Оценката на съдията от дербито: Браво, безупречен

Въпреки очевидните грешки, шефовете му са останали доволни

Обратно в новината

Коментари - Оценката на съдията от дербито: Браво, безупречен | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей БФСенца и комисийки гелчета и джудженца .Ние траем,траем ама ако още се Ебавате с нас после да няма олеле кво стана....олеле

Аууу, всеки момент ще настане хорово мучене. УжасТ.

Раев си мисли, че някой друг е искал да ги довърши, а не собствената им некадърност, машинации, слаба игра и очакване да ги "дундуркат"! И то отгоре на това, че вече две години са на командно дишане и само получават разни отсрочки, уговорки "под условие" с НАП и намеци от Буда Бухалков който е "заклет левскар", та да притича я Пеевски, я някоя "малка фирма" да им удари поредната финансова инжекция да не свършат окончателно. Пародия на футбол и абсолютен цирк са тези от "Баязид Подуяне" !!!

Нали те му казват как да свири,каква оценка очаквате.Без Михайлов БФС май е още по зле....

Хехе, Свираков си мисли, че някой друг искал да ги довърши, а не собствената им некадърност, машинации, слаба игра и очакване да ги "дундуркат"! И то отгоре на това, че вече две години са на командно дишане и само получават разни отсрочки, уговорки "под условие" с НАП и намеци от Боко как е "заклет левскар", та да притича я Пеевски, я някоя "малка фирма" да им удари поредната финансова инжекция да не свършат окончателно.

Интересно колко сърца имаш и за кои от двата казана викаш.Най-страшното е като простите македонци да крадете чуждата история и си преписвате като своя.Това и типично за всички комунисти и фуражкаджии.То няма армия на има два уж армейски отбора.Що не си бегате в Москва да си викате за ЦСКА там поне е само едно.Скоро микренеца , като отиде да търка наровете ще ви питам кой ще ви издържа негърчетата.Колко пари плати Гришката за задълженията на ЦСКА или това беше номера да пребоядиса люляците от оранжево в червено за да не плаща нищо.Къде е НАП да го подгони за тази далавера.Добре че БФС и родните политици разрешиха далаверата с лиценза ви за да се именувате ЦУЦЕКС.

Викам за отбор, който не е на абсолютното дъно и го подпират от всички страни само и само да не изпадне в групата, която заслужава.

Той е свършил работата за която е бил наед . Каква да е оценката , подарък за рождения ден на сина на микренското джудже. Още един който трябваше да лежи сега в затвора, той футбола диктува.

Пародия на футбол, абсолютен цирк!

Мутренска държава

И после -защо скандират ,,бфс е мафия".