17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мухльо!

Пак контузия??? Гледах го да поритва топка преди мача на някакъв стадион!!!! Май наш Гришко тото започва да поиграйва!!!!!!

Григорета Димитрова ... Тоя нещастник с психика на педал, да го пуснат в женския тенис. Но и там коя го хване ще го утрепе. Да лапа патката и да не ни дразнат с неговите изяви ... на путка.

Видорчо рядкото лайно ще държи сметка на по-успял от него. Егати нещастното прасе

Това, че има доста хора интересуващи се от тенис показва пълната деградация на държавата.

Пък ти си толкова успял, че цялата държава за теб говори.

Травма на уя или на гъза?

Тъй, тъй......в последните 25 години все нещо му пречи.....винаги толкова е можел, с няколко късметлийски изключения....

Eee ми като гледам,хич не е малко "какво може Гришо",затова не разбирам какво сте го заоплаквали. Ранкинг на номер 16-ти в света.

Вчера му пожелах искрено да отпадне, ама даже и аз не очаквах още в първия мач! Сбогом Григорий, американски игрален филм. Голяма наслада!

Григор вече и "кривият макарон" му пречи. Да стане модел, ,, да се "вземе" с "лолитката" и да играе за здраве и някой долар повече !

Хайде като е богат, да върне милионите, дето е взел! Да му вземат лиценза!

Гръмни се бе, неудачник!

Странна работа, до един момент играе добре и в следващия изведнъж, без видими преичини, спира да играе. Сякаш не му достига въздух или рухава емоционално. Желая му въстановяване и по-добре да не излиза на корта, преди да е сигурен, че е готов.

заложи и ще го разбереш

Много му завиждат някои нашенци на Гришо. Млад, богат, успешен спортист, добре изглежда, а на всичкото отгоре не дава интервюта и не ги бръсне за слива. Аууу, и в чужбина живее. Не се понася. И да умре на корта, пак е виновен, че са го били. Няма психика...

Колко пъти да го пиша? АЗ ГО МРАЗЯ! РАЗБЕРИ БЕ ПРОФАН! МРАЗЯ ГО ЗАЩОТО НЕ ИГРАЕ ЗА БЪЛГАРИЯ НЕ ИГРАЕ В БЪЛГАРИЯ НЕ СИ ПЛАЩА ДАНЪЦИГЕ В БЪЛГАРИЯ! КАТО ЮНОША Е ВЗЕЛ 700 000 МИНИМУМ ОТ БЪЛГАРИЯ. НАБИЙ СИ ГО В ПРОСТАТА ТИКВА!

Гръмни се бе, педал!

За кое да му завиждат, за ненормалното съществуване ли.....не е имал, няма и няма и да има нормална жена, няма деца......това мисля, че стига......

Ти пък като имаш деца, че голям праз. Пък и много знаеш от кого са

АРЕ БЕ - ТРАВМА - КОЙ НОРМАЛЕН ОТИВА НА ТУРНИР С ТРАВМА - ПРОСТИ СМЕ, АМА НЕ ЧАК ТОЛКОВА - ПРОГНОЗА - ТОЗИ ЩЕ БЪДЕ С СТРАВМА ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА

Травмата му е в главата....За съжаление приключи с големия тенис....В края на гдината ще е още в топ 100....

даааааааааааа Гришата много ме нерви ...докато наШте славни фотбулета ме изкефиха и ми напълиха душата :))) как славно и достойно паднаха с 3 на 1 от часовникарите :)))))

Не се притеснявайте,това е неговия стил.Толкова си може звездата

Лолита да не зареже Гришката.

За Цветана Пиронкова не съм прочел лош пост, макар че и тя загуби. А Гришо пак е сложен на миксера и е разпарчедосан. Как да мачка и какво да мачка Гришо, ако е прочел какво пишат за него в български форум ?

а да прочетеш пачата- метреса на нове холдинг да върне незаслужената награда за спортист тя е с 1/4 финал ЕДин и 156 място а има 6 кратна шампионка и още жени с призови места, пачата и платиха наградата и унизиха шампионки.

Да мачка Лолита Осмонова.

Травмата на Гришо е в главата ...

