17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То не знам останаха ли “фенове”

Дискотеки и ресторанти кога?

Ти кога последно ходи?

Браво

Лукашенко не е балък като другите да си затваря страната.

Я гледай каква Любов народна кипи там. Обичат го, и това е !!!

Тая любов няма нищо общо с вируса..и при нас е същото... Да тоя не затвори нищо..и се случи същото като при ъея дето затвориха всичко..как така не човек? Айде вземи малко помисли вече...,ако можеш след това облъчвяне ..

ай каква снимка са сложили все едно изглеждат така нашите стадиони

Абсолютна глупост е да ходиш на стадиона, за да видиш как десет малки негърчета падат за пореден път след дълго мъчение на топката.

А дано и да е по-скоро и дискотеките и ресторантите да затворят, какви са тия банкети с по 200 души, а аз дето само си карам колело за здраве ще нося маска, ай сиктир! И не започвайте да мрънкате, че оставате без работа, доброволци търсят за по 1000лв и в болници и в РЗИ и като се има предвид, че не вярвате във вирОса няма да ви е страх!! Слушам около мен някви даскалици си организират банкет за 1 номеври, а детето ми завалията ще ходи с маска да не ги зарази! Ега ти и сбърканата работа! Преди време ни казах, че ще започнат да подбират кой да приемат в болница и кой не...е дойде това време....каза ли ви го генерала.... ама нееееее.... яжте, пийте и повтаряйте "Ебал съм го да се заразявам веднъж се живее"". Закривайте я тая ш....а държава!

марш в мазето.

ТОЯ господин откри топлата вода. Изобщо не трябваше да се допуска публика по стадионите, но БАЦЕ нали е ларж и не му се разправя с агитки, че ще му пострада имиджа и реши да пуска хора по стадионите. Нали сме най гледаното футболно първенство не само в Европа, но и в света, та трябваше да пускат публика и да пълнят касите на клубовете с постъпленията от билетчета.

Въобще не трябваше да пускат публика тази година. Значи шампионската лига се играе без публика, а нашето смешно първенство имаше.

тогава като затворят стадионите отиваме на дискотека, там поне маска не искат и е най-безопасно

Да ги затварят и тях.

Нещо правилно,но много эакъсняло.Всички,които работят в ресторантьорството да эапочват да си търсят веднага друга работа,че до седмица ще эатворят и эаведенията.Няма начин.Ще се дадат жертви в борбата с ковид.Таэи эима ще е най-тежката след Втората световна война.

Маска на лицето за младите, а за дъртите - и памперс на гъзо. Няма лабаво. хе-хе

Писах ли ви аз, че маските са тест - дали стадото ще приеме без бой? Писах ли, че ако приемем маските без бой - следва затваряне? Писах. Приехме ли маските без бой? Приехме ги.... е, след като сме овце - в кошарките. От вкъщи - на работа. От работа - вкъщи.... здравейте, роби на ковид измамата!!!!

Големи тъпотии си писал...

Какво си писал, бе анонимник