17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е как да го остави в болницата като той отказва.

Оставен е да умре. Осем деца (само две признати) от шест съпруги чакат наследство.

Е, много ясно, че всички виновни трябва да си понесат последиците!!!! Много ясно, че Марадона можеше да живее поне още 20 години, ако някой малко си беше свършил работата! Как може Стивън Хокинг, който беше много по-зле от Диего да доживя до около 80?!?! Защото за него се грижеха армия лекари и всякакви други хора! Значи за Хокинг, който е просто някакъв си професор може, за дон Диего не може?!?! Така ли?!?! Ами докато сме така, все ще сме си така!

Хокинг колко ли стотин грама е изшмъркал?!

Просто някакъв си професор... Изби рибата човек. :))) Ритнитопковците са ти важни само на тебе...

М ДА , ЛЕКАРИТЕ СА ВИНОВНИ ЧЕ Е УМРЯЛ ДИВИЯ НАРКОМАН. 30 ГОДИНИ ДРУСАНЕ И АЛКОХОЛ.....СЛЕД ТАКАВА ТЕРАПИЯ И ГОСПОД НЕ МОЖЕ ДА ТЕ СПАСИ

Поредният опит с човек:Targeted Individuals

Често се удивявам на това как българите не вярват на нищо и зад всичко виждат велика конспирация. Но днешната новина направо ме изуми. Били убили Марадона - форумци, вие сериозни ли сте? Не че аз знам какво всъщност се е случило, ама вие с такава сигурност ги твърдите вашите думи, все едно сте били на смъртния му одър и той ви е прошепнал на уше, че лекарите ще го убият.

Освен това, от години сам се убива с кокаин, защо, по дяволите, някой все трябва да го спасява!? Всеки наркоман трябва да бъде оставен на избора си, който очевидно е - да умре. Ани Марадона сам е настоявал да излезе от болницата. Не знам защо търсят виновни. Такива няма. Изборът му е личен.

Проклети да са всички които злобеят на Велика Събота!

Сериозно? Сърце с инфаркт от наркотиците, разрушен черен дроб от десетилетия злоупотреба с алкохол и наркотици, мозъчна операция... И колко според "експертизата" може да живее човек с такъв здравен статус?? 120? Хайде на бас, че "експертите" търсят кеш дивиденти от цялата работа. А иначе, Марадона е голямата ми юношеска любов и много съжалявам, че животът му беше такава катастрофа.

Да беее, той не позволявал да се доближават до него. С гадния си характер гонел всички, пък после що не го лекували.

Ако е имало намеса или ненамеса е била божията ръка, нали така?

имал хематом в мозъка , което доказва че е имал мозък, но не обяснява защо не го е ползвал по предназначение!

Всичко се връща

Дори и всички заключения на комисията да са верни и хората, лекували Марадона да са виновни, все пак не става ясно защо семейството му не се е погрижило за него. Има и други болници, медицински сестри и лекари . И защо възмутеното му семейство не се погрижи за него,когато той се друсаше непрекъснато, напиваше се и това беше известно на целия свят ? не знаеха ли, че начинът му на живот ще го доведе до такъв край ?

И как може семейството да се погрижи за него, когато той самият ги гони и псува? Голяма личност, божество в Аржентина и Неапол. Той самият категорично не е искал да седи в болница и не е давал на никого да му се налага. Аз лично съм бил свидетел на болна, който стоя в ужасно състояние над една година в къщи, но категорично не разрешаваше да бъде закарана в болница. Винаги се беше налагала на всички. Не може насила да направиш добро на някого, който не ти разрешава. Особено на силни личности, свикнали цял живот да се налагат.

Може и така да е, но в такъв случай не бива да обвиняват лекарите , а те го правят.

Ако ТОЙ е отказал да стои в болница-не е осъден затворник, а и доколкото знам въпреки "менталните" си проблеми не е бил под попечителство.

се че има лекари и лекари!?Едната част за съжаление са малцинство!Отделно СЗО нагледно и практически демонстрира колко е загрижено за населението на планетата.Още със появата на Ковид вируса тя показа пълно нежелание да предпази хората от нежелани и фатални последствия!?

Този симпатяга е живял живот на макс - надали е имало голям шанс или смисъл да го държат жив в неговото състояние... И дори годините тичане не са помогнали на сърдечната дейност...

Това не мога да го разбера, всеки трезвомислещ доктор ако види, че пациентът му отива на зле, с радост ще прехвърли проблема на болницата. Тея трябва да са идиоти, за да го държат да мре. Изобщо не схващам мотивите на лекарите му. У нас болниците се чудят как да не приемат умиращи и да си ги махнат от главата, а тези си го държали в дома...

Да лекуват "велик" задник - за да бъдат съдени за това ???

Да ви сера и на статиите.

Е как да разберат хората дали е от кокаина или наистина е имал здравословен проблем. Още не мога да забравя снимката на която целият стъклен параван пред него беше напудрен с бяло от ръцете му...

Това се случва със Западни звезди ,критикуващи Запада ! Умират от Груби ..."лекарски грешки" Майкъл Джексън беше убит по подобен начин.

И двамата бяха Велики, но трябваше първо да си помогнат сами и тогава някой друг!

Майкъл си го убиха. не просто да го оставят да умре, а именно убиха.

Не само западните звезди. А как си отидоха Юлиан Вучков, Костадин Чакъров ..?

при нас просто ги газят за по-сигурно. на светофар. в определена степен сме по-хуманни... всъщност така излиза.

Претръпнали са хората, първите 20-30 пъти като се надруса сигурно са го водили в болница, но накрая става навик

т.е. сега някои ще го отнесат , че той , лека му пръст, обичаше да взима от всичко по много?! ...как пък от всичко правите пари бе , не наяли се червеи!