17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да и намерят един неггър да я утешава.

От юни 2020 насам хиляди австралийци драпат да се върнат обратно в Австралия от целия свят. Тия които успяват, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО стоят 14 дена в карантина, под охрана в хотели. През това време им се правят 2 PCR теста, на 2-рия и на 11-тия ден (между другото безплатни). Ако и двата с отрицателни след 14-тия ден ги пускат да си ходят по домовете. В началото държавата им плащаше хотелите, но сега сами си ги плащат. И продължават да пристигат... И си плащат... И никой не мрънка, че "го държали като в затвор" и т.н. Така де, това са условията, ако не ти изнася, недей идва... Затова в Австралия практически нямаме covid... Или поне не така, както в България и Европа. Едно от хубавите неща на тази държава е, че правилата важат за всички, и бедни и богати, и нормали хора, и тенисисти с навирени носове, които са свикнали всички наоколо да ги едва ли не боготворят. Добре, че Гришо не е един от тях.

Нямате щото е лято. През лятото и ние нямахме. Похвали ми се след 4-5 месеца, че нямате!

Май не сте били в Австралия.Далече от истината е това което е написано.Високите температури там в момента явно подобравят нещата около коведа,само това да.

Защо ни занимавате с тая ревла???

Ами отказва се и си заминава без хонорара. Ама уви ще седи и мртнка ако трябва и цял месец ама без пари няма да си тръгне.

Ко майка си търсиш там, ма...??? Ковро Украинска.....

А ти си абсолютно никой на тоя свят, единственото, което ще остане от тебе ще бъде торба с кокали, плитко заровена е нечий чужд гроб. В живота на всеки глист има повече смисъл, отколкото в твоето мизерно съществуване с единствена цел да ръсиш омраза и помия.

Тия са невероятни лигльовци, хранят ги, стоят в стай за по 400 долата на ден, на турнира ще вземат по 100к за един мач, даже и ако паднат и за някви 14 дена опищяха вселената. Австралииците пак са много търпеливи с тях.

Докторе, нали в трети клас учехме, че няма нито една дума, която в множествено число да завършва с "Й". Какви стай са те бъгнали в психотиквата?

няма ли там един българин да я успокои тази :)

Един релаксиращ масаж ще й направиме, и ще е като нова.

Дека си мацо, готви се,мии се че идем .Че ти светне пред очетата за постоянно.

Джокович е прав.Ако може трябва да обедини и останалите тенисисти да бойкотират състезанията само заради нечовешкото отношение към тях.Австралийците това заслужават.Майната му на някакъв си Australian Open.Знам че сега някои ще кажат ,че тенисистите били отишли там заради наградните фондове.Не смятам ,че за това са отишли.Те всичките са милионери и не ги интересуват много още 1 или 2 милиона.По-важни са другите неща.

нечовешки условия? В 5 звездни хотели -400$ на ден за сметка на организаторите - искам и аз. А паник атака може да те хване и в собствената ти кухня, кола, на площада....

tonk11

Джокович като е прав да иде и той в тоя хотел. Що е отишъл в друг? Защо звездите са в отделен?

Отишъл е там, където са го настанили. Не той решава.

Бих я успокоил ....

Га кафе кифтета ни Рива...

Я се изолирай с някой майстор, да ти начеше яко катерицата, па по някой питийце между другото! Оправя, и хич не пречи!

Ох котьоо

Все си мисля, че е по-добре карантинирана в луксозен хотел в Мелбърн отколкото в панелка в Украйна. Кога изляохме, вкл. и ние, от източния блок, кога почнахме а се захласваме по депресии характерни за презадоволените.

Депресията няма нищо общо с презадоволяването. Дано никога, никога, никога нямаш таквъз модерна болест на богатите ( нито е модерна, нито на богатите) Депресията е нещо кошмарно и не се излиза от нея с позитивни фрази, потупвания по рамото и възгласи от типа Ейййй мойто момиче, я се погледни на какво си заприличала и се стегни.

Критиката приета.

Хленченето на тая ревла няма нищо общо с депресията за която пишеш. Онист е по близо , не и подухва под поличката и малката скимти за внимание.

Ами следващата година всички тенисисти бойкотират турнира и това е :)

Мило момиче, скоро "прекарах" тая гад. И то с жената и тийнейджемдем(сина де). Ужасно е! Може да ти е скучно и оттам тези проблеми. Съжалявам, че няма полети за кенгурландия, но може да ползваме НЕТа! Аз съм много забавен и добродушен. За мен разработиха ракети за лява и дясна ръка! Не плачи, а едно джинче пийни!