Фа бе да толкова може

Зле му е спортната дисциплина, морала и затова се сдухва бързо. Защо Джокович изкара толкова дълго спортно щастие, Надал или Федерер, а Гришо се сдухва скоропостижно, като евтин миксер? Няма дисциплина. Просто е малко това, което прави. И то с уговорката, че това е най- добрия български тенисист в цялата история на тениса в България. Дано , поне направи школа и да създаде поколение треньори и добри тенисисти. Малееви не успяват до момента.

Сакън недей! Школа ще създава! Нали дойде да иска БЕДПЛАТНА земя в София? Бойко му отказа. Да си ходи Монако!

Чакай че се сетих-Дришьо(Гришо) защо не игра за национала,когато беше за качване в горна Дивизия???Концентрирал се за следващият турнир.И това какво донесе полза за България???Ще играе на Олимпядата ли?ще се качи в класацията за да могат до година да играят и младите момчета ли???Нищо подобно-Ние сме едни пияници дето не можем да оценим той как губи на корта страдайки за България:)))

Ето за това става въпрос! Можеше да играе два дена за България в Мексико. Мръсник!

А дано това момче изиграе един турнир заради нас които в България му стискаме палци и се кълнем ,че точно в този турнир ще ги разнесе и ще го вземе.:)))Няма да има такъв турнир.Ни9е сме тъпанари ,които нищо не сме постигнали и само се надяване на него:))))

Сега в Барселона ще ходи ли или в Белград? Ха ха ха ха! Лузър!

И сега какво да кажем, че като не му е потръгнала играта, е започнал да се прави на контузен ли? Нали някои специалисти обвиняваха Ноле в симулиране на контузия в Мелбърн преди месец, а сега същите тия викат, че контузията попречила на Григор да победи.

Изказвам се с апломб,неговата контузия знаем къде е! Тя е неизлечима!!!

Давай дришо, травмата е в главата май Що не идеш да прайш деца с рускинчето ми се мъчиш, не е за тебе тоя спорт

Знаете ли кое е най-доброто средство за увеличаване на мъжката потентност? Прочетете на --- Senstos.Com

NESHTASTNIK

Удоволствие! Даа, както беше казал манго от Хасково: Давам път на младите, и отказа да играе за Родината. Сега пак дава път на младите! Ха ха ха ха

Лесно е когато бие да му викате : Мачкай Гришо.Истинските хора застават зад фаворитите си и когато губят.Каквото и да говорите,Григор е най добрият ни тенисист.Дарил ни е с много радост и гордост.Ще продължа да го харесвам независимо от резултата и му желая успех в следващите турнири.И да ви кажа ,с нищо не ни е длъжен.Ако всеки от нас е дал толкова колкото него за България,сега цена нямаше да имаме.

Дрисльо а той да даде поне един път,колкото всички работещи в България дават-въпреки ситуацията,въпреки заплатата си,но уви винаги губи.

Аха! Дарил те е! Ти си го надарил със 700 000 лева, твърда пара!

Че Григор е 16 в ранг листата е факт. Че нямаме друг в топ 100 е факт. Тогава велик е Григор!!!

Да те питам а защо в първата стотица има сърби хървати ,за руснаци няма да говорим,че те руско говорящите са завзели десетицата.Дали не е за това,че не казват един беше друг няма да имаили заради това,че казват,щом аз мога можеш и ти?????

:)))Е отговора е там в минусите,това са хората които не позволяват другите да се развиват.:((((

много залага ....ше го хфанат накрая

Оказа се, че тоя една ракия не може да изпие. На чаша вино да се наслади! Манго от Хасково и от жени не разбира! Само втора, трета употреба бабички. Вече и одъртя, погрозня, контузен, с проблеми в тялото. От там проблеми с психиката Хак да му е! Родината Майка търпи до време!

истинското място на григор е в 50 тицата. Толкова може. Не може да искаме невъзможното от него. Да се надяваме че Митко Кузманов или Адриян ще са по-добри не си заслужава. Така, че той е най-успешния тенисист за България. Има един филм за Еди Орела. Ски скачач от GB. Участват Джийн Хекман и др. Публиката го аплодира повече от олимпийския шампион. Така, че чакам Вашите коментари.

