Коментари - Отнеха олимпийската квота на българка, Мария Гроздева обясни ситуацията | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спортът е паре а те Зи си борът за паре ! Ша пукът в самурайсан с пищов!

Писна ми да чета глупсоти, написани от идиоти. "Каките щели да си правят екскурзия". "Мара не искала да дели баницата". България има 3 квоти и има право да прати 3-ма спортисти, съответно Гроздевав и Бонева така или иначе ще отидат. Проблемът с Минчева е, че макар да има квота, тя е по-слаба от Гроздева и Бонева, а на олимпиада в един вид спорт могат да участват най-много по 2-ма атлети от една страна. Съответно Минчева се очаква в която и дисциплина да участва да се представи по-зле и от Гроздева, и от Бонева. Някой по-надолу беше обяснявал за с1 ъстезание, където Минева е пред Гроздева (за Бонева нямаше информация), и за друго състезание, където е на 1 точка след нея. А ОСТАНАЛИТЕ СЪСТЕЗАНИЯ? Или пак четем резултатите като Дявола Евангелието...

Дъртата й се ходи на екскурзия до Токио, това е. Могат да отидат и трите и да участват в различни дисциплини, но дъртата като шефка не дава.

Това младо момиче трябва да си знае мястото, а то е - да лъска обувките и спортните пистолети на големия български спортист Мария Гроздева. Няма да постигнем никакви бъдещи успехи ако не уважаваме и признаваме светилата и легендите в нашия спорт каквато безспорно е Мария Гроздева - най-успешния български спортист на Олимпийски игри! Та това младо момиче да си опича акъла и да кротува, спортната стрелба е спорт който спокойно може да се практикува и до 50-годишна възраст, така че и нейното време ще дойде и ще видим колко олимпийски медала ще вземе на следващите олимпиади. Днешните млади искат дет се казва "от вратата и да хващат веднага жената за краката" ..... е не може така, ще страдат и ще пият много пъти по една студена вода. Ваш Баче Кико, майстор на социалистическия спорт, мууу-ха-ха-ха .....

"...Според резултатите от последните състезания, на които сме участвали всички, то Мирослава Минчева е с най-ниски постижения..." - БРАДАТА ЛЪЖА , месец май 2021, Европейско първенство, Осиек, пневматичен пистолет, резултати: Гроздева - 571; Минчева 570, (разлика 1 точка); месец юни 2021, Световна купа, Осиек, пневматичен пистолет, резултати: Гроздева 561!!! "Отлично 50-то място (за публиката - от 61 състезателки); Минчева-571!!! (разлика 10 точки). 18-то място. Малка разлика, нали? И да смятаме средния резултат от двете ПОСЛЕДНИ ПРЕДИ ОЛИМПИАДАТА състезания Гроздева- 571+561=1132 : 2 = 566 Минчева 570+571=1141:2=570,5. Видно е кой има по-добри резултати. Припомням, че извоюваните квоти за Олимпиадата от Гроздева и Костадинова (Бонева) са в дисциплината "Спортен пистолет", а от Минчева е в дисциплината "Пневматичен пистолет". Нищо не пречи Минчева да си стреля дисциплината, в която е узвоювала квота, а Гроздева спортен пистолет, а Костадинова(Бонева) двете дисциплини. Но лакомията е голяма и човещината мъничка.

На баба Мара не и се седи дома иска с Валерката на екскурзия до джапания

Дай път на младите, не увъртай така гадно

На Олимпийски игри всяка държава има право на само по двама състезатели в дисциплина. Според резултатите от последните състезания, на които сме участвали всички, то Мирослава Минчева е с най-ниски постижения. За да участва тя в някоя дисциплина на Олимпийските игри, то на практика ще трябва състезател, който е дал по-добри резултати от нея през годината и се очаква да даде и по-добър резултат в Токио, да не стреля там в някоя от дисциплините, в която може да се класира на финал и да стреля за медал", обясни Гроздева пред "Спортал". КОЕ НЕ ТИ Е ЯСНО??? В спорта няма млади и стари. Има добри, по-добри и най-добри. Когато младото от добра стане по-добра - ще участва!

стига с това 'дайте път' да си го постигне сама!

