17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това май беше постановка на Флорентино Перес в случай на застраховка, че Роналдо си позволи да разкрие някои факти от раздялата с Реал, но като е видял, че всичко е ОК, е оттеглил иска

Голяма алчност ги гони разни мацуранки, дето сами се навират и после се правят на жертви.

Кога са го изнасили па тоя

Уй мозък нема. Ама то и пари да имаш не е работа. Много курволяк и всичките със златни сливи. Животът е несправедлив. Курвите са повече от богатите тъпанари.

сливата кат свърши парите пак ще се опита да го дой!

хейтърите на КР7 да си затворят човките и да се концентрират върху собствените си комплекси!

Всичко е единствено и само за пари майнольо...

В последно време всички обвинения за изнасилване от известни личности падат. Та и тази е усетила накъде духа вятъра и е решила да вземе каквото ѝ се предлага вместо да не получи нищо, че и да я обвинят в клевета.

Колко ли кешовина е дали тоя тънкопишковец

Ами колкото са се разбрали с дебелогъзата курва

Излъжеш някой по богат веднъж и след това цял живот го доиш заради “ емоционалноте травми” НапраУ се замислям за смяна на пола...

Какво чакаш, к-во! Отивай и сменяй! Режи чурката, слагай по две баскетболни топки отпред и отзад, помпай жуките и всички Роналдовци са твои, само един проблем ще имаш, ни по гръб, ни по корем ще можеш да спиш!

Нещо много почнаха да падат обвиненията в изнасилване след като попремина модата.

Отмъкнала е още пари, това което искаше.

Обичам коврите, но не обичам ковренските номера!!!

Рисковете на професията на коврарите, мен! Като си ковра и се занимаваш с коври, ковренските номера са неизбежни! Не, че и извън тези среди си застрахован, но пам са ти гарантирани на 100%. Погледни обективно - жената си знае цената, надали е ходила да се натиска с некакъв селски бек, щото да може да се похвали после "аз евах Роналдо". Нема келепир! Да е мъж - да кажеш, ей този е голем мачо, ма за жена не върви! Явно нещо повече от едно изтаковане е очаквала, някакви дивиденти, да измести Жоржина, медийно внимание, ала-бала. А онзи с всичкия си футболерски акъл, сигурно си е въобразил, че е щото му е много навита и за да не стане поредната му сурогатна майка, за всеки случай я е опънал отзад.

Делото приключи. Битият си е бит, е...... си е... По силата на присъдено нещо,дамата си остава с опетнено име. Сега да го съди за морлани вреди-болки и страдания. От съд и жена се иска всичко,пък каквото дадат.

Златотърсачката е най-опасното животно в света.

вий ма ибети .... ми ибети ма кат съм проста ...

Тая пак му бръкна в чековата книжка!

Мастията е зела некой лев у повече, и сега ше оди да си бие мачката на теферич.

Женската мастия завлече малко кинти, мъжката мастия олекна с малко повечко, щото на мастити адвокати се снася като кокошка, не златна топка, ми залтно яйце и те така ... ЧУдя се Роналдовци с какво ги зобят, че непрекъснато имат нужда да си правят злобарки с разни тунинговани киборги, освен ако не е някаква невроза и така не канализират стреса. И все пак, трябва да си много тъп да смяташ жената, не за мислещо и чувстващо същество, а за носна кърпа в която да се олабиш.

ръсещи простотии като тебе са най-зле.

забравих й фамилията, която не спря да бълва змии и гущери срещу КР7? двойно си оправих настроението като си представих киселата й физиономия. от мен мерси за хубавата новина!

а на бас, че тя е фраснала минуса. Кеф! Припомних си от старите теми какво писах по въпроса като петмез: петмез (нерегистриран) тоя път май ще има една поддръжничка на движението me too, която ще бъде поставена на място, за назидание на останалите които се емват да търсят финансова справедливост след сма ти години. учителката е сбъркала много, понеже си няма работа с режисьор, музикант или художник, а с човек, раздаващ мощни шутове, който навремето й е бил дузпата, който няма да й цепи басмата и ще я прати в тъча. --------------------------------- Честито, Гулекова!

Прос... проста пymка, исках да кажа. От онези, които се самонаричат "феминизирани". Всъщност комерсиализирани.

Извънсъдебно споразумение може да има и без да се плащат пари. Ако доказателствата на защитата на Роналдо е извадила факти, които биха наклонили везните в негова полза, но биха навредили на златотърсачката при разгласяване, може да се стигне до оттегляне на обвинението

тя е световно неизвестна, а той печели милиарди от името си, дори загуби от разтръбяването на този случай няколко рекламни договора. Няма как да премълчи, ако е невинен. Очевидно е виновен и това може да се докаже, така че пак си е платил.

Ако може да се докаже щеше да е с осъдителна присъда! А преди това е имало извънсъдебно споразумение!Знаеш ли клаузите-а?!? Аман от всезнайковц(к)и!

Не знам защо си въобразявате, че примати като Роналдо, колкото и да са бързи и сръчни с краката, могат да си управляват капитала и да го стопанисват като хората. Реално те са лицето на едно състояние, което се стопанисва и ползва от една сюрия счетоводители, адвокати и т.н. а на титулярите им се позволява известна финансова свобода, стига да не бийстват особено и да нямат сериозни претенции, каквито неособено интелигентни и доволно необразовани, просто няма как да им хрумне да предявят. И ако все пак нещо или някой им счупи кефа и започнат да буйстват, им се спретва един казус, който да ги постави на място. Вижте какво се случи и с Джони Деп, когато си позволи да харчи неправомерно! Той и той такъв - много талантлив и силно необразован, но безумно богат. Та, капиталът си е капитал, капиталът е сила и потенциал, който няма кой да остави в ръцете на неграмотници да се самоубият с него.

След като и е платил втори път, вече е по-малко емоционално травмирана. ;) Ако Кристано стане още по-богат в бъдеще, пак може да се травмира.

Свършила първите пари и сега поискала още.

Срещу колко милиончета?