След като България е дала 700 000 на този юноша бледен, сега няма пари да захрани друг. Три години, манго от Хасково, е живял в Париж и е третиран от Муратоглу . После в Испания. Сега трябваше да се отплати, като поиграе за България. Колко пари печели България ако спечели Дейвис?

АметАзнавур

булгаристан е дал над 1,5 Милиона евро и почти толкова на оня миндил дето му е импресарио срещу това Нищо! даже осъди българче посмяло да сложи кадри на кауна без да му Плати.

Чакай малко,защо отписваш Андреев,едва на 19 години е, има горе долу същите успехи като Григор на тази възраст.Мисля,че ако вземе за пример Карацев може много да дръпне.Колкото до Мико,хайде да не го сравняваме с Гришо.Гришо във всеки турнир печели стотина точки с един мач.:((( и то преко сили

Дришо!

Старост - нерадост. Явно ще трябва да се пенсионира вече.

Смучете си гроздовата, Григор е натрил 20 милиона, на ЗО години живее като цар. И е най доброто ни тенисист

Нито става въпрос за пари нито за кой е по-по-най.Става въпрос за това какво говориш и какво правиш на другият ден.А иначе и Гришо мисли като теб:)))

Не всичко е пари,приятелю...,

Отдавна никой не те нарича приятелю, но пък нищо. Ти затова сам си се наричай

Знаех си че вятърът е виновен. И комунистите.

е ли време да се откаже и се съсредоточи към мадамите? Скоро ще започнат да го бият и такива след №100 в ранг-листата...Питам за един приятел.....

ти представяш ли си какво значи да си на 100 място в цял свят. значи от 7 000 000 000 си на това място. Няма слаби играчи в топ 100. Джакович и Надал и Федерер са друга бира. Те са помилвани от Госрод.

Паднал от слабак .Гришо като види,че пада и симулира контузия ! Стар номер!

Травмите ходят по неподготвените спортисти..... Хората по 30 поредни победи правят, а нашия ако върже 3, вече го имаме за герой, затова е нa това дередже

Нормално. И той като футболните ни национали-некадърник и манекенка.

хасковския аналник отново даде мач за тотото има травма анална...

Както и другите спортове и тенисът е преди всичко търговия, а не честна игра. Затова не ме интересува този спорт. Коефициентите за залагане са ясни, но защо Джокера не разчита на тях? Защото може да измаа всеки, когато си поиска. Останалите играчи са търговски пълнеж.

Почивка, лежане, чуканье и си готов след месец-два или три... Почни да сменяш курвите и не ги води с теб по турнирите! Концентрация и ще се върнеш на върха!

курвите са за заблуда последната бе сутеньорка водеше му черни кравари ква концентрация от тото мошеника?

Голем праз ... нали си оте.а човека ... там контузии няма ...

Григор определено има тежки кондиционни проблеми и то не от оня ден. Всъщност вече 4-5 години продължава това. За пореден път гледам как физиката му не издържа по средата на мач. С такова ниво на игра, предвид засилената конкуренция от по-млади играчи, Григор или ще подобри способността си да изнася двубои от повече от два сета, или ще изпадне набързо от топ 100 на АТП.

Щом физиката ти не издържа 5-6 години,то явно имаш психически проблем.

Аз съм причината

Казах си аз,че този бързо ще финишира. Най-слабият номер 3 в историята на тениса.

Браво. Добрите вести идва бързо. Пожелавам на манго от Хасково цяла година така! Време е дъртия да окачва ракетата и да идва на социал в България. Пак да го храним. Ах как мразя мерзавците!

Ти кого ще храниш, бе чикиджийо недоклатен? Гришо има 20 млн., но ти да му мислиш, миндил.

ТИМ искат от държавата 90 милиона евро.

Без да ми е ясен тениса ,но само на мен ли ми прави впечатление,че Григор губи в турнири,които са му нарисувани поне да е на четвърт финал,ако са от категория 1000,а от 500 поне полуфинал???Контузия ли?Нали все повече навлизал във форма,нали прогнозите му бяха да е в осмицата тази година и да играе на финалният турнир?Как ще стане- с Лолита по магазините ли:)))