На Олимпияда, жените с пистолет стрелят в две дисциплини. Мария и Антоанета имат квоти от едната дисциплина, а Мирослава от другата. Но, нали сме от България, една от първите две жени ще стреля на мястото на Мирослава. Квотите в стрелбата не са поименни, както при бокса, борбата и щангите и (предполагам) от пуста бг-икономия няма да пратят всеки да си стреля, където се е класирал. Това се е случвало и друг път.

Много Ентелегентно обясняваш, за човек, който пише олимпиЯда... Да беше се ограмотил малко повече, че тогава да ръсиш акъл, викам аз?!....

Ами Грозева да даде път на младите, а тя да отиде като представител на федерацията, ама явно екскурзиянтите за Токио са много. Като навсякъде.

Явно ти и спортът сте сериозно скарани... В спорта печели по-добрият. Тази година младото момиче в нито едно състезание не е победило каките... Като започне да ги побеждава - ще иде и на олимпиада! Имаме право само на две състезателки. И 10 квоти да спечелим - това се прави заради останалите страни, а не заради нашите състезателки. Или не признаваш олимпийския принцип, че всяка държава има право да участва? Ако България спечели 20 квоти, това значи ли, че други страни няма да участват? Или обратното - всички спечелили квота участват и стрелбите започнат седмица преди олимпиадата и свършат две седмици след официалното закриване?

Както и да го увърта Грозева, то е ясно, че е отрязала младото момиче, за да може тя да иде на семеен туризъм там и вероятно ще вземе и мъжът си, който и се води треньор.. Срам! Това чудо да си хем състезател, хем президент на федерация си е чист конфликт на интереси, но за наш Грозева явно само парите имат значение.

Понятието спортсменство изобщо дали съществува. Лакомия за слава, дали обаче ще достигнеш славата е друг въпрос. Горе главата, момиче! В света справедсливост няма, а стане ли дума и за евентуални пари - съвсем!

И ти си скаран със спорта! Ами да пратим теб да стреляш - на спортсменския принцип.... Това да не ти е махленски футбол? Апропо, дори и при махленският футбол никой не отстъпва без борба! Това е смисъла на спорта - по-добрия печели. Кое не ти е ясно?

На Олимпийски игри всяка държава има право на само по двама състезатели в дисциплина.| ???? Все ми е на ума, че огромни делегации като американската и китайската иимат само по двама състезателя в дисциплина ..

За спортната стрелба става дума, не за всички спортове на Олимпиадата

За нашите спортни федерации е съвсем нормално да прецакват някого. Двама участника в дисциплина означава, че могат да отидат трима и да участват в различни дисциплини, но мумията явно нещо е набрала момичето и не иска да я води с тях. През години много състезатели от различни спортове се оплакваха, но оправия няма.

Не разбираш, обаче упорстваш. При щангите е същото положение, имаме две квоти при максимум четири, там наличието на определен брой допинг нарушение води до намаляване на квотите и затова при положение, че четирима наши щангисти си заслужила правото да са на Олимпиада ще участват двамата най добри от тях. Иначе да плюем по "мумията" Гроздева нищо че на 50 г си заслужи честно квотата

Това е по правилник, не виждам какъв е смисъла да недоволства

Пише ли в правилника по какви критерии се решава кой да отиде? А не е ли конфликт на интереси Гроздева като шеф да реши да се прати самаа на Олимпиадата?

Уф, че е гнусна тази изрусената!!

Неприятна ситуация. И има правила на играта. Само не ми е ясно какви са тези тежки контузии, с които се бори един състезател по стрелба...

Не виждам малката защо се сърди.. Имаме право на 2 участника от 3 класирали се, естествено този с най-лоши резултати е аут, нормална практика в спорта. Естествено като заглавие изглежда кофти, и звучи като някви конспирации и корупции, но младата състезателка да се стяга, да стреля по-добре, и нейният ден ще дойде.. Успех!

Като е некадърна нормално да не я вземат глупак!

Мария Гроздева на 49 стреля, ти на 20 не си излизал от вас

НА 49 годинин на Олимпиада? Някой май иска да си направи екскурзия, ясно е че в подобна дисциплина няма как да се бори за финал на тази възраст. Пуста българска лакомия. После се надяваме да дойдат млади състезатели, които да ги заместят.

Така е, но в стрелбата малко няма значение.. важни са резултатие, а нашата лелка все още се справя

Е щом на 49 години има по-добри постижения, смятай...