок хемоглобин може да има много. Може да е стоял цял месец в Алтай на 3500 метра височина. Важното е, че американските спортисти не взимат допинг. Фани-Бланкерс Коен и други починака много млади, но не е от допинг, те не бяха такива хора.

А на серина кога???

На мен доктора ми ги предписва. Това са ми животоспасяващите лекарства. И през ум да не ви минава да ги наричате допинг, че ще пусна антидопинговата комисия да ви намери следи от допинг в майчиното мляко на всички.

Рушняците трябва да бъдат игнорирани от останалият свят, докато не се очовечат ..., ако някога изобщо стане това!

Schilo

Що, техните проби ли бяха унищожени?

Селяните очовечават ли се нагли и прости Бядове комплексари от 1917г.

ще анулират и евентуалните постижения на отбора на задунайката, тъй като треньора е скапан бляд , нает от оная случайна шампионска кифла от чепеларе!

Ми дреме му на руснака на Хоя. Всички знаят, че той ги е бил като маче у дирек и толкоз! Ако си поиска пак ще ги трепе....

Така си мислиш, само че пРосия много скоро ще бъде изхвърлена и подритвана отвсякъде, като дръгливо псе .....

WADA има сериозни подозрения, че онзи Херакъл, Херкулес - или как още там са го наричали по онова време - положително е ползвал забранени субстанции и без съмнение ще се стигне до отнемане на неговите така наречени "дванайсет подвига", с които незаслужено се кичи ето вече колко години ...

Абе забранени субстанции не е ползвал, но помощ - Обади се на приятел - яко е ползвал. А приятелите му са богове... Та пак не е честно, де....

ще анулират и титлата на оная кифла от чепеларе , дето нае бляд за треньор

В пРосия всичко е фалшиво и е имитация - "руската демокрация", "руската икономика", "руската култура", "руския спорт" - всичко е фалш и грозна имитация на обществото на Запада. Лошото е, че чрез петоклонниците се опитват да го наложат и тук в България.

и "ну пагади" е фалшиво ...

истинското е "ну погоди".... малоумнико неграмотен, от коя деревня си бе цървул?

вижда се че просиятае на запад от Русия- вмирисаните гета САЩ Англия Брюксел Столипиново Факултета-гладни бунтове онлайн.

Едните зобят с разрешение, пък другите ги дисквалифицират за "хемоглобин". Очакваме скоро дисквалификация и за витамин С.

Когато става въпрос за руснак винаги е виновен,без значение за какво.ако е за някои американец и прочие,а там нещата са други.винаги има смекчаващи обстоятелсва.това господа е световния империализъм клонящ към фашизъм.

САЩ сами си хващат дипингираните и ги спират. Примери бил. Немалко американски са хванати с допинг. Но аз поне не съм чул, поправи е, ако бъркам, руска федерация да е хванала някой руснак с допинг и да го спре.

Като например?

Руснакът задължително трябва да е по- , по-, най- в каквото и да участва! Това е народопсихология, насаждана от години с помощта на червените боклуци! Може и да няма какво да ядат, но продължават да живеят с манията за величие ...

Подлеци, просто бях на 19 водки, какъв ти допинг!

Смятали, че е употребявал забранени субстанции. От кога "мнение" и "становище" са достатъчно основание да обявиш някого за виновен. Нали в правото се говори за "доказателства". И аз имам мнение, но дали е достатъчно, че да обяват за виновен министър-председателя за групово изнасилване на народа на принципа "задна прашка"?

Преди около година имаше матрялче, тук, в дир, за американски атлет, когото оневинили за открити анаболи в кръвта, понеже казал, че ял аржентинско говеждо и сигурно от там е прихванал, анабола.

то е държавна политика да дават допинг на спортистите и после да крият...затова ги изхвърлиха от олимпиадата......мизерници.... и тия мошеници искат да ни пробутат ваксина за ковид??! всички странични ефекти са скрити официално!

Не е като международната политика на ВАДА, да дават разрешение за зобене на западни спортисти.

предполагаем новичок, предполагаем допинг, предполагаема намеса ту,к там и навсякъде.Жалката война на оскотелия запад слещу Русия продължава, но ще завърши така както завършва в историята.Путин го каза: вие ни разпаздате по телевозира и в медиите всеки ден без да знаем , а ние се притесняваме да не настинем на погребението ви.

За един джендър май разрешават наднормени стойности тестостерон, ама за руснак - не може естествено висок хемоглобин??

Явно обществото на руснаците е от безполови индивиди, след като не могат да определят принадлежност Gender ....

Schilo

Хубаво де, завишени нива на хемоглобин...Поне да кажат, от каква забранена субстанция се получават. А на човека, ако наистина организма му ги определя тези нива, що трябва да се отнемат титли? Няма да се спирам на брат Уилямс и унищожените по "невнимание" проби за 30 години на американските спортисти.

Що не оставиш руснаците да си се защитават, ами бързаш с ибрика да им измиеш нacpaния зagнuк ....

Schilo

Не става въпрос за руснака, а за принципа.

Очевидно търчане с ибрика г-н цензор

Ти верно ли вярваш, че пробите се държа по държави, а не по спортове? :))) Къде ви намират такива критични мислители? И, как точно става бутането на няколко десетки хиляди проби? Това да не ти е склад за безалкохолни с няколко стелажа?

При русофила мисъл няма - там се плещят глупости до припадък и се надяваш все някой да ти се хване .... Та Шилото не се различава от всяка мурзилка киснеща в кометарника на ДИР-а

Schilo

Не знам за мисъл, но памет има

Инструкции от ГРУ към стадото.

