17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръгнали нашите, да играят футбол срещу ски бегачи! Ще паднат ами.

нищо не се е случило. Продължаваме напред! Случилото се е, че немците ги бият кой където ги хване сега. Това е !

Загубихме мача, защото Хубчев (този олигофрен не мога да го нарека треньор) излезе само с 10 леви бега. Ако на мястото на вратаря беше сложил 11-ти ляв бег, тогава имахме шансове. Надявам се, че в следващия мач тактиката ще бъде обърната към печеливша на 180 градуса като пусне 11 десни бега. Но това не прави впечатление на никой, а именно че футбол се играе с балансиран отбор с подходящ играч на всеки пост...

Някой може ли да отговори кой иди от измисли тази ни герб ни футболна емблема на екипите на отбора ? Хвана ме срам от тази дивотия.

Отзивите от кой север? Севера на Африка май?!

ichko131

Истината е в сентенцията: "Играеш толкова, колкото ти позволи противника!" Толкова ни позволиха норвежците - толкова "играхме"! И да не забравяме, че и "родината на футбола" - Англия не веднъж е губила от тях!

Много интересно би било, ако нашите бяха вкарали един случаен гол към края на мача, какви щяха да са коментарите. Сигурно щяхме да си говорим за успешен тактически мач на чужд терен.

Докато го има синьо-зеленият тумор на БГ футбола-толкова!

Още като видях безумната схема на треньора и новите играчи ми стана ясно, че сами си направихме капан.

Някаква изненада ли трябва да е случилото се? Ааааа, забаравих, съдията ни провали! Мммм, също студеното време, влажния климат, шума на листата и цвета на небето са оказали психологически натиск върху крехките "юнашки" души...

ак8о боко бее направиль новио стадион на чалгофутболистчитътъ щиахъ дъ биьът- бье сье пье

А ве мишки жъ дода с ативето и жъ въ навържа сичките ве. Свински опашки за вас свиииинскиии опашки. Българи юняци българи юнаци, Гоу бак .........?????? ..... къде ве.

Само не разбрах като са толкова добри и са имали такова превъзходство как биха само с 1:0. Кореняците норвежци ги няма и цветните си говорят наизуст като по принцип.

... а у нас негри нет ....

Да, ама кой да обясни че където има негри са по зле от нас.