Това насрано знеме да го метнеш в кенефа /да прости господ за кръста/, да виждаш някой да кичи схвастики или раета с петолъчки, цървулен травестит!

Schilo

Иван ли си, Насран ли си, ама поне знаеш ли, кое е това знаме?

Отнеха две олимпийски титли на руснак заради допинг - войната против Русия на всички фронтове продължава !!! Няма доказателства, но тава няма никакво значение би могло, смята се че и други алабализми и хоп - виновен !!!

Тази новина, ако беше за нас спортист с допинг и нямаше да има толкова коментари, но нали е руснак! Всички да защитаваме братушката.

Една шепа руски тролове, сипят хвалебствия за пропадналата държава пРосия ! Българите вече видяха колко струва руската "любов" !!!

Първо извади дебелия афро-американски от устата си, после словоблудствай ...

Ето че един руски трол се обади .... Как е лилиПутин , евава ли мама ви ватници некъпани .... Удари един бояршник и ще ти мине ....

slaveina

Руснаците са като българите - винаги с допинг!

Да, бе, понеже американците са без никакъв допинг, разбираш ли ... затова един чистач им затри всичките проби ...

Има ли руски шампион, който да не е на допинг?

Минусите валят, а шампиони - йок

Смятай как гъмжи ДИР-а от руски тролове и мурзилаж ....

Няма

Има ли американски без допинг? Ама те и с допинга пак не могат да догонят руснаците та почват директно с променят и нагласят резултатите... Те така преди Бен Джонсън прецакаха че не можеха да преживеят Канада да ги победи а за Русия директно го превърнаха в стандартен похват. П...стки изпълнения с много фенове сред съответните.

Има бе, тия дни се е родил в деревня, чакаме го да порасне бляда вмирисан!

А Грифит-Джойнър така и не я хванаха, нищо че умря на 38. Чудя се стероидният тенис добитък Уилямс до колко ще изкара? In 2003, Wade Exum, the United States Olympic Committee's director of drug control administration from 1991 to 2000, gave copies of documents to Sports Illustrated that revealed that some 100 American athletes failed drug tests from 1988 to 2000, arguing that they should have been prevented from competing in the Olympics but were nevertheless cleared to compete.

А на снимката азиатеца е пиян...

От православните остана само Джокович, но ако се доближи по титли до фед и надал, със сигурност ще му бъде спретнато подобно обвинение.

Да бе, световната конспирация и все някой е виновен, че руснакът се е назобил

Че той Бжежински още 1991г. открито обявява православието за новия враг номер 1, след разпада на СССР.

то май бжежински гушна букета... можело и по рано ама нейсе - се файда

Испанската суперзвезда в тениса Рафаел Надал призна, че е употребявал забранени вещества, но изцяло с терапевтични цели. Надал бе в поредния списък, публикуван от хакерската групировка Fancy Bears. Руснаците продължават да изобличават спортисти, които са уведомявали WADA за това, че употребяват допинг и други забранени медикаменти, но по медицински причини. "Използвал съм лекарства, които съдържат забранени вещества, за лечение на коленете ми. Но съм го правил с разрешение от необходимите инстанции," казва Надал, цитиран от испанските медии.

За да е всичко точно, сега да дадат и по две титли на сЕрина и на оня дангалак, Фелпс, та белким просветне и най-големите дебили за какво иде реч. Ама едва ли.

Дъщеря ми е с наднормен хемоглобин, а не ползва никакъв допинг. Нито спортува професионално.

парти я да спортува и да печели златни медали, вместо да обслужва руското посолство или някой тираджия

Ти трябва да си някакъв расов дебил!?

Предпочита да учи. Спортува за здраве и удоволствие, май е десета по класиране за България в нейния спорт. Дребни пари от спорт не стигат за нищо смислено, а големите резултати и пари искат да си опропастиш живота.

Медали има, десетина..килограма.

Да ти е жива и здрава, да расте добър човек и много да те обича!, Но не казвай на WADA, защото ще я съдят и ще искат да си върне свидетелството за завършен първи клас.

Вада са идиоти, дискриминиращи. Интересно да я пробват и да се изкажат :)

Така му се пада като не е взел бележка от личния лекар ,че страда от астма.....

Това само на американци се полага, на руснаци не! Айде сега ще ми е интересно да вземат 6 медала на черната американска гимнастичка, на лекоатлета Колман, който се криеше да даде проба преди световното миналата година ама му зачетоха златото, 11 медала на Фелпс и на кой ли е...

А той няма Специализирал се е в кражби и убийства човекът

Ти явно нямаш и основно.

АнтиДопинговата комисия си върши добре работата. Най-титулования световен шампион по колоездене - американеца Амстронг беше хванат с допинг и върна абсолютно всички титли и медали. Всички допингирани - вън от спорта.

Брат сере на кога ?

Нея, посмъртно.

Всички зобят кви ли не препарати, но хващат и наказват само руснаци.

Американските проби , ги бутна чистачката .

още работи значи, браво на нея, а ти кога ще започнеш?

сестра ти слезе от оная ми работа. Ама не ще, милата, толкова хубаво и с баща ти не й било.

Руските "шампиони" винаги са лъгали и пак ще лъжат. Така - с лъжи и мошеничество откраднаха короната на световния шахматен шампион Веско Топалов в полза на руснака Крамник - който ползваше комютър в тоалетната.

От мошеничество, скъпи и ненужни проекти, двоен бензин и троен газ Спорта е най-малката руска измама

Не трябва да бъдат пускани извън границите Нека вътре да се крадат, тровят и беснеят колкото искат

Имаше едни астматици... с тях какво стана...

Пълно безумие, а американските атлети всичките са астматици и пият легално по няколко препарата.